Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot 3-sarjan sedan ja touring pakettihinnoittelut - Ajankohtaista Wetterillä

BMW 3-sarjan sedan ja touring pakettihinnoittelut

BMW 3-sarja pakettitarjoukset Wetteriltä

Täysin uusi BMW 3-sarja

Tekee historiaa huomennakin.

 

Saatavana myös ladattavana Plug-in hybridinä ja kevythybridinä. BMW 3-sarja on ollut ajamisen ilon edelläkävijä jo yli neljä vuosikymmentä. Sen seitsemäs sukupolvi jatkaa edeltäjiensä osoittamalla tiellä turvallisesti, sillä 3-sarja sai täydet viisi tähteä Euro NCAP -törmäystestistä. Monipuoliset Sedan ja Touring ovat nyt saatavana myös ladattavana Plug-in Hybridinä ja kevythybridinä sekä älykkäällä xDrive-nelivedolla.

 

BMW 3-sarjan ladattavien hybridien mallisto on kasvanut uusilla BMW 320e Sedan ja Touring sekä BMW 320e xDrive Touring -malleilla.

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

Oulu  

Rovaniemi

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

VARAA KOEAJO

 


 

BMW 3-SARJAN SEDAN JA TOURING PAKETTIHINNOITTELUT

BMW 3-SARJAN SEDAN JA TOURING PAKETTIHINNOITTELUT

 

CONVENIENCE-PAKETTI ERIKOISHINTAN ALK. 980€

 • Kangas-Sensatec sisusta
 • Comfort Access -avaimeton sisäänkäynti
 • Urheiluistuimet edessä
 • HiFi-kaiutinjärjestelmä

 

LUMINOUS-PAKETTI ERIKOISHINTAAN ALK. 1500€ (ei koske 320e -mallia)

 • Driving Assistant
 • Sisä- ja ulkopeilipaketti
 • Aktiivinen vakionopeussäädin Stop & Go-toiminnolla
 • LED-ajovalot laajennetuin toiminnoin
 • Kaukovaloavustin

 

BMW 3-sarja tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja. Molemmat mallit, Sedan ja Touring ovat saatavilla myös ladattavana Plug-In Hybridi –mallina, xDrive nelivetoisina. Vaihtoehtona on myös pienipäästöiset kevythybridi tekniikalla varustetut diesel –mallit.

 


 

BMW 3-sarja on ollut ajamisen ilon edelläkävijä jo yli neljä vuosikymmentä. Sen seitsemäs sukupolvi jatkaa edeltäjiensä osoittamalla tiellä. Monipuoliset Sedan ja Touring ovat nyt saatavana myös ladattavana Plug-in Hybridinä ja kevythybridinä
sekä älykkäällä xDrive-nelivedolla.

Heat-paketin seisonta- ja ohjauspyörän lämmityksellä lähdet mukavasti matkaantalvipakkasilla. Rauhallisuutta lisää Comfort-paketin tuomat ääntä eristävät akuustiikkalasit.Connected-paketin suurempi kosketusnäyttö ja navigaatiojärjestelmä pitävät
sinut yhteyksissä koko matkan ajan. Talven pimeyteen valoa tuo Innovation-paketin laser-ajovalot, jotka valaisevat jopa 530 metrin päähän.

Heti ensi metreistä tien päällä uusi BMW 3-sarjan Sedan jättää tavallisuuden taakseen ja täyttää kaikki odotukset. Luokkansa suursuosikki osoittaa jälleen kerran, että täydellistä voi parantaa. Tyylikäs muotokieli viestii uuden aikakauden alusta. Ehdottoman urheilullisen sedanin voimanlähteenä ovat entistäkin voimakkaammat ja taloudellisemmat moottorit.

 


 

Uuden BMW 3-sarjan Sedanin kohokohdat

 • Uuden BMW 3-sarjan sedanin uusi muotoilu
 • Tunnistaa äänesi ja kuuntelee toiveesi
 • Intuitiivisempi ja nopeampi
 • Parhaat avustinjärjestelmät
 

 

Katso video: Täysin uusi BMW 3-sarjan Sedan
 

Uuden BMW 3-sarjan Sedanin liitettävyys.

"Hey BMW". Uusien liitettävyystekniikoiden ansiosta BMW 3-sarjan Sedanin kanssa voi nyt myös keskustella. Yhdessä teknologiapaketin BMW ConnectedDrive ja palvelujen kuten Connected Music tai ohjelmien etäpäivitys (Remote Software Upgrade) kanssa BMW-auto ja maailma ovat aina yhteyksissä

 

BMW 3-sarjan Sedanin nerokkaat kuljettajan avustinjärjestelmät.

BMW 3-sarjassa on toteutettu lukuisia nerokkaita kuljettajan avustinjärjestelmiä ja innovatiivista tekniikkaa, jotka tekevät matkanteosta vieläkin turvallisempaa ja mukavampaa. Ruuhka-ajoavustin, pysäköintiavustin ja eleohjaus – BMW Live Cockpit Professional ja sen täysin digitaalinen 12,3-tuumainen mittaristonäyttö kertoo kaiken tarpeellisen yhdellä silmäyksellä.

 


 

BMW 3-sarjan Sedanin ajodynamiikka.

Tarkka tuntuma tiehen, täydellinen hallittavuus ja erinomainen ohjattavuus: BMW 3-sarjan Sedan nostaa ajodynamiikan uudelle tasolle. Edelleen kehitetyt ja vieläkin tehokkaammat moottorit, niiden ominaisuuksiin upeasti sovitetut alustan komponentit ja optimoitu painonjakauma leimaavat tätä ehdottoman sporttista sedania.

 

Uuden BMW 3-sarjan Sedanin mukavuus.

Myös mukavuudessa uusi BMW 3-sarja on entistäkin parempi ja käytännöllisempi. Auton lukituksen käyttö älypuhelimella, ääniä vaimentavat akustiikkalasit tai takaistuimien kääntyvät selkänojat – jokainen yksityiskohta on suunniteltu helpottamaan auton käyttämistä ja parantamaan ajo- sekä matkustusmukavuutta.

 

Katso BMW 3-sarjan hinnasto.

 

 

VARAA KOEAJO

 

BMW - Heti toimitukseen -uudet autot