Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW 530e xDrive Touring tasaerin alk. 949 €/kk (36 kk /45 tkm) ilman käsirahaa

BMW 530e xDrive Touring tasaerin alk. 949 €/kk (36 kk /45 tkm) ilman käsirahaa

BMW 530e xDrive Touring tasaerin alk. 949 €/kk (36 kk /45 tkm) ilman käsirahaa

Täysin uudella BMW i5 Touring -autolla saavutat päämääräsi täysin sähköisesti! Nyt voit valita tarpeidesi mukaan huoltoleasing-tarjouksen uuteen BMW 530e xDrive Touring -malliin Wetteriltä. Myös muut sopimuspituudet mahdollisia, pyydä tarjous BMW myyjältäsi. Tutustu alta lisää BMW i5 -malliin sekä BMW huoltoleasingsopimusten sisältöihin. 

  • BMW 530e xDrive Touring tasaerin alk. 949 €/kk (36 kk /45 tkm) ilman käsirahaa. Leasing-vuokrat (erät 1–36) yht.34 164 €. EU-yhd. energiankulutus 16,5-19,3 kWh/100 km. CO2-päästöt 0 g/km.

 

Sopimusaika tarjouksessa 36kk ja 45tkm. Myös muut sopimuspituudet mahdollisia, pyydä tarjous BMW-myyjältäsi. Sisältää määräaikaishuollot ja alkuperäisen BMW talvirengassarjan. BMW huoltoleasingin tuottaa Autoleasingyhtiö NF Fleet Oy, Ohtolankatu 4, 01510 Vantaa. Sopimuksen tekemisen edellytyksenä on hyväksytty luottopäätös.

 

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää BMW-myynnistämme!

Oulu

Rovaniemi

Kajaani, puh. 020 7788 480

Kemi, puh. 020 7788 880

VARAA KOEAJO

 


 

Täysin uusi täyssähköinen BMW i5 Touring

Täysin uusi BMW i5 Touring on tilavin farmarimme ja täydellinen niille, jotka haluavat ajaa sähköisesti sekä työssä että vapaa-ajalla. Autolla on urheilullinen persoonallisuus ja se tarjoaa ylivoimaista mukavuutta pitkille matkoille – koe leijuvasi eteenpäin tien päällä. Siinä on tilaa kaikelle, mitä tarvitset elämän kaikkiin tilanteisiin. Saat älykkäitä ratkaisuja ajomatkojen suunnitteluun ja tehokkaan pikalatauksen, jonka jälkeen voit rentoutua ja nauttia mukavasta ja optimoidusta ajosta. Täysin uusi BMW i5 Touring on saatavana useilla erilaisilla varustepaketeilla sekä monilla eri leasing- ja rahoitusvaihtoehdoilla.

 

Tutustu lisää BMW i5 Touring -malliin.
 


 

BMW Huoltoleasing

BMW Huoltoleasing on määräaikainen vuokrasopimus, joka sisältää sovitut ajokilometrit, määräaikaishuollot sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset. Polttoainetta, ajoneuvoveroa ja vakuutusta lukuun ottamatta kaikki kustannukset ovat mukana kiinteässä kuukausierässä. BMW Huoltoleasingillä pidät yrityksesi pääoman ydinliiketoiminnassa. BMW Huoltoleasing -sopimuksella sinun ei tarvitse huolehtia jäännösarvoista tai auton jälleenmyynnistä ja myös autokulujen budjetointi on äärimmäisen helppoa.

BMW Huoltoleasingin tuottaa autoleasingyhtiö NF Fleet Oy.

Kuukausihintaan sisältyy sovittu ajokilometrimäärä koko sopimuskaudelle, määräaikaishuollot, normaalista kulumisesta aiheutuneet tekniset korjaukset, kesä- ja talvirenkaat vanteineen sekä renkaiden kausivaihdot, ensirekisteröintimaksut, arvonlisävero ja katsastusmaksut.

 

Tutustu lisää BMW Yksityisleasing -sopimukseen.

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot