Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW 4-sarjan Coupé - Ajankohtaista Wetterillä

BMW 4-sarjan Coupé

BMW 4-sarjan Coupé.

Four means more.

Urheilullinen huippusuoriutuja, joka on suunniteltu tekemään vaikutuksen tien päällä. Lopputulos on vaikuttava. Enemmän dynamiikkaa, ohjauksen tarkkuutta ja mukavuutta. Tinkimätöntä suorituskykyä, jota täydentää huolellisesti optimoitu muotoilu, läsnäolo ja hallittavuus. Lyhyesti sanottuna henkeäsalpaava urheilucoupé, joka määrittelee uudelleen ajamisen ilon ja täyttää korkeimmatkin vaatimukset. BMW 4-sarjan Coupé alkaen 51 442,92 €.

 

Vangitseva muotoilu - BMW 4-sarjan Coupén muotoilu

Pitkä akseliväli. Lyhyet koriylitykset. Eteenpäin pyrkivä keula ja progressiivisesti taaksepäin laskeva kattolinja. BMW 4-sarjan Coupén muotoilu henkii lumoavaa eleganssia ja aitoa urheilullisuutta. Sitä korostavat lisäksi atleettinen perä ja taaemmas sijoitettu ohjaamo.

 

 

BMW Individual -valikoima.

Ilmaise persoonallisuuttasi yksilöllisesti – BMW Individual Manufaktur mahdollistaa tämän BMW Individual -valikoimalla ainutkertaisella tavalla. Valikoimassa on arvokkaimpia jalopuumateriaaleja, hienointa nahkaa ja kiehtovia ulkovärejä. Näiden ylellisten erikoislisävarusteiden ansiosta autoasi ei kerta kaikkiaan voi erehtyä sekoittamaan muihin. Tee BMW 4-sarjan Coupéstasi yhtä yksilöllinen kuin sinä itse.

 

VARAA KOEAJO

 

BMW 4-sarjan Coupé 420i Business alk. 51 442,92 €.

BMW - Heti toimitukseen -uudet autot