Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW 3-sarjan touring ja sedan Plug-In Hybrid - Ajankohtaista Wetterillä

BMW 3-sarjan Touring ja sedan Plug-In Hybrid

BMW 3-SARJAN TOURING JA SEDAN PLUG-IN HYBRID.

BMW 3-sarjan Touring ja sedan Plug-In Hybrid

BMW 3-sarja on klassista ajamisen iloa modernilla lataushybriditeknologialla. Molemmissa malleissa (Sedan ja Touring) on jopa 59 kilometrin sähköinen toimintamatka. Saatavilla: xDrive-neliveto, palkittu infotainment -järjestelmä, navigointi ennakoivalla hybriditekniikalla sekä Xtra-Boost-toiminnolla tehon nosto yhteensä 292 hevosvoimaan. Vetokoukulla jopa 1500 kg:n vetokyky. Vuonna 2020 valittavissa on yhteensä 11 ladattavaa sähköistettyä BMW-mallia.

 

 

MONTA SYYTÄ VALITA PLUG-IN HYBRIDI

  • Ympäristöystävällisempi kuin perinteiset autot
  • Vie sinut minne haluat, niin arkena kuin vapaalla
  • Vähäpäästöisempi kuin perinteiset autot
  • Vähäisempi huoltotarve kuin perinteisissä autoissa

 

 

BMW 3-SARJAN TOURING PLUG-IN HYBRIDINÄ

BMW 330e ja BMW 330e xDrive Touring* ovat ensimmäiset hybridivoimanlähteellä varustetut BMW Touring -mallit. Ne tarjoavat parasta mahdollista ajamisen iloa merkittävästi vähäisemmillä CO2-päästöillä. Tämän mahdollistaa uraauurtava sähköinen BMW eDrive -voimansiirtokonsepti, joka innostaa vaikuttavalla ajodynamiikallaan – ja tarjoaa pelkällä sähköllä ajettaessa jopa 57 km:n toimintamatkan, jonka voi ajaa täysin päästöttömästi.

Yhdessä polttomoottorin kanssa järjestelmäteho on 225 kW (292 hv)1, minkä ansiosta BMW 330e ja BMW 330e xDrive Touring* tuottavat huikean väännön ja takaavat ainutlaatuisen ja erityisen sporttisen ajoelämyksen.


1135 kW:n (184 hv) polttomoottoriteho + jopa 83 kW:n (113 hv) sähkömoottoriteho

 

Lataa kotona

Auton voi ladata mukana toimitettavalla erityisellä latausjohdolla tai Wallbox-seinälatausasemalla mukavasti kotona. Akku latautuu täyteen noin 2 tunnista 50 minuutista (Wallbox) 4 tuntiin 30 minuuttiin. Ympäristön vaikutuksilta suojattu latausliitäntä sijaitsee auton vasemmassa etulokasuojassa kannen alla.

 


 

Esittely

BMW täydentää mallistoaan keskikokoisten autojen premium-luokassa kolmella hybridillä. Uuden BMW 330e:n eDrive-hybriditeknologia mahdollistaa jopa 68 kilometrin* toimintamatkan pelkän sähkön voimalla. Päästöt ovat pienimmillään vain 36 grammaa kilometrillä* ja kulutus 1,6 litraa sadalla kilometrillä*. Luvut ovat alustavia.

Uudella 330e-mallistolla BMW kiihdyttää sähköistymistään. Tähän mennessä BMW on myynyt puoli miljoonaa täyssähkö- tai hybridiautoa, ja tavoitteena on myydä ensi vuoden loppuun mennessä miljoona autoa, joissa on sähköinen voimanlähde. Vuoteen 2030 mennessä BMW aikoo myydä vähintään puolet autoistaan sähköisinä.

Uusilla ladattavilla hybridimalleilla BMW Group vastaa yksilöllisen liikkumisen tarpeisiin entistä paremmin ympäri maailmaa. Laaja valikoima teknologioita polttomoottoreista täyssähköön sekä erilaiset korimallit antavat mahdollisuuden valita juuri omiin tarpeisiin sopivan mallin.

Kesästä 2020 alkaen 330e on saatavilla myös Touring-mallina. Samalla molempiin korimalleihin tulee tarjolle xDrive-neliveto. Älykäs neliveto jakaa voimaa pitäville pyörille sekunnin murto-osassa sähköisesti ohjatun monilevykytkimen avulla.

 

 

330e-mallin litiumioniakun kapasiteetti on 12 kWh. Hybridiakku latautuu normaalista pistorasiasta 80 % varaustasoon 4,2 tunnissa ja täyteen 5,7 tunnissa. Vastaavat luvut BMW i Wallboxia käyttäen ovat 2,4 ja 3,4 tuntia. Latausluukku on sijoitettu auton vasempaan etupaneeliin.

330e:ssa on yhteistehoa 185 kW/252 hv. Kaksilitrainen nelisylinterinen bensiinimoottori tarjoaa 135 kW/184 hv ja 8-vaihteiseen Steptronic-vaihteistoon integroitu sähkömoottori tuottaa 83 kW/113 hv. XtraBoost-toiminnolla on mahdollista saada 30 kW/40 hv tehoa lisää ja korottaa huipputehoa 215 kW:iin/292 hv:aan asti. XtraBoost on käytettävissä 10 sekunnin ajan SPORT-ajotilassa ja vaihteiston M/S-asennoissa.

Auton perinteisestä 12 voltin akusta on luovuttu kokonaan, ja tarvittava sähkövirta otetaan suoraan hybridiakusta myös auton muihin sähkölaitteisiin. Tällä parannetaan koko voimansiirron energiatehokkuutta, kun polttomoottorin ei tarvitse tuottaa sähköä.

Vakiovarusteena kaikissa 330e-malleissa on seisontalämmitys sekä -ilmastointi, jotta autossa on aina sopiva sisälämpötila ajon alkaessa. Toiminto on käytettävissä myös akun varaustilan ollessa matala ja sitä on mahdollista ohjata älypuhelimen BMW Connected -sovelluksella.

BMW - Heti toimitukseen -uudet autot