Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW 2-sarjan Gran Tourer - Ajankohtaista Wetterillä

BMW 2-sarjan Gran Tourer

BMW 2-sarjan Gran Tourer.

Suurkaupungin lemmitty.

Ota kaikki irti kaupungista: BMW 2-sarjan Gran Tourerilla. Se tarjoaa paljon ja ottaa vielä enemmän mukaan. Mistä on etua juuri suurkaupungissa. Kiireiset tilanteet se ottaa vastaan leikiten ja hermostumatta – se on nuori, itsevarma ja tukevasti kiinni elämässä. Ja samalla se on joka suhteessa urheilullinen, mistä kiitos kuuluu kolmi- tai nelisylinterisille BMW TwinPower Turbo -moottoreille. Jotta ajamisen ilo ulottuu kaupungin rajoille ja niiden tuolle puolen. BMW 2-sarjan Gran Tourer alkaen 31 495,18 €.

 

Suurkaupungin aihe.

Todellinen kosmopoliitti: BMW 2-sarjan Gran Tourer – dynaaminen ja itsetietoinen, monipuolinen ja moderni. Tälle autolle pitkätkin matkat ovat kuin bulevardiajoa, josta nauttii urheilullisessa viihtyisyydessä. Katseenvangitsijoina ovat vahvaluonteinen keula, sen jäähdyttimen kookas BMW-säleikkö ja leveät ilmanottoaukot. Ulkonäköä leimaavat pitkä akseliväli ja korin lyhyet ylitykset. Korkeampi kattolinja ja suuret ovet antavat luvan odottaa erinomaisia sisätiloja ja mukavuutta. Tämä on auto, jonka rennon ylivertaisuuden huomaa jo ensi vilkaisulla.

 

Täydellisesti esillä.

Onko edessä kiertoajelu seitsemän miehen voimin? Vai odottaako sen seitsemän kapsäkkiä kuormaamistaan, että viimein päästään lomalle? Miten vain, BMW 2-sarjan Gran Tourer on valmiina jokaiseen seikkailuun. Lukuisilla kätevillä säilytysmahdollisuuksillaan ja muuntuvalla toisella istuinrivillään se tarjoaa täyden joustavuuden edestä taakse, ja tavaratila on suurimmillaan 1 905 litraa. Erityisen kätevää perheille: lisävarusteisen kolmannen istuinrivin ansiosta istumapaikkoja on tarvittaessa seitsemän. BMW 2-sarjan Gran Tourer – enemmän tilaa elämään.

 

 

Ota yhteyttä.

Matkalla halki kaupungin – ja koko maailma mukana. Veipä tie minne hyvänsä tai mitä ikinä aiotkaan, BMW ConnectedDrive on rinnallasi ja avustaa Sinua BMW Personal CoPilotin digitaalisilla palveluilla ja kuljettajan avustinjärjestelmillä. Jotta mukana on kaikki, mikä on Sinulle tärkeää, ja jotta pääset aina perille varmasti, turvallisesti ja rentoutuneena.

 

Ajaa sulavasti virrassa.

Halki kaupungin, moottoritietä maalle – BMW 2-sarjan Gran Tourerissa jokaisesta ajomatkasta tulee mielireitti. Se johtuu toisaalta auton kierrosherkistä ja huipputehokkaista bensiini- ja dieselmoottoreista. Toisaalta pitkä akseliväli ja lyhyet koriylitykset mahdollistavat optimaalisen ohjattavuuden. Kun niiden lisäksi tulevat ajodynamiikan säätökatkaisin, säätyvä alusta ja lukuisat aerodynamiikkatoimenpiteet, syntyy niin täsmällisen kuin räväkkäkin ajokäyttäytyminen, joten matka itsessään on päämäärä.

 

Keskikaupungila kukkuloille.

