Etusivu Ajankohtaista Polestarin edustus Pohjois-Suomessa Wetterille - Ajankohtaista Wetterillä

Polestarin edustus Pohjois-Suomessa Wetterille

Lehdistötiedote 19.10.2021

Suomen uusimman automerkin Polestarin edustus Pohjois-Suomessa Wetterille

  • Suomen uusin automerkki Polestar saapuu Pohjois-Suomeen
  • Sähköautoihin keskittyvä ruotsalaismerkki aloittaa alueella yhteistyön Wetteri Oy:n kanssa
  • Wetteri vastaa verkkokaupasta ostettavien Polestarien koeajoista, asiakasluovutuksista sekä huoltotoiminnoista Pohjois-Suomessa

Syyskuun alussa myyntiin tullut, Suomen uusin automerkki, Polestar saapuu Ouluun. Polestaria maahantuova Polestar Automotive Finland ja Wetteri ovat solmineet sopimuksen, jonka mukaan Polestarin toiminnoista Oulun seudulla ja Pohjois-Suomessa vastaa Wetteri Oy.

Koeajot käynnistyvät pian

Polestarin globaalin strategian mukaisesti autot ostetaan aina verkkokaupasta, mutta asiakkaat voivat käydä pian Wetterin liikkeessä koeajamassa malleja, minkä lisäksi pisteestä luovutetaan Oulun seudulle myydyt Polestarit. Lisäksi Wetteri palvelee Polestar-asiakkaita kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa koko Pohjois-Suomen alueella.

Polestar Automotive Finlandin toimitusjohtaja Tommi Luopajärvi odottaa innolla pian merkin rantautumista Oulun seudulle. ”Syyskuun ajan Oulun keskustassa pyörinyt koeajokiertue vahvisti mielikuvaamme siitä, että alueella on paljon potentiaalisia Polestar-asiakkaita. Itse asiassa Suomen ensimmäiset Polestarit luovutettiin juuri Oulussa”, Luopajärvi kertoo.

Asiakastyytyväisyys ja vastuullisuus kaiken ytimessä

Luopajärvi kertoo Wetterin olevan varsin mieluinen yhteistyökumppani. ”Meille on erittäin tärkeää, että asiakasrajapinnassa ja Polestarin keulakuvana toimiva kumppanimme panostaa korkealaatuiseen asiakaspalveluun ja vastuullisuuteen. Wetterillä on vahvaa näyttöä asiakaslähtöisestä ajattelutavasta – asiakas saa liikkeestä myös auton oston jälkeiset kattavat huoltopalvelut, mikä takaa huolettoman omistajakokemuksen.”

Myös Wetterillä odotetaan pian käynnistyvää yhteistyötä. ”Uutena tekijänä Polestar on erittäin mielenkiintoinen automerkki premium-täyssähköautojen kasvavilla markkinoilla”, kommentoi Wetteri Oy:n toimitusjohtaja Aarne Simula. ”Me palvelemme Polestar-asiakkaita koko Pohjois-Suomen kattavalla huoltoverkostolla. On hienoa olla mukana edesauttamassa sähköautoistumista ja mahdollistaa se, että sähköauto on varteenotettava vaihtoehto yhä useammalle autoilijalle pohjoisessakin.”