Etusivu Ajankohtaista Uusi Opel Astra Sports Tourer Gse

Uusi Opel Astra Sports Tourer Gse

Opel Astra Sports Tourer Gse

Uusi Opel Astra Sports Tourer Gse

Uusi Opel Astra Sports Tourer Gse on puhdasta ajonautintoa seuraavalle tasolle vietynä. Tehokasta suunnittelua, urheilullista viritystä ja jännittävää kiihdytystä päästö- tai tilavaatimuksista tinkimättä. Uusi Opel Astra Sports Tourer Gse on sekä dynaaminen että monipuolinen. Se on sekä rohkea että puhdaslinjainen saksalainen niin sisältä kuin ulkoa.

Tulossa alkuvuodesta 2023.

  • Sähköistä ajoa 63km
  • Polttoaineenkulutus 1.1-1.2l/100km

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Opel-myynnistämme!

Oulu 020 7788 902 

Kemi 020 7788 880 

Rovaniemi 020 7788 360

Ylivieska 08 4133 201

Kajaani 020 7788 480

 

VARAA KOEAJO

 


 

Opel Astra Sports Tourer Gse

Kaikki tarjolla

Innostavaa ja suorituskykyistä ajamista. Päitä kääntävä muotoilu. Ylellisen tilava matkustamo. Pienemmät päästöt. Koe puhdas saksalainen energia ilman kompromisseja uudessa Opel Astra Sports Tourer GSe -mallissa.

225 hv:n urheilulliseksi viritetty ketteryys

Uudessa Opel Astra Sports Tourer GSe -mallissa on ketterä urheilualusta, jossa on huipputekniset iskunvaimentimet, Frequency Selective Damping (FSD) -iskunvaimennustekniikka ja herkästi vastaava ohjauksen kalibrointi, jotka tuottavat täysin uudenlaisen ajokokemuksen.

Urheilullinen Hybridi

Opel Astra Sports Tourer GSe -mallissa on kehittynyt lataushybridivoimalaitejärjestelmä, jossa yhdistyvät tehokas turbomoottori ja välittömän vääntömomentin tuottava sähkömoottori, joiden yhteisteho on 225 hv .

Tehokkaaksi viritetty

Koe e-Rally -suorituskyky Sport-tilassa kaduilla jäykemmän urheilullisen alustan, kehittyneiden iskunvaimentimien, tarkasti kalibroidun ohjauksen ja moottorin äänisäätöjen avulla. Parannukset jatkuvat sisätiloissa: urheilullinen ohjauspyörä, suorituskykyiset istuimet ja erityiset GSe-yksityiskohdat.

Dynaamisesti erilainen

Koe uskomaton toimintamatkan, tehon, hyötysuhteen ja nopean kiihtyvyyden yhdistelmä. Lataushybridin teho ja herkästi vastaava sähkötoiminen 8-vaihteinen automaattivaihteisto (e-AT8) yhdessä tuottavat dynaamisen 360 Nm:n vääntömomentin.