Etusivu Ajankohtaista Wetteri Joensuun Kiekko-Poikien pääyhteistyökumppaniksi

Wetteri Joensuun Kiekko-Poikien pääyhteistyökumppaniksi

Wetteri Joensuu Kiekko-Pojat

Wetteri Joensuun Kiekko-Poikien pääyhteistyökumppaniksi

Autotalo Hartikaisen ostanut Wetteri jatkaa viime kaudella hyvin alkanutta yhteistyötä Joensuun Kiekko-Poikien pääyhteistyökumppanina.

- Tämä on loistava jatkumo aiemmalle yhteistyölle jota teimme Hartikaisen kanssa. Hienoa, että Wetteri haluaa olla matkassamme mukana kohti menestystä, kertoo seuran manageri Jaakko Lipponen.

- On mukavaa päästä jatkamaan Autotalo Hartikaisen jälkeen matkaa Kiekko-poikien kanssa Wetterinä. Wetteri haluaa tukea samalla tavalla paikallista urheilua omalla liikentoiminta-alueellaan. On myös ilahduttavaa nähdä, miten monet muut paikalliset yritykset ovat jatkaneet mukana, vaikka ensi kausi hieman haastava onkin halli-evakkoineen, kertoo Wetteri Joensuun myyntijohtaja Antti Lajunen.

 

Joensuun Kiekko-Pojat on alkujaan vuonna 1953 perustettu joensuulainen jääkiekkoseura, jonka edustusjoukkue pelaa Mestiksessä.

Wetteri Oyj on yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö. Henkilö-, hyöty- ja raskaan liikenteen ajoneuvojen vähittäiskaupan lisäksi yhtiö tuottaa huolto- ja vauriokorjaamopalveluita henkilöautoista raskaaseen kalustoon. Yhtiöllä on kotimaassa 35 toimipistettä, pääkonttori sijaitsee Oulussa. Yhtiö työllistää noin 900 henkilöä, joista yli 70 % työskentelee huolto- ja vauriokorjaamopalveluissa. Wetteri on autoalan digitalisaation edistäjä ja tärkeä toimija yhteisellä matkalla kohti päästötöntä autoilua. Lisätietoja: www.sijoittajat.wetteri.fi