Erityisen taloudellisesta kolmisylinterisestä dieselmoottorista aina kierrosherkkään ja vahvasti vetävään nelisylinteriseen bensiinimoottoriin: BMW 2-sarjan Gran Tourerilla on sopiva voimanpesä kaikkiin tarpeisiin. Kaikille moottoreille yhteistä on BMW TwinPower Turbo -tekniikka ja tehokkuuden ja ajodynamiikan optimointi joka suhteessa. Älykäs xDrive-nelivetojärjestelmä tai urheilullisesti sovitettu seitsenvaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto tekee BMW 2-sarjan Gran Tourerista suuntavakaan monitaiturin, jolla on tarjota parhaat ajo-ominaisuudet – se on aina valmiina tutkimaan uusia teitä.

 

 

Tee kotikadusta Broadway.

Business M Sport -malli.

Tekee huoltoasemalla piipahduksesta varikkokäynnin: Business M Sport -mallina BMW 2-sarjan Gran Tourer esittelee urheilullisimman puolensa. Veistoksellisesti muotoiltu etuhelma, jonka ilmanottoaukkoja ympäröivät korkeakiiltoisen mustat kehykset, kertoo vahvoista menohaluista. Urheilullista olemusta tukevat 17- ja 18-tuumaiset kaksoispuolaiset kevytmetallivanteet, ja väkevän päätöksen muodostaa leveä takahelma, jossa on Dark Shadow -koristeet. Sisätilassa mustalla rei'itetyllä Dakota-nahkalla verhoillut urheiluistuimet, joissa on näyttävät siniset korostukset (lisävaruste tähän varustepakettiin) tarjoavat täydellisen tuen auton singahtaessa liikkeelle.

Business Luxury -malli.

Tekee kaduista bulevardeja. BMW 2-sarjan Gran Tourerin Business Luxury -malli tuo ylellisen säväyksen jokaiseen ympäristöön. Sen takaa ulkopuolen muotoilu, johon kuuluu tyylikkäitä kromiyksityiskohtia kaksiosaisessa jäähdyttimensäleikössä, etuilmanottoaukoissa ja perän korostuksessa. Elegantti olemus, joka jatkuu saumattomasti auton sisätilassa: mukavat istuinverhoilut kuten laadukas, perforoitu Dakota-nahka luovat yhdessä huolellisesti työstettyjen sisäkoristelistojen ja BMW-logon koristamien kynnyslistojen kanssa esteettisen tunnelman.

Business Sport -malli.

Muuttaa ohikulkijat yleisöksi. BMW 2-sarjan Gran Tourerin Business Sport -malli kerää ihailevia katseita. Ulkopuolelta huomataan heti sporttisuutta henkivät korkeakiiltoisen mustat yksityiskohdat sekä kookkaat kevytmetallivanteet. Sisällä katse kiinnittyy ensimmäiseksi dynaamiseen muotoiluun ja näyttäviin yksityiskohtiin kuten BMW-logollisiin kynnyslistoihin ja pitkittäishienohiottuihin alumiinisiin sisäkoristelistoihin.

Business-varustelu.

Jo Business-varusteltu BMW 2-sarjan Active Tourer onnistuu tuomaan etunsa täydellisesti esiin. Dynaamista keulaa hallitsevat kookkaat ilmanottoaukot, jotka pääsevät näyttävästi oikeuksiinsa korkeakiiltoisen mustien kehysten ansiosta. BMW-autoille tyyppillisen jäähdyttimensäleikön ja mattamustien korostusten kanssa ne saavat aikaan yhtä modernin kuin urheilullisenkin olemuksen. Arvokas sisätila koristelistoineen Oxide Silver Dark viimeistelee suvereenin kokonaisvaikutelman.

 

Sitä, mitä kaikki haluavat: sitä jotakin.

Juuri sellainen, jollaisena Sinä sen haluat – koska BMW 2-sarjan Gran Toureriin on tarjolla laaja valikoima lisävarusteita. Kätevistä sisätilan lisävarusteista tyyliikkäisiin tarvikkeisiin ja tilaa luoviin matkatavararatkaisuihin. Valinta on Sinun. Laajenna BMW 2-sarjan Gran Toureria omien tarpeittesi ja oman makusi mukaan – ja löydä mahdollisuuksien uusi maailma.

 

VARAA KOEAJO

 

BMW 2-sarjan Gran Tourer 216i alk. 31 495,18 €.

BMW - Heti toimitukseen -uudet autot