Etusivu Ajankohtaista Wetterin sähköistetyt autot

Wetterin sähköistetyt autot

Wetterin sähköistetyt autot

Wetterin sähköistetyt autot

Tee autolla ajamisesta taloudellisempaa! Ladattava hybridi auttaa sinua keventämään autoilustasi muodostuvia päästöjä ja pienentämään polttoainekuluja. Täyssähköautolla ajat täysin päästöttömästi, eikä sinun tarvitse enää huolehtia polttoaineen litrahinnoista.

Lataushybridi vai sähköauto? Olipa käyttötarpeesi mikä tahansa, löydät valikoimastamme taatusti oikean vaihtoehdon. Kerro meille autoilusi tarpeista ja myyjämme auttavat löytämään juuri sinulle sopivan mallin.

Katso alta lisää suosituimmista koeajomalleistamme. Voit myös tutustua eri merkkien kaikkiin sähköauto- ja lataushybridimalleihin merkkivalikoimaosiossamme!

Katso toimipistekohtainen merkkivalikoimamme

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa

 

VARAA KOEAJO

 

 

 

Volvo Long Range ladattavat hybridit

Volvo Long Range High Performance -lataushybridit

Teho 455 hv. Sähköllä jopa 90 km.

Volvo Long Range -lataushybridit ovat tulossa. Uuden akkuteknologian ansiosta sähköinen toimintamatka on jopa 90 km (S60). Malliston huipulla ovat T8 AWD High Performance -versiot, joiden teho on 455 hv. Suorituskyky maantiellä on upea – ja ajettaessa sähköllä päästöt pysyvät nollassa. Valitse ylellinen Inscription -varustelu tai urheilullinen R-Design.

Nelivetoiset T8 AWD High Performance -versiot ovat saatavana malleihin Volvo S60, Volvo V60, Volvo XC60, Volvo S90, Volvo V90 ja Volvo XC90. Tutustu Volvo -mallistoon ja tilaa omasi nyt.

 

VOLVO LADATTAVAT HYBRIDIT

 


 

BMW Plug-In Hybridit

BMW plug-in hybridit

Voimaa, eleganssia ja ladattavaa ajamisen iloa.

Ladattavat hybridimme tarjoavat ilmeikästä muotoilua ja pursuavat älykkäitä ja innovatiivisia ratkaisuja. Tehokas polttomoottori ja hiljainen sähkömoottori tekevät niissä saumatonta yhteistyötä. Lue lisää ja koeaja jokin monista ladattavista malleistamme. Tarjoamme laajan malliston, josta löydät takuulla tarpeisiisi sopivan ladattavan hybridin.

BMW:n ladattavasta mallistosta löydät mm. seuraavat mallit: BMW 530e Sedan, BMW 530e Touring, BMW 225xe Active Tourer, BMW 330e Sedan, BMW 330e Touring, BMW X1 xDrive25e, BMW X2 xDrive25e, BMW X3 Xdrive30e ja BMW X5 xDrive45e. Tutustu BMW-mallistoon ja tilaa omasi nyt.

 

BMW LADATTAVAT HYBRIDIT

 


 

Hyundai sähköautot

Hyundai sähköautot

Täyssähköautossa on nimensä mukaisesti vain sähkömoottori. Moottori saa virran korkeajänniteakusta, jota ladataan ulkoisesta virtalähteestä. Hybridin tavoin myös täyssähköauton akusto latautuu ajon aikana, kun jarrutusenergiaa otetaan talteen. Pääosa virrasta ladataan kuitenkin käyttämällä sähköauton lataamiseen tarkoitettua latausasemaa, tai tilapäiskäyttöön tarkoitetulla laturilla tavallisesta sukopistorasiasta. Julkisia latausasemia on kaupunkialueilla melko tiheästi. Latausverkosto on kasvanut viime vuosina merkittävästi, ja jatkaa edelleen kasvuaan. Täyssähköautoa voi ladata myös pikalatausasemilla, joita on kaupunkialueiden lisäksi isojen väylien varrella. 

Hyundain täyssähköautoja ovat KONA Electric ja täysin uusi IONIQ 5.

 

HYUNDAI SÄHKÖAUTOT

 


 

Skoda iV-mallisto

ŠKODA iV-mallisto

Seuraa sydäntäsi. Se tietää minne haluat mennä

Kuvittele auto, jota ei ole tehty vain tulevaisuutta varten. Vaan sinua varten. Laajentuneen ŠKODA iV -malliston ladattavat hybridit ja täyssähköautot ovat suunniteltu täydentämään elämääsi ja viimeistelemään ajonautintosi. Siitähän autoilussa on loppujen lopuksi kyse.

Tutustu entistäkin laajempaan ladattavien hybridien ja täyssähköautojen ŠKODA iV -mallistoon Wetterillä. 

ŠKODA iV -mallit tekevät sähköllä ajamisesta yksinkertaisti nerokasta tarjoten nopeat latausmahdollisuudet, pitkät toimintamatkat, kohtuulliset hinnat ja ihastuttavan dynamiikan. ŠKODA iV -mallisto on täydellinen esimerkki siitä, miten viemme sinut autoilun tulevalle aikakaudelle: älykkäästi, taloudellisesti ja hauskasti.

 

ŠKODA iV-MALLISTO

 


 

Mercedes-EQ mallisto

Mercedes-EQ mallisto

Maailma tarvitsee esikuvia. Myös sähköisessä muodossa

Ajat muuttuvat, mutta yksi asia pysyy – Mercedes kulkee kehityksen kärjessä. Täyssähköinen, vauhdilla kasvava Mercedes-EQ-mallisto on vastaus paitsi tämän päivän, myös tulevaisuuden tarpeisiin. Valittavanasi on esimerkiksi kompakti katumaasturi EQA etu- tai nelivetoisena, ylellinen ja nelivetoinen EQC ja jopa kahdeksan hengen tila-auto EQV. Malliston lippulaiva on Mercedeksen täysin uutta täyssähköautojen perusrakennetta edustava EQS, joka tarjoaa enimmillään huikean 740 km toimintamatkan. Uusimpina tulokkaina ovat EQB, joka tarjoaa tilat jopa seitsemälle, sekä uusi sedanmalli EQE. Tutustu alta malleihin tarkemmin. 

 

MERCEDES-EQ MALLISTO

 

Mercedes-Benz ladattavat hybridit

Suomen laajin ladattavien hybridien mallisto

Mercedes-Benz on aina kulkenut autoalan kehityksen kärjessä. Se näkyy paitsi Suomen laajimpana ladattavien hybridien mallistona myös siinä, että esimerkiksi kaikki Saksan tehtaamme siirtyvät käyttämään uusiutuvaa energiaa vuodesta 2022 alkaen. Tarjolla on jo 21 etu-, taka- ja nelivetoista mallia kompaktista 5-ovisesta sedaneihin, farmareihin ja maastureihin, joista osa valmistetaan Uudessakaupungissa. Autojen toimintamatka pelkällä sähköllä riittää kattamaan useimpien päivittäiset arkiajot ja pitkillä matkoilla polttomoottori huolehtii perillepääsystä. Vahva varustelu ja innovatiiviset avustinjärjestelmät varmistavat puolestaan mukavan ja turvallisen ajokokemuksen kaikissa tilanteissa.

 

MERCEDES-BENZ LADATTAVAT HYBRIDIT