Etusivu Matkailuautot

Wetteri Caravan Center

Matkailuautojen myynti- ja huoltopalvelut

Olemme aloittaneet käytettyjen matkailuautojen myynnin Oulun toimipisteellämme sijaitsevassa Wetteri Caravan Centerissä (os. Äimäkuja 2). Täyden palvelun autotalosta löydät saman katon alta matkailuautojen myynti- ja huoltopalveluiden lisäksi sekä uusien että käytettyjen henkilö- ja pakettiautojen myynti-, huolto- ja vauriokorjaamopalvelut.

Käytetyt matkailuautot

Olemme aloittaneet käytettyjen matkailuautojen myynnin Oulun toimipisteellämme sijaitsevassa Wetteri Caravan Centerissä (os. Äimäkuja 2). Löydät valikoimastamme käytetyt matkailu-, asunto- ja retkeilyautot. Tutustu myynnissä oleviin matkailuautoihimme lisää alta ja ota yhteyttä myyjiimme sopivan auton löydyttyä!

 
 

Ota yhteyttä matkailuautomyyntiin

Oletko miettinyt uuden matkailuauton hankkimista tai nykyisesi myymistä? Otathan rohkeasti yhteyttä matkailuautomyyntiimme, sillä asiantuntevat myyjämme keskustelevat enemmän kuin mielellään juuri teille sopivista vaihtoehdoista. Mikäli haluat tuoda nykyisen matkailuautosi huoltoon, voit ottaa suoraan yhteyttä matkailuautohuoltoomme.

Oulu - katso myyjien yhteystiedot

Kaikki sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@wetteri.fi


Pekkala Markus
040 3426 294
Myyntipäällikkö, vaihtoautot

Keränen Tatu
040 7159 681
Automyyjä, vaihtoautot


Mourujärvi Tero
040 7446 314
Automyyjä, vaihtoautot

Sandberg Mika
050 4340 977
Automyyjä, vaihtoautot

Tölli Aleksi
044 7655 939
Automyyjä, vaihtoautot

Vaikkanen Jari
044 4863 577
Automyyjä, vaihtoautot

Kivilompolo Kalle
041 7305 906
Automyyjä, vaihtoautot

JÄTÄ VIESTI MYYNTIIN
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Matkailuautojen myynti-, osto- ja huoltopalvelut

Olemme aloittaneet käytettyjen matkailuautojen myynnin Oulun toimipisteellämme sijaitsevassa Wetteri Caravan Centerissä. Voit tutustua käytettyihin matkailuautoihin netissä 24/7. Näet autohaustamme käytettyjen matkailuautojen, asuntoautojen ja retkeilyautojen hinnat.

Ostamme vähän ajettuja, käytettyjä matkailuautoja Oulussa sijaitsevaan Wetteri Caravan Centeriimme. Jos haluat myydä käytetyn matkailuautosi, asuntoautosi tai retkeilyautosi, voit ottaa meihin yhteyttä netissä 24/7. Ostamme muun muassa Adria-, Burstner-, Dethleffs-, Hobby-, Hymer-, Kabe-, Knaus-, LMC-, Solifer- ja Sunlight-merkkisiä matkailuautoja, asuntoautoja ja retkeilyautoja. Voimme vaihtaa matkailuautosi toisen matkailuauton lisäksi myös uuteen tai käytettyyn henkilöautoon tai pakettiautoon.

Varaa matkailuautohuolto Wetteri Caravan Centeriin suoraan netissä 24/7. Voit kysyä myös autokorjaamopalveluidemme hintaa. Matkailuautohuolto- ja vauriokorjaamopalvelumme ovat saatavilla Oulun toimipisteessämme.

Matkailuautohuollollamme on useiden vuosikymmenien kokemus muun muassa Ford-, Renault-, Mercedes-Benz- ja Fiat-merkkisten alustojen autotehtaan valtuuttamasta merkkihuoltoiminnasta. Katso huoltopalvelujemme yhteystiedot.

Auton vuosihuollon tai määräaikaishuollon yhteyteen voit valita myös muita huoltopalveluitamme, kuten öljynvaihdon tai ilmastointihuollon. Autohuollossamme on käytössä noutopalvelu.