Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW 5-sarjan plug-in hybrid sedan - Ajankohtaista Wetterillä

BMW 5-sarjan plug-in hybrid sedan

Innovatiivinen ja tehokas BMW 5-sarjan plug-in hybridi-Sedan

 BMW 5-sarjan Plug-In Hybrid sedan

BMW 5-sarjan Sedan on sporttisen bisnesauton ruumiillistuma. Jo ensimmäisellä silmäyksellä se välittää aitoa sporttisuutta, joka ilmenee ennen kaikkea dynaamisessa siluetissa ja pelkistetyssä muotokielessä. Selkeät pinnat ja tarkat linjat antavat elegantille ulkomuodolle modernin ja teknisen ilmeen. Ajoneuvon ylväs ja toiminnallinen sisätila viimeistelee innovatiivisen kokonaisuuden uraauurtavilla teknologioillaan ja sporttisilla varusteluillaan. Vaikuttavan ajodynamiikan ja innovatiivisten teknologioiden yhdistelmällään BMW 5-sarjan sedan tarjoaa niin lyhyillä kuin pitkilläkin matkoilla mukavuutta, suvereeniutta ja ennen kaikkea ajamisen iloa korkeimmalla tasolla.

 

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

 

VARAA KOEAJO

 


 

BMW 5-sarja

 

Uudistunut 5-sarjan sedan on nyt saatavana myös kattavasti varusteltuna Charged Edition –mallina. Vakiovarusteena mm. lämmitettävä ohjauspyörä, peruutuskamera, navigaatiojärjestelmä Professional, pysäköintiavustin, eDrive Services, pikalatausjohto, automaattinen ilmastointi laajennetuin toiminnoin, active Protection turvallisuuspaketti ja puhelinvarustus, jossa langaton lataus

 


 

BMW 5-sarjan Sedan on sporttisen bisnesauton ruumiillistuma. Jo ensimmäisellä silmäyksellä se välittää aitoa sporttisuutta, joka ilmenee ennen kaikkea dynaamisessa siluetissa ja pelkistetyssä muotokielessä.

Innovatiivinen ja tehokas BMW 5-sarjan Plug-In Hybrid sedan

Kahden maailman parhaat puolet: BMW 5-sarjan Sedan Plug-in Hybrid -mallit BMW 530e, BMW 530e xDrive ja BMW 545e xDrive tarjoavat sinulle kestävää liikkuvuutta ja tehokkaan ajodynamiikan. Tutustu näiden innovatiivisten BMW-hybridiautojen lukuisiin etuihin ja lue lisää niiden käyttövoimakonseptista, ajodynamiikasta, BMW Chargingista ja BMW ConnectedDriven kätevistä digitaalisista palveluista.

 

Plug-In Hybrid -teknologia.

Kahden järjestelmän saumaton yhteispeli: BMW 5-sarjan Sedan Plug-in Hybrideissä BMW 530e, BMW 530e xDrive ja BMW 545e xDrive yhdistyvät sähköinen BMW eDrive -voimansiirtoteknologia ja tehokas BMW-polttomoottori. Yhdessä nämä käyttövoimayksiköt tuottavat ajokokemuksen, joka tarjoaa erinomaisen taloudellisuuden ja huippuluokan ajamisen ilon – ajotilan mukaan paikallisesti päästöttömästi ja lähes äänettömästi tai mukaansatempaavan vahvavääntöisesti ja myös pitkille ajomatkoille riittävällä toimintasäteellä. BMW 530e xDrivessa ja BMW 545e xDrivessa optimaalisesta dynamiikasta ja vetopidosta huolehtii lisäksi älykäs BMW xDrive -neliveto. Taloudellisuutta lisää myös niin kutsuttu rekuperaatio, jossa liike-energia muutetaan jarrutuksen aikana sähköenergiaksi, joka syötetään akkuun.

