Etusivu Ajankohtaista Wetteri on Suomen paras autoliikeketju

Wetteri on Suomen paras autoliikeketju


Kuvassa Wetterin Oulun toimipisteen henkilökuntaa.

Wetteri on Suomen paras autoliikeketju

Wetteri on sijoittunut ensimmäiseksi Auto Bild Suomen jo 15. kerran toteuttamassa valtakunnallisessa Palvelu 1 -ostotutkimuksessa

Jo viidennentoista kerran toteutetun Palvelu 1 -ostotutkimuksen tavoitteena oli selvittää Suomen autokaupan palvelu- ja myyntiprosessien laatu asiakkaan silmin ja kokemuksen kautta. Auto Bild Suomen ja Palvelu Plussan toteuttamassa tutkimuksessa kohteena olivat kymmenen automerkin jälleenmyyjät ja yksitoista käytettyjen autojen myyntiketjua. Tutkimuksen arvostelussa lisättiin tänä vuonna erityisesti sähköisten palveluiden painotusta.

Wetteri sijoittui tutkimuksessa kymmenen autoliikeketjun joukosta ensimmäiseksi. Ensimmäinen sija saavutettiin historiallisella viiden pisteen erolla toiseksi sijoittuneeseen liikkeeseen. Parhaana autoliikeketjuna palkittua Wetteriä kuvailtiin tutkimuksessa seuraavasti:

"Wetteri sai parhaan arvosanan viidestä osa-alueesta ja selvisi voittajaksi selvällä erolla. Muihin verrattuna se erottui edukseen erityisesti sähköisessä asiakaspalvelussa ja asiakkaiden antamissa subjektiivissa arvosanoissa. Myyjät koettiin myös ystävällisiksi ja myyntihenkisiksi."

Wetterin edustamista automerkeistä Volvo, BMW ja Škoda sijoittuivat kaikki kolmen kärkeen omassa kategoriassaan.

 

Haluamme esittää nöyrimmät kiitoksemme kaikille asiakkaillemme mahtavan tutkimussijoituksen johdosta!