Etusivu Ajankohtaista Wetteriltä huolettomuutta hiihtolomalle - Hyödynnä maaliskuun vaihtoautoedut!

Wetteriltä huolettomuutta hiihtolomalle - Hyödynnä maaliskuun vaihtoautoedut!

Wetteriltä huolettomuutta hiihtolomalle - Hyödynnä maaliskuun vaihtoautoedut!

Wetterin maaliskuun vaihtoautoedut!

Huolettomuutta hiihtolomalle! Kaskovakuutus -20% koko vaihtoautovalikoimaan sekä 3 kk lyhennysvapaa!

Wetterin vaihtoautovalikoimasta löydät suuren määrän Suomen suosituimpia vaihtoautomalleja** merkeiltä kuten Volvo, BMW, Mercedes-Benz, Ford ja Škoda. Tarjolla on myös runsaasti vaihtoehtoja merkeiltä kuten Volkswagen, Toyota ja Audi. Tutustu myös lähes 100 auton Supertarjousautovalikoimaamme!

 


 

Etuina nyt mm.

 

Kaskovakuutus -20 % /1.vuosi

  • Kaikkiin vaihtoautoihin. Edellyttää liikennevakuutuksen ottamista kaskon myötävästä yhtiöstä.

3 kk lyhennysvapaa

  • Kaikkiin vaihtoautoihin. Osta nyt ja maksa ensimmäinen erä vasta 3 kk kuluttua!

Superkorkotarjous 3,9% + kulut*

Käsiraha alk. 0 €

  • Vaihtoauto jopa ilman käsirahaa!

Saatavilla myös lisäturva autollesi alk. 8 €/kk 

 

 

KATSO VAIHTOAUTOT

 

Wetterin yli tuhannen laadukkaan, kuntotarkastetun vaihtoauton valikoimasta löytyy vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen. Voit tehdä kaupat myös suoraan kotisohvaltasi - mutkatonta ja vaivatonta! Kaupan yhteydessä voit halutessasi sopia helposti myyjämme kanssa auton toimituksesta - myös kotiovellesi. Kotiintoimitus on mahdollista koko Manner-Suomeen.

 


 
 
*Esimerkkirahoituslaskelma 3,9%: Kauppasumma 31 939 €, käsiraha 5 000 €, avausmaksu 300 €, rahoitusosuus 27 239 €, käsittelymaksu 16 €, maksuaika 60 kk, maksuväli 1 kk, korko 3,90 %, KSL:n muk. tod. vuosikorko 5,64 %, kk-maksu 475,08 €, luottokustannukset yht. 4 299,64 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 31 538,64 €.
Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki. Tarjoukset koskevat yksityisasiakkaiden tekemiä uusia kauppa- ja tilaussopimuksia ajalla 1.- 31.3.2023. **Lähde Wetterin ja Nettiauton kävijä- ja myyntidata 1-9/2022.