Etusivu Ajankohtaista Volvo Omamekaanikko tuntee sinut ja autosi

Volvo Omamekaanikko tuntee sinut ja autosi

Meidän mielestämme auton huoltamisen tulee olla yksinkertaista. Halusimme luoda uuden lähestymistavan, joka on henkilökohtainen, tehokas ja pitää huolta sekä sinusta että autostasi.

Juuri oikea huolto. Sinulle suunniteltu.

Auton omistamisen ei pidä olla monimutkaista vaan mahdollisimman helppoa ja nautinnollista. Olemme kehittäneet ainutlaatuisen huoltopalvelun, joka sisältää kaikki tarpeelliset elementit mukavaan elämään Volvon kanssa. Kutsumme sitä nimellä Volvo Personal Service.

Omamekaanikko

Esittelemme sinulle omamekaanikkosi, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin, joita sinulla on autostasi, ja tarjoaa tarvittaessa neuvoja ja tukea.

Volvo -sijaisauto

Sinun ei tarvitse muuttaa aikatauluasi vain sen vuoksi, että autosi on huollossa. Tarjoamme sinulle edullisesti sijaisautoa, jolla voit jatkaa matkaasi.

Ohjelmistopäivitykset

Parannamme jatkuvasti autojemme ohjelmistoja. Jotta käytössäsi olisi aina viimeisin versio, päivitämme Volvosi ohjelmiston jokaisen huollon yhteydessä.

Laajennettu Volvo tiepalvelu

Volvo Tiepalvelu tarjoaa turvaa kellon ympäri onnettomuus- ja vikatilanteissa tai jos olet vaikkapa hävittänyt autosi avaimet. Aina kun huollatat autosi valtuutetun jälleenmyyjän luona ja sinulla on maksuton Volvo Kortti, saat Volvo Tiepalvelun vuodeksi eteenpäin.

Valtuutettu Volvo -huolto

Saat aitoa Volvo -huoltoa vain valtuutetulla Volvo -huoltokorjaamolla. Siellä käytettävissäsi ovat valmistajan kouluttamat mekaanikot, innovatiiviset työmenetelmät ja Volvo Alkuperäiset -varaosat.

 

VOLVO ESSENTIAL -HUOLLOT

Edullinen Volvo Essential-huolto on tarkoitettu vanhemmille (yli 6 vuotiaille) Volvo -malleille

Edullinen Volvo Essential-huolto on tarkoitettu vanhemmille (yli 6 vuotiaille) Volvo -malleille. Se merkitsee sekä huoltotyön että varaosien edullista hinnoittelua. Vaikka kyseessä on tavallista Volvo -määräaikaishuoltoa edullisempi huolto, saat kaikki samat edut kuin määräaikaishuollossakin.

 

Volvon lisäpalvelut

 

Juuri sinulle sopivia palveluita

Olipa kyseessä verhoilun puhdistus, tuulilasin korjaus tai renkaanvaihto, huoltokorjaamostamme löydät sinulle sopivat palvelut.

  • Rengaspalvelut

Volvon asiantuntijat tietävät parhaiten, mitkä renkaat ja vanteet sopivat sinun Volvoosi. Oikeanlaisen tiedon, työkalujen ja menetelmien avulla he huolehtivat kaikista renkaisiin liittyvistä tarpeistasi.

  • Volvo Professional Car Care

Koulutetut Volvo -ammattilaiset puhdistavat autosi osat, kuten ikkunat ja ovipaneelit, ja käsittelevät nahkaa ja kangasta tavalla, jota sinä ja autosi arvostatte.

  • Tuulilasipalvelut

Korjaus vai vaihto? Koulutetut Volvo -ammattilaiset arvioivat tuulilasin vauriot ja käsittelevät sitä Volvollesi sopivalla tavalla, joka ei vaaranna turvallisuutta tai suorituskykyä.

  • Auton ilmastointipalvelut

Teknikkomme tarkistavat ja puhdistavat Volvosi ilmastointijärjestelmän, jotta voit aina nauttia puhtaasta sisäilmasta eivätkä pikkuviat pääse kasvamaan kalliiksi korjauksiksi.

 

Volvo Sopimuksella varmistat helpon ja huolettoman autoilun kiinteällä kuukausihinnalla – vuosiksi eteenpäin. Lue lisää>>

VOLVO TAKUU

Jokaisen uuden Volvon mukana saa myös kattavan takuun. Se antaa sinulle mielenrauhaa ja sallii sinun nauttivan autostasi, koska tiedät, että takuu kattaa koko autosi, aina monimutkaisista moottorin hallintajärjestelmistä maalipintaan.

Lisäturvaa

Voit lisätä mielenrauhaasi ja laajentaa normaalin takuun antamaa suojaa ottamalla autoosi Volvo Sopimuksen. Huoltosopimus kattaa määräaikaishuollot sisältäen työn ja materiaalit, ajoneuvon normaalissa käytössä kuluvat osat sekä sopimuksen aikana ilmenevät odottamattomat korjaukset.

 

VARAA HUOLTOSI

 

Wetteri-tili huollon ja varaosien rahoitukseen Huolla nyt, maksa myöhemmin tai esim. 18 €/kk!

Wetteri-tili huollon ja varaosien rahoitukseen

Huolla nyt, maksa myöhemmin tai esim. 18 €/kk!

Wetteri-tili on joustava ja helppo tapa maksaa ostoksesi. Voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Hae luottoa helposti kotona etukäteen verkkohakemuksella tai tee hakemus paikan päällä toimipisteissämme.

Wetteri-tilin luotonantaja on Resurs Bank AB (publ).

 

 

HAE LUOTTOA