Etusivu Ajankohtaista Wetteri Oy aloittaa Ford jälleenmyynti- ja huoltotoiminnot Ylivieskassa - Ajankohtaista Wetterillä

Wetteri Oy aloittaa Ford jälleenmyynti- ja huoltotoiminnot Ylivieskassa

Wetteri Oy aloittaa Ford jälleenmyynti- ja huoltotoiminnot Ylivieskassa

 

Oy Ford Ab ja Wetteri Oy ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen koskien Ylivieskan talousalueen Ford henkilö- ja hyötyajoneuvojen myyntiä sekä huoltopalveluita. Toiminta käynnistyy 1.9.2020 Ylivieskan Wetterillä. Samalla Rinta-Joupin Autoliikkeen Ford-liiketoiminta paikkakunnalla lakkaa.

Wetteri Oy on toiminut pitkään valtuutettuna Ford henkilö- ja hyötyajoneuvojen myynti- ja huoltoliikkeenä Pohjois-Suomessa. Nyt laajentuvan Ford-liiketoiminnan myötä Wetteri edustaa Ford myynti- ja huoltopalveluita jatkossa viidellä paikkakunnalla: Kajaanissa, Kemissä, Oulussa, Rovaniemellä ja Ylivieskassa. Näiden lisäksi Wetteri huoltaa Ford henkilö- ja hyötyajoneuvoja Kuusamossa.

 

”Olemme iloisia, että saamme laajennettua Ford-liiketoiminnan kaikkiin toimipisteisiimme. Ford on meille tärkeä strateginen kumppani. Jo valmiiksi laajan ja monipuolisen malliston laajentuessa hybridi- ja sähköautoihin kertoo merkin panostuksesta tulevaisuuteen ja näin voimme tarjota kaikille asiakasryhmillemme entistä monipuolisemman valikoiman,” toteaa Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oy.

 

Arvostamme Wetterin sitoutumista Ford-liiketoimintaan ja pitkäjänteistä toimintaa merkin parissa ja toivotamme Wetterille menestystä myös Ylivieskan alueella. Olemme myös vakuuttuneita, että alueen Ford-asiakkaamme saavat nauttia jatkossakin erinomaisesta palvelusta niin automyynnissä kuin huollossakin,” Hannu Pärssinen, toimitusjohtaja, Oy Ford Ab.

 

Lisätietoja:

Wetteri Oy
Aarne Simula, toimitusjohtaja
p. 0400 689 613, aarne.simula@wetteri.fi

Oy Ford Ab
Hannu Pärssinen, toimitusjohtaja
p. 040 5022 655, hparssi2@ford.com
 

Ford Motor Company
Ford Motor Company on globaali yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Dearbornissa, Michiganissa. Yhtiö suunnittelee, valmistaa, markkinoi, huoltaa Ford-merkin alla henkilöautoja, kuorma-autoja, SUV-autoja ja sähköautoja sekä ylellisiä Lincoln-henkilöautoja. Lisäksi yhtiö tarjoaa rahoituspalveluita Ford Motor Credit Companyn kautta ja tavoittelee johtavia asemia sähkötoimisissa ratkaisuissa, autonomisissa autoissa ja liikkuvuusratkaisuissa. Ford työllistää noin 188 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Lisätietoja Fordista ja sen tuotteista sekä Ford Motor Credit Companysta löytyy osoitteesta www.corporate.ford.com
Ford of Europe valmistaa, myy ja huoltaa Ford-autoja 50 markkina-alueella. Sen palveluksessa työskentelee noin 45 000 henkilöä ja yhteisyritykset mukaan lukien noin 58 000 henkilöä. Euroopassa toimii myös Ford Motor Credit Company ja Ford Customer Service Division sekä 18 tuotantolaitosta, joista 12 Ford omistaa kokonaan tai on enemmistöomistaja ja 6 on yhteisomistuksessa muiden toimijoiden kanssa. Ensimmäiset Ford-autot tuotiin Eurooppaan vuonna 1903 – samana vuonna, jolloin Ford Motor Company perustettiin. Tuotanto Euroopassa aloitettiin vuonna 1911.