Etusivu Matkailuautot Ostamme matkailuautosi

Ostamme matkailuautosi

Ostamme tai vaihdamme matkailuautosi

Oletko miettinyt nykyisen matkailuautosi vaihtamista toiseen ajoneuvoon tai pääoman vapauttamista muihin sinulle tärkeisiin hankintoihin? Otathan yhteyttä, sillä etsimme Oulussa sijaitsevaan Wetteri Caravan Centeriimme jatkuvasti alle kuusi vuotta vanhoja ja alle 100 tkm ajettuja matkailuautoja.

Wetteri Caravan Center

Olemme aloittaneet käytettyjen matkailuautojen myynnin Oulun toimipisteellämme sijaitsevassa Wetteri Caravan Centerissä (os. Äimäkuja 2). Täyden palvelun autotalosta löydät saman katon alta matkailuautojen myynti- ja huoltopalveluiden lisäksi myös uusien sekä käytettyjen henkilö- ja pakettiautojen myynti-, huolto- ja vauriokorjaamopalvelut.

Vaihto myös henkilö- ja pakettiautoihin

Huomaathan, että voimme vaihtaa matkailuautosi myös uuteen tai käytettyyn henkilö- tai pakettiautoon. Valikoimastamme löydät kolmentoista edustamamme automerkin uusimmat henkilöautomallistot, kaikkiin kuljetustarpeisiin vastaavan kattauksen hyötyajoneuvoja sekä yli tuhat laadukasta vaihtoautoa. Olipa mielessäsi sitten diesel, bensiini, hybridi tai täyssähkö, löytyy valikoimastamme varmasti juuri sinun ajotarpeisiisi sopiva vaihtoehto.

Tutustu henkilö- ja pakettiautoihimme
klikkaamalla merkkilogoa

 

JÄTÄ VIESTI MYYNTIIN
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Auton tiedot

Yhteystiedot

Ostamme ja vaihdamme matkailuautoja

Ostamme vähän ajettuja, käytettyjä matkailuautoja Oulussa sijaitsevaan Wetteri Caravan Centeriimme. Jos haluat myydä käytetyn matkailuautosi, asuntoautosi tai retkeilyautosi, voit ottaa meihin yhteyttä netissä 24/7.

Ostamme muun muassa Adria-, Burstner-, Dethleffs-, Hobby-, Hymer-, Kabe-, Knaus-, LMC-, Solifer- ja Sunlight-merkkisiä matkailuautoja, asuntoautoja ja retkeilyautoja.

Voimme vaihtaa matkailuautosi toisen matkailuauton lisäksi myös uuteen tai käytettyyn henkilöautoon tai pakettiautoon.