Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW i5 xDrive40 leasingtarjous yksityis- ja yritysasiakkaille alk. 799€/kk

BMW i5 xDrive40 leasingtarjous yksityis- ja yritysasiakkaille alk. 799€/kk

BMW i5 xDrive40 leasingtarjous yksityis- ja yritysasiakkaille

Täysin uusi BMW i5 Sedan – ajamisen iloa ilman kompromisseja. Nyt voit valita tarpeidesi mukaan leasingtarjouksen uuteen BMW i5 xDrive40 -malliin Wetteriltä. Tutustu alta lisää BMW i5 -malliin sekä BMW leasingsopimusten sisältöihin. Leasingtarjous koskee rajattua erää autoja.
 

 • BMW i5 xDrive40 Yksityisleasing - yksityisasiakkaille kampanjahintaan Yksityisleasingillä tasaerin ilman käsirahaa 799 €/kk (sis. talvirenkaat) (36 kk/30 tkm).
   
 • BMW i5 eDrive40 Huoltoleasing - yrityksille kampanjahintaan Huoltoleasingillä tasaerin ilman käsirahaa alk. 899 €/kk (36 kk /45 tkm).


Yksityisleasing: BMW i5 xDrive40 tasaerin alk. 798,96 €/kk (36 kk /30 tkm) ilman käsirahaa. Leasing-vuokrat (erät 1–36) yht. 28 762,56 €. EU-yhd. energiankulutus 15,9-19,5 kWh/100 km. CO2-päästöt 0 g/km. Sopimusaika tarjouksessa 36 kk ja 30 tkm. Myös muut sopimuspituudet mahdollisia, pyydä tarjous BMW myyjältäsi. Sisältää määräaikaishuollot ja alkuperäisen BMW talvirengassarjan. BMW yksityisleasingin tuottaa Autoleasingyhtiö NF Fleet Oy, Ohtolankatu 4, 01510 Vantaa. Sopimuksen tekemisen edellytyksenä on hyväksytty luottopäätös.

Huoltoleasing: BMW i5 xDrive40 tasaerin alk. 899 €/kk (36 kk /45 tkm) ilman käsirahaa. Leasing-vuokrat (erät 1–36) yht.32 364 €. EU-yhd. energiankulutus 17,2-20 kWh/100 km. CO2-päästöt 0 g/km. Sopimusaika tarjouksessa 36kk ja 45tkm. Myös muut sopimuspituudet mahdollisia, pyydä tarjous BMW myyjältäsi. Sisältää määräaikaishuollot ja alkuperäisen BMW talvirengassarjan. BMW yksityisleasingin tuottaa Autoleasingyhtiö NF Fleet Oy, Ohtolankatu 4, 01510 Vantaa. Sopimuksen tekemisen edellytyksenä on hyväksytty luottopäätös.
 

Kiinnostuitko? Kysy lisää BMW-myynnistämme!

Oulu

Rovaniemi

Kajaani, puh. 020 7788 480

Kemi, puh. 020 7788 880

VARAA KOEAJO

 


 

TÄYSIN UUSI BMW i5 SEDAN

Täysin uusi BMW i5 Sedan

– Ajamisen iloa ilman komprpmisseja niin yksityis- kuin työajossakin.

Ainutlaatuinen mukavuus ja muista erottuva, tyylikäs ulkoasu, joka huokuu BMW-henkeä. Rakastettu klassikko on nyt tarjolla myös täyssähköisenä ja soveltuu kaikkiin elämäsi tarpeisiin. Täysin uusi BMW i5 Sedan sopii sinulle, jolle ihan kiva ei riitä. Se on täydellinen työauto ja jatkaa BMW 5 -sarjan legendaarista tarinaa sähköisesti. Saat ensiluokkaista teknologiaa ja ylivoimaista suorituskykyä. Se on ylellisen mukava uskomatonta ajomukavuutta unohtamatta. Käy lähimmän valtuutetun jälleenmyyjäsi luona ja koe tilava, turvallinen ja monipuolinen auto.

Tervehdi historian ensimmäistä täyssähköistä BMW 5-sarjan Sedania. Vaikuttavalla suorituskyvyllä, edistyneellä tekniikalla ja maagisella ajomukavuudella pitkilläkin matkoilla tämä on sähköauto sinulle, joka et tyydy tavanomaiseen.
 

Tutustu lisää BMW i5 -malliin.
 


 

BMW Yksityisleasing on tehty sinulle, joka haluat helppoutta ja täydellistä ajamisen mukavuutta.

BMW Yksityisleasing

BMW Yksityisleasing on tehty sinulle, joka haluat helppoutta ja täydellistä ajamisen mukavuutta. Voit nauttia edullisesta ja riskittömästä ajamisesta 36 kuukauden ajan, sillä BMW Yksityisleasing sisältää täyden huolenpidon koko sopimuskauden ajan. Voit valita haluatko maksaa isomman ensimmäisen maksuerän, joka pienentää leasing-kuukausimaksua, tai vaihtoehtoisesti tasaerin alusta alkaen. Valitset miten vain, me haluamme varmistaa, että saat nauttia ajamisen ilosta uudella BMW-autollasi!
 

BMW Yksityisleasing-sopimus sisältää:

 • Kaikki autoon liittyvät rahoituskustannukset
 • Sovittu ajokilometrimäärä
 • BMW Liikkuvuuspalvelu
 • Kaikki määräaikaishuollot
 • Huoltojen ulkopuoliset tekniset korjaukset
 • Normaalista kulumisesta aiheutuneet renkaiden uusinnat
 • Sijaisauto määräaikaishuollon ajaksi (a/b-kokoluokka / max 1 vkr/100 km)
 • Talvirenkaat vanteineen
 • Renkaiden vaihdot
 • Renkaiden uusinnat
 • Pyyhkimien sulat ja polttimot vain määräaikaishuoltojen yhteydessä
 • Ensirekisteröintimaksun ja katsastukset
 • Uuden auton toimituskulu
 • Arvonlisävero
   

Tutustu lisää BMW Yksityisleasing -sopimukseen.

 


 

BMW Huoltoleasing yritysasiakkaille

BMW Huoltoleasing on määräaikainen vuokrasopimus, joka sisältää sovitut ajokilometrit, määräaikaishuollot sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset. Polttoainetta, ajoneuvoveroa ja vakuutusta lukuun ottamatta kaikki kustannukset ovat mukana kiinteässä kuukausierässä. BMW Huoltoleasingillä pidät yrityksesi pääoman ydinliiketoiminnassa. BMW Huoltoleasing -sopimuksella sinun ei tarvitse huolehtia jäännösarvoista tai auton jälleenmyynnistä ja myös autokulujen budjetointi on äärimmäisen helppoa.

BMW Huoltoleasingin tuottaa autoleasingyhtiö NF Fleet Oy.

Kuukausihintaan sisältyy sovittu ajokilometrimäärä koko sopimuskaudelle, määräaikaishuollot, normaalista kulumisesta aiheutuneet tekniset korjaukset, kesä- ja talvirenkaat vanteineen sekä renkaiden kausivaihdot, ensirekisteröintimaksut, arvonlisävero ja katsastusmaksut.
 


 

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot