Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW i4 Edition PRE-LCI -kampanjahinnoin

BMW i4 Edition PRE-LCI -kampanjahinnoin

BMW i4 Edition PRE-LCI -kampanjahinnoin

BMW i4 Edition PRE-LCI -kampanjahinnoin

BMW eDrive35, BMW i4 eDrive40 ja BMW i4 M50 xDrive.

i4 Pre-LCI mallin Edition hinnoittelu

Hinnat alkaen:

  • i4 eDrive35 53 350 €
  • i4 eDrive40 57 150 €
  • i4 M50 xDrive 64 500 €

 


Kampanja koskee uusia asiakastilauksia.

Tutustu lisää BMW i4 -mallistoon: BMW - The i4.

 

VARAA KOEAJO

 

 

BMW i4 eDrive35: sähköinen kulutus, yhdistetty, WLTP, kWh/100 km: 15,8 – 18,7; Toimintasäde sähköllä, km WLTP: 407 - 483

 

URHEILULLISIN SÄHKÖAUTOMME – KUN KULJETTAJANISTUIMELLA ON VÄLIÄ.

Koe yhteys tiehen tässä räväkässä, sulavaliikkeisessä ja huomiota herättävässä Gran Coupéssa, jossa klassinen BMW-tunnelma ja sähköinen ajonautinto yhdistyvät joka kaarteessa.

BMW i4 on sähköauto sinulle, joka rakastat ajamista. Tässä autossa voit kokea urheilullista suorituskykyä ja ensiluokkaista mukavuutta arkisessa ajossa. Valitse joko taka- tai neliveto. Jopa 590 kilometrin toimintasäde ja Hatch Coupén kaltainen tavaratila, jonka pakkaaminen ja purkaminen on helppoa suuren takaluukun ansiosta, tekevät tästä autosta joustavan kumppanin pitkille matkoille. Paikoillenne, valmiit, nauttikaa!

 

BMW i4 eDRIVE40:N TOIMINTASÄDE ON JOPA 590 KM*.

BMW i4:n yhdistelmä, johon kuuluu tehokas moottorikonsepti, kevyet rakenteet, aerodynaaminen muotoilu ja suorituskykyinen korkeajänniteakku, tarjoaa jopa 590 kilometrin* toimintamatkan (BMW i4 eDrive40). Innovatiiviset teknologiat, kuten energian talteenotto jarrutettaessa, takaavat pidemmän toimintamatkan ja mahdollistavat 20-16,5 kW/h 100 km sähkönkulutuksen.

 

BMW i4:N LATAAMINEN: HELPOMPAA KUIN KOSKAAN AIKAISEMMIN.

BMW i4:n lataaminen ei voisi olla enää yksinkertaisempaa: Connected Chargingin avulla löydät seuraavan latausaseman reittisi varrelta, ja tarvittaessa BMW i4:n akku latautuu matkan aikana jopa 205 kW:n latausteholla vain 31 minuutissa 10 prosentin varaustasosta 80 prosentin varaustasoon. Voit myös ladata akun enintään 164 km toimintamatkalle vain 10 minuutissa (enintään 140 km 10 minuutissa i4 M50:ssä). Kotona voit käyttää mukavasti BMW Wallboxia. Se lataa BMW i4:n akun enintään 11 kW:n latausteholla vain 8,25 tunnissa uudelleen 100 prosentin varaustasoon. Toimitussisältöön kuuluvat latauskaapeli (Mode 3) julkisissa latauspisteissä lataamiseen sekä BMW Charging -kortti julkiseen latausverkkoon pääsyä varten.

 

KOE TÄYSIN UUSI BMW i4 M50.

 

Nyt se on täällä. Täyssähköinen BMW i4 M50 tarjoaa juuri sellaisen suorituskyvyn, toimintasäteen ja ajamisen ilon yhdistelmän, jota voi odottaa BMW:ltä. Ensimmäisen täyssähköisen Gran Coupémme M-versiossa on xDrive-neliveto ja 544 hevosvoimaa. Tämän lisäksi siinä on ylellisen tilava coupé-kori, älykkäät liitäntämahdollisuudet ja käytännölliset toiminnot. Tervetuloa ihastelemaan jälleenmyyjillemme, miten BMW i yhdistyy BMW M:ään.

 

BMW i4 M50:n ajodynamiikka- ja muotoiluvarusteet.

Sähköistää mielen: BMW i4 M50 kehittää kahdella BMW M eDrive -moottorillaan Sport-Boost-tilassa voimakkaat 544 hv (400 kW) ja erityisillä M-ominaisuuksillaan täysin uudenlaisen ajokokemuksen. Tätä korostaa katkeamaton kiihdytys nollasta sataan 3,9 sekunnissa, adrenaliinia huokuva dynamiikka BMW M:lle tyypillisellä tarkkuudella sekä tunteita herättävä käyntiääni, jonka takaa BMW M IconicSounds Electric. Kokonaisuutta vahvistavat vakiovarusteinen M-aerodynamiikkapaketti ja lisävarusteena saatava M tekniikka -paketti. Cerium Grey -väriset ainutlaatuiset designelementit ja omaleimaiset M-ominaisuudet suljetusta M-jäähdyttimensäleiköstä M-takaspoileriin täydentävät dynaamisen ulkoasun. Sisätilassa huippunykyaikaista tunnelmaa tuovat uusi kuljettajaan päin kallistettu BMW Curved Display -näyttö ja kapea kojelauta. M-kohokohdat, kuten kuljettajan ja etumatkustajan M-urheiluistuimet tai M-ohjauspyörä M-värisillä kontrastikoristeompeleilla, korostavat puolestaan urheilullisuutta.

 

BMW i4 M50:N LATAUKSEN KESTO.

BMW i4 M50 -autollasi ja BMW Charging -palveluiden avulla hyödyt lukuisista räätälöidyistä tarjouksista koskien lataamista kotona, matkoilla ja työpaikalla. Saat käyttöösi myös vaikuttavan lataustehon, jolla lataat 140 km:n toimintasäteen vain 10 minuutissa – tai voit ladata julkisilla IONITY High Power Charging -latausasemilla 10 prosentista 80 prosenttiin vain 31 minuutissa.

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot