Etusivu Ajankohtaista Valtuutettu Mercedes-Benz Sprinter merkkihuolto Oulun Wetterillä - Ajankohtaista Wetterillä

Valtuutettu Mercedes-Benz Sprinter merkkihuolto Oulun Wetterillä

Mercedes-Benz Sprinter merkkihuolto Oulun Wetterillä

Pakettiautosi on arvokas. Pidetään se sellaisena.

Aidossa Mercedes-Benz merkkihuollossa huolehdimme kaikista autoiluun liittyvistä asioistasi. Merkkihuollon kokemus ja ammattitaito sekä alkuperäiset varaosat varmistavat, että laatu säilyy sellaisena kuin sen nyt autossasi koet. Huolto-ohjelmamme sisältävät laajamittaisen valikoiman huolto- ja tarkastustöitä, jotka ovat tarkoin räätälöityjä juuri Sinun pakettiautollesi. Merkkihuollosta saat lisäksi MobiloVan-liikkuvuusturvan, joka varmistaa matkasi jatkumisen, vaikka autoon tulisi esimerkiksi tekninen vika tai se joutuisi ilkivallan kohteeksi.

Autotehtaan valtuuttama Mercedes-Benz merkkihuoltomme Oulun Wetterillä huoltaa nyt myös Mercedes-Benz Sprinter pakettiautot.

 

Varaa huolto suoraan netissä 24/7:

 

VARAA HUOLTO

 

Mercedes-Benz merkkihuolto Oulun Wetterillä:

 

Huollon noutopalvelu Wetterillä

Auto kotipihastasi huoltoon ja takaisin

Huoltomme tarjoaa myös noutopalvelua, jolloin voimme halutessanne noutaa autonne varaamaanne huoltoon ja toimittaa sen takaisin kotipihaanne. Huollon voit varata suoraan OnLine-palvelussamme 24/7.

Noutopalvelun hinta 20 kilometrin toimintasäteellä toimipisteestä on 29 € per suunta (auton noutaminen ja palauttaminen yhteensä 58 €). 20 kilometrin toimintasäteen ylittäviltä matkoilta veloitamme 1 € per lisäkilometri.

 

VARAA HUOLTO