Käyttötilat

Halusitpa ajaa pelkällä sähköllä ja päästöttömästi töihin tai voimakasta ja dynaamista suorituskykyä ja riittävän toimintasäteen viikonloppureissuja varten – BMW 5-sarjan Sedan -hybridiautot 530e, 530e xDrive ja 545e xDrive pitävät sinulle kaikki mahdollisuudet avoinna. Niiden älykkäät ajotilat varmistavat poltto- ja sähkömoottorin optimaalisen yhteispelin joka tilanteessa. Koe uraauurtavan teknologian lumovoima ja ainutlaatuinen ajokokemus.

Lataus

Kotona tai matkan varrella: BMW Charging tarjoaa sinulle räätälöityjä ratkaisuja hybridikäyttöisen BMW 5-sarjan Sedanisi lataamiseen. Vakiovarusteisen tavallisiin pistorasioihin tarkoitetun vakiolatauskaapelin (mode 2) ohella BMW Wallbox mahdollistaa sinulle erityisen mukavan, turvallisen ja nopean lataamisen. BMW 5-sarjan Sedan Plug-in Hybridien toimitussisältöön kuuluvat vakiolatauskaapelin (mode 2) lisäksi myös julkisiin latausasemiin tarkoitettu latauskaapeli (mode 3) ja BMW Charging Card, joka tarjoaa sinulle houkuttelevia mahdollisuuksia julkiseen lataukseen*. BMW 5-sarjan Sedan -mallien BMW 530e, BMW 530e xDrive ja BMW 545e xDrive latausaika (0–100 %) on 3,7 kW:n latausteholla (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, julkiset latausasemat) noin 3,6 tuntia ja 2,3 kW:n latausteholla (tavallinen pistorasia) noin 6,0 tuntia.

Digitaaliset palvelut

Ota kaikki irti ajomatkan joka metriltä: BMW tarjoaa sinulle innovatiivisia digitaalisia palveluja, jotka tekevät arjen liikkumisesta BMW 5-sarjan Sedan 530e:llä, 530e xDrivella tai 545e xDrivella entistäkin helpompaa ja mukavampaa. BMW Connected Charging näyttää sinulle luotettavasti lähimmät reittisi varrella olevat julkiset latausasemat ja antaa niistä lisätietoja, kuten aseman vapaana olevat latauspisteet, latauksesta aiheutuvat kustannukset ja ehdotuksia paikoista, joissa voit viettää latausajan. My BMW -sovelluksesta näet aina selkeästi lataustilan ja viimeisimmät lataussyklit. Push-ilmoituksilla saat esimerkiksi tiedon siitä, että autosi akku on ladattu täyteen. Saatavillasi on myös muita digitaalisia palveluja, kuten BMW Intelligent Personal Assistant ja Smartphone Integration, jotka helpottavat päivittäistä liikkumistasi entisestään ja joiden avulla nautit BMW 5-sarjan Sedan Plug-in Hybridissä rennosta ajamisen ilosta.

Kokonaishiilijalanjälki

Ladattavat hybridit eivät ole hyvä valinta ainoastaan siksi, että niiden ajonaikaiset hiilidioksidipäästöt ja polttoaineen kulutus ovat pienemmät. Osana kokonaisvaltaista ympäristötyötämme olemme tutkineet ladattavien hybridiemme kokonaishiilijalanjäljen koko niiden elinkaaren ajalta raaka-aineiden valmistuksesta ja autojen tuotannosta aina käyttövaiheeseen ja kierrätykseen. *Tulokset osoittavat, että BMW 530e Sedan on uusiutuvien energialähteiden ansiosta jopa 47 prosenttia pienemmät hiilidioksidipäästöt kuin BMW 530i Sedan.

 


 

BMW 5-sarja teknologiat

BMW 5-sarjan teknologiat

 

