Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW X1 Plug-In Hybrid - Ajankohtaista Wetterillä

BMW X1 Plug-In Hybrid

BMW X1 tarjoaa urheilullisuutta ja liikkumisen vapautta kaikkialla – myös haastavammillakin teillä. X1 xDrive25e Plug-in Hybridissä yhdistyvät sekä poltto- että sähkömoottorin parhaat puolet: matala polttoaineen kulutus ja päästöt sekä dynaaminen ajamisen ilo.

BMW X1 Plug-In Hybrid.

Sähköistetty BMW X1 xDRIVE -nelivedolla 

BMW X1 tarjoaa urheilullisuutta ja liikkumisen vapautta kaikkialla – myös haastavammillakin teillä. X1 xDrive25e Plug-in Hybridissä yhdistyvät sekä poltto- että sähkömoottorin parhaat puolet: matala polttoaineen kulutus ja päästöt sekä dynaaminen ajamisen ilo. Nelivetoinen, 450 litran tavaratilalla varusteltu X1 on turvallinen ja käytännöllinen valinta. Ladattava X1 on nyt saatavana kattavasti varusteltuna Charged Edition -mallina, johon voit valita joko Sport -tai xLine-varustepaketin.

Nyt voit valita uuteen nelivetoiseen, ladattavaan X1 Plug-In Hybridi autoosi kattavan Sport tai xLine varustepaketin. Klikkaa Charged Edition kampanjahinnastoon ja katso mitä nämä varustepaketit sisältävät.

 

Connected-paketti asiakashintaan alk. 860€

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

Oulu  

Rovaniemi

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

 

VARAA KOEAJO

 


 

Ensi kertaa BMW X1 on saatavilla ladattavana hybridinä. X1 xDrive25e Plug-In Hybridissä yhdistyvät sekä poltto- että sähkömoottorin parhaat puolet: matala polttoaineen kulutus ja päästöt sekä dynaaminen ajamisen ilo. BMW xDrive -nelivedolla pärjäät turvallisesti säällä kuin säällä. Tarjolla kattavasti varustellut Charged Edition xLine tai Sport -mallit, mm. nahkainen urheiluohjauspyörä, 18” kevytmetallivanteet ja LED-valaistus etuovien verhoilussa. Sähköinen toimintamatka on 52 km.

BMW X1 xDrive25e Plug-In Hybridissä yhdistyvät sekä poltto- että sähkömoottorin parhaat puolet: matala polttoaineen kulutus ja päästöt sekä dynaaminen ajamisen ilo. BMW xDrive -nelivedolla pärjäät turvallisesti säällä kuin säällä. Tarjolla kattavasti varustellut Charged Edition xLine tai Sport -mallit, mm. nahkainen urheiluohjauspyörä, 18” kevytmetallivanteet ja LED-valaistus etuovien verhoilussa. Sähköinen toimintamatka on 52 km.

 


 

BMW X1 Plug-In Hybrid

Toimintamatka

BMW eDrive -teknologia mahdollistaa pelkällä sähköllä ajaessa jopa 57 kilometrin toimintamatkan sekä huomattavasti pienemmän C02 -päästöt.

 

Plug-In Hybrid käyttövoima

Plug-In Hybridin käyttövoimajärjestelmä yhdistää tehokkaan polttomoottorin sekä suorituskykyisen sähkömoottorin.

 

Auton yleiskonsepti

BMW X1 Plug-In Hybrid täyttää käyttövoimansa ansiosta korkeimmatkin ajodynamiikka- sekä tehokkuusvaatimukset. Pelkällä sähköllä ajettaessa autolla voi ajaa jopa ilman paikallisia päästöjä.

 

Kokonaishiilijalanjälki

Ladattavat hybridit eivät ole hyvä valinta ainoastaan siksi, että niiden ajonaikaiset hiilidioksidipäästöt ja polttoaineen kulutus ovat pienemmät. Osana kokonaisvaltaista ympäristötyötämme olemme tutkineet ladattavien hybridiemme kokonaishiilijalanjäljen koko niiden elinkaaren ajalta raaka-aineiden valmistuksesta ja autojen tuotannosta aina käyttövaiheeseen ja kierrätykseen. Tulokset osoittavat, että BMW X1 xDrive 25e on uusiutuvien energialähteiden ansiosta jopa 55 prosenttia pienemmät hiilidioksidipäästöt kuin BMW X1 xDrive25i.

 

BMW X1:n muotoilu.

Jokainen liike vangitsee katseet: uusi BMW X1 tekee vaikutuksen näyttävillä muodoillaan – ja jokaisella yksityiskohdallaan. Sen vahvalinjainen siluetti vakuuttaa pitkällä akselivälillä ja lyhyillä koriylityksillä. Upea BMW-jäähdyttimensäleikkö ja vahvailmeiset puskurit antavat yhdessä kapeiden, adaptiivisten LED-ajovalojen kanssa autolle äärimmäisen suvereenin olemuksen. Sisätila on puolestaan yhtä lailla niin elegantti, tilava kuin monipuolinen.

 

Dynamiikka

Poikkeuksellista muille, mutta täysin itsestään selvää BMW X -sarjan autoille: ylivertainen suorituskyky kaikilla teillä. Innovatiiviset teknologiat, kuten Steptronic-automaattivaihteisto ja älykäs BMW xDrive -nelivetojärjestelmä, sekä urheilullisen tehokkaat, 3- ja 4-sylinteriset BMW TwinPower Turbo -moottorit tekevät BMW X1:stä suvereenin kumppanin kaikilla ajomatkoilla.

 

BMW X1:n innovatiivinen näyttökonsepti.

Koe tulevaisuus koko suuruudessaan ja kaikissa väreissä. 10,25" monitoimikosketusnäytön, BMW Head-Up -täysvärinäytön ja Black Panel -tekniikalla toteutetun mittaristonäytön ansiosta määränpäät pysyvät uudessa BMW X1:ssä aina nähtävilläsi.

 

VARAA KOEAJO

 

 

BMW - Heti toimitukseen -uudet autot