Etusivu Ajankohtaista Vehon ja Wetterin yhteistyö vahvistuu Pohjois-Suomessa

Vehon ja Wetterin yhteistyö vahvistuu Pohjois-Suomessa

Vehon ja Wetterin yhteistyö vahvistuu Pohjois-Suomessa

  • Niemelän Auto oy:n Mercedes-Benz henkilö- ja pakettiautojen edustukset siirtyvät Wetteri Oy:lle Kemissä ja Rovaniemellä.
  • Wetteri Oy aloittaa myynti- ja huoltotoiminnot Kemissä 1.9.2019 ja Rovaniemellä toiminnot käynnistyvät 2.1.2020.

Veho Oy Ab ja Wetteri Oy ovat sopineet, että Wetteri Oy aloittaa Mercedes-Benz henkilö- ja pakettiautojen myynti- ja huoltotoiminnot Kemissä ja Rovaniemellä. Kemissä toiminta alkaa Wetteri Oy:n uusituissa tiloissa osoitteessa Valajankatu 14, 94600 Kemi, 1.9.2019.
Rovaniemellä toiminnot käynnistyvät uudistuneissa tiloissa 2.1.2020 alkaen, entisessä osoitteessa Ulakatu 11, 96300 Rovaniemi.

Veho panostaa vahvasti Mercedes-Benz henkilö- ja hyötyajoneuvoliiketoimintojen kehittämiseen Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa. Järjestelyillä taataan Mercedes-Benz-asiakkaille ensi-luokkainen palvelu myös jatkossa. 

”Mercedes-Benz henkilö- ja pakettiautomalliston laajentumisen myötä tulemme keskittymään Mercedeksen kasvutavoitteiden sekä erinomaisen asiakaskokemuksen toteuttamiseen. Olemme iloisia Mercedes-Benz-asiakkaidemme puolesta Wetteri Oy:n aloittaessa myynnin ja huollon Kemissä ja Rovaniemellä, kertoo Vehon Suomen henkilö- ja pakettiautoliiketoimintojen johtaja Kari Halonen. ”Neuvotteluja on käyty hyvässä yhteistyössä ja haluamme myös esittää kiitoksemme aiemmalle jälleenmyyjällemme Niemelän Auto Oy:lle pitkäaikaisesta yhteistyöstä Vehon kanssa”, toteaa Kari Halonen.

”Olemme tyytyväisiä siitä, että Veho tarjosi meille mahdollisuuden hankkia Pohjois-Suomen Mercedes-Benz edustuksen Wetterille. Tällä järjestelyllä vahvistamme tarjontaamme merkittävästi Kemissä ja Rovaniemellä vahvoilla merkeillä. Tarkoituksemme on tarjota jatkossakin erinomaista palvelua alueen yksityis- ja yritysasiakkaille entistä laajemmalla merkkivalikoimalla sekä korkealaatuisilla ja ammattitaitoisilla jälkimarkkinapalveluilla. Mercedes-Benz edustuksien myötä Wetteri vahvistaa asemaansa Pohjois-Suomen johtavana autoliikeketjuna. Haluamme toivottaa kaikki Kemin ja Rovaniemen asiakkaat tervetulleeksi Wetterille”, Wetterin hallituksen puheenjohtaja Heikki Häggkvist puolestaan summaa.

 

Lisätietoja:

Kari Halonen, johtaja, Veho henkilö- ja pakettiautot, puh. 050 546 4150 tai kari.e.halonen@veho.fi

Heikki Häggkvist, hallituksen puheenjohtaja, Wetteri Oy, puh 0400 587 324, heikki.haggkvist@wetteri.fi

Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oy, puh. 0400 689 613, aarne.simula@wetteri.fi

 

Veho Oy Ab

Veho on 1939 perustettu autokaupan yritys, joka toimii myös Ruotsissa ja Baltian maissa. Veho perustettiin Mercedes-Benzin maahantuojaksi, ja merkki on edelleen toimintamme ydin. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset liikkumisen palvelut ja kuljetusratkaisut henkilöautoista raskaisiin kuorma-autoihin. Olemassaolon tarkoituksemme on Liikuttaa kestävästi. Tulevaisuuden tavoitteenamme on entistä enemmän olla kestävän liikkuvuuden ratkaisuja tarjoava yritys, jonka toimintaa ohjaa ylivertainen asiakaskokemus.

Wetteri Oy

Vuonna 1960 perustettu Wetteri Oy kuuluu neljän suurimman suomalaisen yksityisen autoliikkeen joukkoon. Wetteri Oy kuuluu Wetteri Yhtiöt -konserniin. Wetteri Yhtiöt-konsernin vuoden 2018 liikevaihto oli 270 miljoonaa euroa ja työntekijöitä konsernissa oli vuonna 2018 noin 500 henkilöä. Uusista henkilö- ja kuorma-autoista joka kolmas myydään Pohjois-Suomessa Wetteri Yhtiöt -konsernista.