  • Driving Assistant Professional: Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi muun muassa ohjaus- ja kaista-avustimen laajennetuilla toiminnoilla, hätäpysäytysavustimen sekä kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä.
  • Peruutusavustin: Kun ajonopeus on enintään 35 km/h, peruutusavustin tallentaa ajetun reitin viimeisen 50 metrin matkalta voidakseen tarvittaessa ajaa uudelleen sen peruutettaessa. Näin sinun ei tarvitse ohjata itse autoa peruuttaessasi, vaan voit keskittyä auton ympäristön tarkkailuun.
  • BMW-laserajovalot: BMW-laserajovalot valaisevat laserkaukovalotilassa ajorataa jopa 650 metrin päähän eli lähes kaksi kertaa pitemmälle kuin tavalliset ajovalot. Parempi näkyvyys pimeässä lisää selvästi ajamisen turvallisuutta. Siniset korostukset ja BMW Laser -tekstilogot valonheittimissä korostavat auton teknistä edistyksellisyyttä ja urheilullisuutta.
  • BMW Live Cockpit Professional: Navigointitoiminnon sisältävä BMW Live Cockpit Professional -näyttökokonaisuus muodostuu tarkkapiirtoisesta 12,3-tuumaisesta monitoimikosketusnäytöstä ja täysin digitaalisesta 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä. BMW Operating System 7 -käyttöjärjestelmää voidaan käyttää mm. iDrive Touch -monitoimisäätimellä.
  • Smartphone Integration: Haluatko käyttää älypuhelimesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Smartphone Integration -ominaisuuden avulla autosi tukee Apple CarPlayta ja Android Autoa, ja se toteutetaan yhdistämällä älypuhelin ja auto langattomasti toisiinsa. Näin voit käyttää tuttuja toimintoja ja eri sovelluksia mukavasti autossasi.

 


 

BMW 5-sarjan alusta

BMW 5-sarjan ajodynamiikka

Lisää voimaa, enemmän kontrollia. Erityisen taloudellisesta nelisylinterisestä dieselmoottorista aina kierrosherkkään ja vahvasti vetävään kuusisylinteriseen bensiinimoottoriin: BMW 5-sarjan Sedan on aina sporttisesti liikenteessä. Täydellisesti toisiinsa sovitetut käyttö- ja ajoalustateknologiat, kuten adaptiivinen alusta, aktiiviohjaus etu- ja takapyörille tai älykäs xDrive-nelivetojärjestelmä, pitävät huolen siitä, että pito on optimaalinen ja ajamisen ilo paras mahdollinen.

 

Aktiiviohjaus etu- ja takapyörille.

Etu- ja takapyörien aktiiviohjauksessa etupyörien kääntämisen määrä vaikuttaa myös takapyörien kääntämiseen. Hitaissa ajonopeuksissa takapyörät kääntyvät päinvastaiseen suuntaan kuin etupyörät, minkä ansiosta auto kääntyy tiukemmin. Ajonopeudesta noin 60–80 km/h alkaen takapyörät kääntyvät samaan suuntaan kuin etupyörät, mikä lisää ajovakautta ja mukavuutta.

Adaptiivinen alusta.

Adaptiivinen alusta mukauttaa auton iskunvaimennuksen luonteen optimaaliseksi kulloiseenkin ajotilanteeseen ja lisää siten auton vierintämukavuutta ja parantaa ajo-ominaisuuksia. Mukavuuspainotteisen oletusasetuksen COMFORT lisäksi tarjolla on asetus SPORT, jonka valitsemisen myötä iskunvaimennus toimii urheilullisesti.

BMW xDrive

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, suuntavakautta ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.

Kevythybriditeknologia.

Kevythybriditeknologia ottaa talteen liike-energiaa jarrutuksissa ja tukee polttomoottoria kiihdytysten aikana. Tämä pienentää kulutusta ja päästöjä, ja voit samalla nauttia auton dynamiikan lisääntymisestä. Kevythybriditeknologian ansiosta automaattinen Start/Stop-toiminto toimii entistäkin nopeammin ja mukavammin.

Ulkopuolen ja sisätilan design-varustelut.

BMW 5-sarjan Sedan ihastuttaa sporttisella ja modernilla muotoilullaan. Varusteet, kuten etuosan BMW-laserajovalot tai puolisuunnikkaan muotoiset pakoputkenpäät ja LED-takavalot, korostavat ajoneuvon dynaamisuutta ja edistyksellistä luonnetta. Sisätilassa ambient-tunnelmavalaistuksen sekä käyttö- ja hallintalaitteiden keraamisten koristeiden kaltaiset yksityiskohdat korostavat bisnessedanin miellyttävyyttä ja eleganssia.


 

VARAA KOEAJO

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot