Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW - sähköautojen suurin valmistaja Euroopassa

BMW - sähköautojen suurin valmistaja Euroopassa

 PLUG-IN-HYBRIDI VAI SÄHKÖAUTO? Tutustu näiden autotyyppien eroihin ja katso, mikä auto sopii sinulle parhaiten.

Sähköautojen suurin valmistaja Euroopassa

SÄHKÖAUTO VS. PLUG-IN-HYBRIDI.

Mitä eroa niillä on ja mikä auto sopii sinulle parhaiten? Täältä saat vastaukset.

Olemme valmistaneet sähköautoja yli 40 vuoden ajan, joten tiedämme, mistä puhumme. Kestävä kehitys ja ympäristö ovat lähtökohtamme ja olemme luoneet tuotantoketjun, jonka ansiosta meistä on kehittynyt suurin sähköisten autojen valmistaja Euroopassa. Maailman teillä liikkuu tällä hetkellä yli 320 000 ladattavaa BMW-autoa – enemmän kuin muita vastaavia premium-autoja yhteensä.

Vihreä on ajamisen uusi väri. Ladattavien autojen erojen ymmärtäminen ja omiin tarpeisiin sopivan auton valitseminen voi olla joskus vaikeaa. Tähän on siksi koottu tarvittavat tiedot sähköisistä autoista ja yleisesittely koko sähköautomallistostamme. Täältä löydät myös yleiskatsauksen mittavasta ympäristö- ja kestävyystyöstämme, jolla pyritään luomaan vihreämpää autokantaa.

SÄHKÖAUTO – KUN HALUAT ASETTAA YMPÄRISTÖN YKKÖSEKSI.

Kaikki sähköautot saavat käyttövoimansa ainoastaan akusta. Ne ladataan helposti niin kotona kuin matkan varrella hyväksytyillä latausasemilla. Sähköautot ovat vähäpäästöisiä, sillä ne eivät tuota lainkaan päästöjä fossiilisista polttoaineista. Lisäksi ne ovat perinteisiä autoja helpommin huollettavia. Ne kiihtyvät portaattomasti ja siten uskomattoman pirteästi sekä ovat lähes äänettömiä.

PLUG-IN-HYBRIDI – KUN HALUAT PÄÄSTÄ VIELÄKIN PIDEMMÄLLE.

Plug-in-hybrideissä eli ladattavissa hybrideissä on kaksi eri voimanlähdettä: sähkömoottori ja polttomoottori. Plug-in-hybridi sopii täydellisesti heille, jotka ajavat arkena lyhyitä matkoja, mutta haluavat kuitenkin tarvittaessa päästä pidemmälle. Akku voidaan ladata sekä ajon aikana että hyväksytyissä latauspisteissä.

MONTA SYYTÄ VALITA SÄHKÖAUTO.

 • Ympäristöystävällisin vaihtoehto.
 • Tasainen vääntö ja nopea kiihtyvyys.
 • Edullisempi perinteisiin autoihin verrattuna.
 • Vähäisempi huoltotarve kuin perinteisissä autoissa
 • Hiljainen moottori lisää kaupunkien viihtyisyyttä.
 • Valtion hankintatuki.

BMW i3 – 95-PROSENTTISESTI KIERRÄTETTÄVÄ.

Sinulle, joka haluat ajaa vihreästi. Joka päivä.

Kevyt. Nopea. Turvallinen. Ja lähes täysin kierrätettävä. BMW i3 on enemmän kuin auto, se on elämäntapa. Se on täydellinen sinulle, joka ajat lyhyitä matkoja, arvostat leikkisää ajettavuutta ja asetat ympäristön etusijalle. BMW i3 mahdollistaa vaikuttavan 310 kilometrin* toimintamatkan, joten se on luotettava kumppani arjen menossa.

BMW i3S – PIRTEÄMPI SPORTTIVERSIO.

Kun haluat saapua perille ensimmäisenä.

Sporttiversio BMW i3s kiihtyy päästöttömästi nollasta sataan 6,9 sekunnissa. Auton huippunopeus on 160 km/h ja toimintamatka 310 kilometriä*. Se on varustettu Sport-ohjauksella, Sport-alustalla ja progressiivisilla muotoiluyksityiskohdilla. Kaikki tämä antaa jännittävän ajoelämyksen, jonka kokee jokaisella metrillä.

BMW CONCEPT iX3 – ENSIMMÄINEN TÄYSSÄHKÖINEN SAV-MALLIMME.

Kun autossa on oltava tilaa koko perheelle.

Suosittu BMW X3: n täysversio, joka julkaistaan tulevaisuudessa. Tässä konseptiautossa on vaikuttava matkaetäisyys yli 400 kilometriä ja 150 kW: n nopealla latauksella akun latausaika on noin 30 minuuttia. Auton tuotanto alkaa vuonna 2020.

BMW VISION iNEXT – ITSEAJAVA TULEVAISUUDEN AUTO.

Jos rakastat visionääristä tekniikkaa ja muotoilua.

Täyssähköinen, itseajava ja täysin verkotettu. Tämän tulevaisuuden sähköauton sisätila on saanut inspiraationsa huonekaluista. Pöytä, joka vaikuttaa leijuvan ilmassa, jalopuupintoja, jacquard-kangasta ja valaistua kristallia. Se avaa matkustamiseen uusia, yllättäviä mahdollisuuksia.

BMW i VISION DYNAMICS – TOIMINTAMATKA 600 KM.

Sinulle, joka haluat ajaa huomisen tekniikalla.

BMW i Vision Dynamics on tulevaisuuden sähköistetty Gran Coupe, jonka toimintamatka on hämmästyttävät 600 kilometriä, huippunopeus yli 200 km/h ja kiihtyvyys nollasta sataan vain 4 sekuntia. Tuotanto käynnistyy vuonna 2021.

KESTÄVÄ KEHITYS + INNOVAATIOT = TODELLISUUS.

Maailman kestävin autovalmistaja – jos muilta kysytään.

Kestävä kehitys on sana, johon sisältyy monia lupauksia suurista tulevaisuuden visioista aina nyt heti toteutettaviin toimenpiteisiin. Meille BMW:llä kestävä kehitys on osa DNA:tamme, aivan samalla tavoin kuin ajamisen ilo on aina ollut. Olemme tässä oikealla tiellä, minkä osoittaa se, että Dow Jones Sustainability Index on nimennyt meidät peräti 12 kertaa maailman parhaaksi autovalmistajaksi kestävän kehityksen alalla. Olemme tästä saavutuksesta ylpeitä. Alla on joitain osa-alueita, joilla pyrimme edistämään kestävää kehitystä.

PLUG-IN-HYBRIDI VAI SÄHKÖAUTO?

Tutustu näiden autotyyppien eroihin ja katso, mikä auto sopii sinulle parhaiten.

Valinnan tekeminen voi olla joskus vaikeaa. Aloita miettimällä todelliset autotarpeesi. Miten pitkiä matkoja ajat yleensä? Mitä latausmahdollisuuksia sinulla on kotona ja muualla?

MONTA SYYTÄ VALITA PLUG-IN-HYBRIDI.

 • Ympäristöystävällisempi kuin perinteiset autot.
 • Voit ajaa niin lähipäiväkotiin kuin tunturilomalle.
 • Vähäpäästöisempi kuin perinteiset autot.
 • Vähäisempi huoltotarve kuin perinteisissä autoissa.
 • Valtion hankintatuki.

KAIKKI HYBRIDIMALLIMME.

BMW 225xe YHDISTÄÄ URHEILULLISUUDEN JA PERHE-ELÄMÄN

Kun haluat lisää ajamisen iloa arkeen.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer on täynnä energiaa. Se on yhdistelmä urheilullisuutta, polttoainetaloudellisuutta ja arjen käytännöllisyyttä, mikä tekee siitä ylivertaisen omassa segmentissään. Auto kiihtyy nollasta sataan vain 6,7 sekunnissa, ja sen toimintamatka pelkällä sähköllä ajettaessa on jopa 45 km.

BMW 530e – TÄYDELLINEN MYÖS TALVISILLE TEILLE.

Eleganssi ja ylivoimainen suorituskyky samassa paketissa.

BMW 530e -auton on sanottu olevan yksi segmenttinsä parhaista plug-in-hybrideistä. Se kiihtyy nollasta sataan 6,2 sekunnissa, ja sen huippunopeus on 235 km/h. Auto mahdollistaa puhtaasti sähköisen, päästöttömän ajamisen* lyhyillä matkoilla ja dynaamisella suorituskyvyllä ja tarjoaa erinomaisen mukavuuden pitkillä matkoilla. Valitse haluamasi ajotila ja lähde matkalle seikkailuihin.

BMW 745e – YLELLISEMPI KUIN KOSKAAN AIEMMIN.

Matkantekoa ykkösluokassa.

Uusi BMW 745e Sedan jatkaa panostamista luksusluokan matkantekoon. 6-sylinterinen moottori ja huippumoderni korkeajänniteakku antavat yhdessä maksimaalisen tehon, entistä paremmat kulutusarvot ja mahdollisuuden ajaa täysin sähköisesti jopa 140 km/h:n* vauhdilla. Sisätilassa on ylellinen täysnahkaverhoilu, jääkaappi ja hierovat istuimet.

BMW X5 xDRIVE45e - KOLME KERTAA LISÄÄ TOIMINTAMATKAA

Kun haluat tilaa kaikelle ja kaikille – ja vähän ylikin.

Uudessa BMW X5 xDrive45e -autossa moottoreiden yhteisteho on peräti 394 hevosvoimaa ja toimintamatka pelkällä sähköllä ajettaessa on jopa 80 kilometriä* – kolme kertaa enemmän kuin edeltäjällään. Sen ilme on tunnusomaisen urheilullinen, tehokkuus  ainutlaatuinen ja suorituskyky maastossa huippuluokkaa. Voit siis mennä minne haluat ja milloin haluat.

BMW i8 – AIKANSA IKONI.

Ympäristön huomioimisesta ja vauhdista tinkimättä.

BMW i8 ilmentää visiotamme modernista urheiluautosta, jossa johtotähtenä on kestävä kehitys. Hiilikuitukorissa on hyödynnetty älykästä kevytrakennetekniikkaa, ja sisätila on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Lisäksi auton toimintamatka on 53 kilometriä*. BMW i8:llä et osoita vain hyvää makua – vaan myös oikeaa asennetta.

LATAAMINEN JA TOIMINTAMATKA.

Lataa oikein. Aja fiksusti. Pidennä toimintamatkaa.

Kytke pistotulppa pistorasiaan ja lataa. Niin helppoa se on. Asiaan liittyy kuitenkin joskus epäselvyyttä, joten tähän on koottu kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää lataamisesta ja toimintamatkasta. Tiesitkö esimerkiksi, että BMW i3:n akku latautuu 80-prosenttisesti vain 45 minuutissa? Aika nopeaa, vai mitä? 80-prosenttisella varaustasolla ajaa monta kertaa päiväkotiin, treeneihin ja ruokakauppaan. Jos harkitset sähköauton ostoa ja pohdit sen toimintamatkaa, lue jäljempänä tällä sivulla oleva kooste.

3 NOPEAA VINKKIÄ LATAAMISEEN.

 1. Lataa auto säännöllisesti akun takia.
 2. Kun lataat juuri ennen ajoon lähtöä, toimintamatka pitenee.
 3. Lataa aina hyväksytyissä latauspisteissä.
ESIMERKKEJÄ JA LISÄTIETOJA TÄÄLTÄ

BMW - Heti toimitukseen -uudet autot