Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW 2-sarja - Ajankohtaista Wetterillä

BMW 2-sarja

THE 2 Edition – BMW 2-sarjan Gran Coupé alk. 34 242€.

BMW 2-sarja

Huipputeknologioiden ja täydellisesti sovitettujen ajodynamiikkaominaisuuksien ansiosta BMW 2-sarjamallit erottuvat massasta helposti ja kulkevat omia teitään. BMW 2-sarjan mallistosta löydät muun muassa alla olevat mallit ja käyttövoimat:

 

  • BMW 2-sarjan Gran Coupé (BENSIINI/DIESEL)
  • BMW M235i xDrive Gran Coupé -auto (BENSIINI)
  • BMW 2-sarjan Active Tourer (HYBRIDI)
  • BMW 2-sarjan Gran Tourer (BENSIINI/DIESEL)

 

Katso BMW 2-sarjan hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

Oulu  

Rovaniemi

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

 

VARAA KOEAJO

 


 

BMW 2-sarjan Gran Coupé

BMW 2-sarjan Gran Coupé

Ensimmäinen BMW 2-sarjan Gran Coupé tuo kompaktiluokkaan uuden vahvaluonteisen suvereeniuden muodon. Se tekee pyrkimyksensä selviksi ennen kaikkea tinkimättömän suorituskykypainotteisella estetiikallaan. Huipputeknologioiden ja täydellisesti sovitettujen ajodynamiikkaominaisuuksien ansiosta BMW 2-sarjan Gran Coupé erottuu massasta helposti ja kulkee omia teitään.

 

BMW 2-SARJAN GRAN COUPÉN ULKOPUOLEN JA SISÄTILAN MUOTOILU

Ensimmäinen BMW 2-sarjan Gran Coupé ilmentää suvereeniutta vaivattomasti koko olemuksellaan aina 19'' vanteisiin asti. Näyttävä jäähdyttimen BMW-säleikkö, LED-ajovalot ja -takavalot, kehyksettömät ovet, voimakkaat hartiaosat ja sporttinen perä – puhdasta suvereeniutta, joka jatkuu myös auton sisätilassa. Kuljettajakeskeinen ohjaamo tarjoaa valaistuilla sisäkoristelistoillaan ja lisävarusteisilla urheiluistuimillaan samaan aikaan sekä ylellisen että dynaamisen tunnelman. Live Cockpit Professionalin kaksi 10,25'' näyttöä ja BMW Head-Up -näyttö pitävät sinut aina ajan tasalla.

 

BMW 2-SARJAN GRAN COUPÉN AJODYNAMIIKKA

BMW 2-sarjan Gran Coupén moottori-, voimansiirto- ja alustateknologiat.

BMW 2-sarjan Gran Coupé ottaa segmentissään johtoaseman ketteryydessä – siitä huolehtivat auton dynaamiset varusteet, kuten adaptiivinen alusta, kaksoiskytkinvaihteisto ja xDrive-neliveto. Kun tähän vielä yhdistetään voimakkaat ja huipputehokkaat TwinPower Turbo -bensiini- ja dieselmoottorit, auto erottuu massasta helposti ja on upean suvereeni kaikilla teillä.

 

M urheiluohjaus.

M urheiluohjaus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä kevyet ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat voimat. Autoa on entistäkin tarkempi ohjata, mikä merkitsee urheilullista ajettavuutta erityisesti mutkaisilla tieosuuksilla.

8-vaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi kytkeä myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun vali…

BMW xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, suuntavakautta ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.

M Sport -alusta.

M Sport -alusta on noin kymmenen millimetriä matalampi. Siinä on lyhyemmät jouset sekä jäykemmät iskunvaimentimet ja kallistuksenvakaajat. Niiden yhteisvaikutuksella toteutuu entistäkin jämäkämpi alusta, josta nauttii korostetun urheilullisessa ajossa.

 


 

 

BMW M235i xDrive Gran Coupén ekstrovertti atleettisuus dominoi joka suunnasta katsottuna: siitä huolehtivat lihaksikkaat hartiaosat, loivasti alas kaartuva kattolinja ja voimakas perä.

BMW M235i xDrive Gran Coupé 

 

BMW M235i xDrive Gran Coupén ekstrovertti atleettisuus dominoi joka suunnasta katsottuna: siitä huolehtivat lihaksikkaat hartiaosat, loivasti alas kaartuva kattolinja ja voimakas perä. Huippu-urheilija, joka asettaa uusia mittapuita segmentissään täydellisesti sovitettujen ajodynamiikkakomponenttien ja äärimmäisen voimakkaan moottorin ansiosta. Sisätilaa leimaavat ainutlaatuiset M-kohokohdat ja huippumodernit teknologiat, kuten BMW Intelligent Personal Asisstant -puhekäyttöavustin. Kohtia uusia päämääriä – ilman rajoja.

 

BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉN ULKOPUOLEN JA SISÄTILAN MUOTOILU

Sisältä sporttinen, ulkoa atleettinen: BMW M235i xDrive Gran Coupén tinkimätön dynamiikka ilmentyy auton jokaisessa yksityiskohdassa. Tästä huolehtivat erityisesti M aerodynamiikkapaketti ja ainutlaatuiset, Cerium Grey -väriset M-kohokohdat. Näyttävät elementit, kuten jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö, vapaamuotoiset pakoputkenpäät ja M takaspoileri, täydentävät tämän urheilucoupén lihaksikkaita muotoja ja linjoja. Sisätilassa erilaiset varusteet, kuten M urheiluistuimet ja M polkimet, virittävät tunnelman valmiiksi maksimisuorituksiin.

 

BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉN AJODYNAMIIKKA

BMW M235i xDrive Gran Coupé ajaa M urheiluohjauksen, 8-vaihteisen Steptronic-vaihteiston ja M Sport -alustan ansiosta segmentissään ohituskaistalla. Äärimmäisen suorituskykyisellä 4-sylinterisellä M TwinPower Turbo -bensiinimoottorilla varustettu BMW M235i xDrive Gran Coupé erottuu näin helposti massasta ja takaa upean suvereeniuden kaikilla teillä.

 


 

BMW 2-sarjan Active Tourer 

BMW 2-sarjan Active Tourer 

BMW 2-sarjan Active Tourer tarjoaa korkealuokkaisen vakiovarustelun ja BMW:lle ominaisen ajamisen ilon jopa 326 hv:n* teholla. Tämä auto on ihanteellinen aktiivisille ihmisille: siitä huolehtivat jopa 1 370 litran tavaratila, tehokas käyttövoima, ajanmukainen design ja huippuluokan tekninen mukavuus. Täysin uuden BMW 2-sarjan Active Tourer -mallin lanseeraus on heinäkuussa 2022. Tekniset tiedot ovat alustavia ja vielä vahvistamattomia.

 

Tutustu lisää BMW 2-sarjan Active Tourer -malliin.

 


 

BMW 2-sarjan Gran Tourer

BMW 2-sarjan Gran Tourer

Ota kaikki irti kaupungista: BMW 2-sarjan Gran Tourerilla. Se tarjoaa paljon ja ottaa vielä enemmän mukaan. Mistä on etua juuri suuressa kaupungissa. Kiireiset tilanteet se ottaa vastaan leikiten ja hermostumatta – se on nuori, itsevarma ja tukevasti kiinni elämässä. Ja samalla se on joka suhteessa urheilullinen, mistä kiitos kuuluu kolmi- tai nelisylinterisille BMW TwinPower Turbo -moottoreille. Jotta ajamisen ilo ulottuu kaupungin rajoille ja niiden tuolle puolen.

 

BMW 2-SARJAN GRAN TOURERIN MUOTOILU.

Suurkaupungin puheenaihe.

Todellinen katseenvangitsija, joka huokuu urheilullista levollisuutta. Siitä huolehtivat vahvaluonteinen keula, jossa on kookas kaksiosainen jäähdyttimensäleikkö ja leveät ilmanottoaukot, sekä pitkä akseliväli ja korin lyhyet ylitykset. Korkeampi kattolinja ja suuret ovet antavat luvan odottaa erinomaista tilavuutta ja mukavuutta. Lukuisilla kätevillä säilytysmahdollisuuksillaan ja muuntuvalla toisella istuinrivillään BMW 2-sarjan Gran Tourer tarjoaa täyden joustavuuden edestä taakse, ja tavaratila on suurimmillaan 1 905 litraa. Erityisen kätevää perheille: lisävarusteisen kolmannen istuinrivin ansiosta istumapaikkoja on tarvittaessa seitsemän. BMW 2-sarjan Gran Tourer – enemmän tilaa elämään. BMW 2-sarjan Gran Tourer – enemmän tilaa elämään.

 

 

BMW - Heti toimitukseen -uudet autot