Etusivu Ajankohtaista Uusi Opel Movano

Uusi Opel Movano

Opel Movano

Uusi Opel Movano

Sinua palveleva pakettiauto. Uudessa Movanossa on Opelin kuuluisa työn laatu ja käytännöllisyys, mutta sitä on parannettu uusilla erikoisvarianteilla, päivitetyllä muotoilulla, uusilla ajoavustimilla sekä paremmalla kantavuudella. Uusi Opel Movano nyt entistä monipuolisempi, uusimmat ajamista helpottavat avustimet ja parantuneilla hyötykuormaominaisuuksilla.

  • Suurin kantavuus ja hinauskyky jopa 3000 kg

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Opel-myynnistämme!

Oulu 020 7788 902 

Kemi 020 7788 880 

Rovaniemi 020 7788 360

Ylivieska 08 4133 201

Kajaani 020 7788 480

 

VARAA KOEAJO

 


 

Valmiina työntekoon

 

Ammattilaisille monipuolisuutta

Uusi Movano on suunniteltu työskentelemään yhtä kovasti kuin sinä ja se on suunniteltu täyttämään kaikki kaupalliset tarpeesi. Movano on valmis mukautumaan vaatimuksiisi ja ajoneuvo on saatavilla neljällä eri koripituudella ja kolmella eri korkeudella. Movano mukautuu kaikkiin tarpeisiisi ja se on saatavilla pakettiautona tai alustamallina. Lisäksi Movanolla on valmiudet muuntautua kippiautoksi, lava-autoksi tai retkeilyautoksi. Movano on ihanteellinen kumppani kaikkiin tarvitsemiisi tilanteisiin.

 

Tilaa työskennellä

Älykkäästi uudistetusta Movanon matkustamosta löydät tilan, jossa on todellista käytännöllisyyttä ammattilaisten päivittäiseen työntekoon. Matkustamo on monipuolinen liikuva toimisto, jossa on runsaasti tilaa kuljettajalle ja kahdelle matkustajalle. Miehistöautomallissa on tilaa jopa neljälle lisämatkustajalle, joten koko tiimisi voi matkustaa mukavasti yhdellä ajoneuvolla. Jokainen matkustaja nauttii varmasti matkanteosta kattavien kuljettajan avustimilla, kuten automaattisella hätäjarrulla, katvehälyttimellä ja kaistallapidolla.

 

Kaikenkokoisiin töihin

Uusi Movano tarjoaa käytännöllisiä ratkaisuja modernin liiketoiminnan haasteisiin. Jopa 2.1 tonnin hyötykuormalla, 4.0 tonnin kokonaispainolla ja 17 kuution tilavuudella uusi Movano säilyttää erittäin hyvän suoritustehon ja ajo-ominaisuudet. Varmista liiketoimintasi tulevaisuud ylivoimaisella kuorma-alueen käytettävyydellä ja turvillisella kuorman varastoinnilla.

 

Ammattilaisten tarvitsemaa voimaa

Uuden Movanon kilpailutehokkuus on viety seuraavalla tasolle kestävllä 2.2 litran dieselmoottorilla. Euro 6d päästönormin turbomoottori on suunniteltu vähentämään käyttökustannuksia ja tuottamaan erinomaisen vääntömomentin säilyttäen samalla erinomaisen polttoainetehokkuuden ja alhaiset päästöt.