Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW X3 - Metalliväri veloituksetta ja talvirengassarja asiakashintaan 490€ - Ajankohtaista Wetterillä

BMW X3 - Metalliväri veloituksetta ja talvirengassarja asiakashintaan 490€

Uudistuneeseen BMW X3 -malliin nyt saatavilla metalliväri veloituksetta sekä talvirengassarja asiakashintaan 490€.

BMW X3  

Metalliväri veloituksetta ja talvirengassarja asiakashintaan 490€.

Uudistuneeseen BMW X3 -malliin (LCI) nyt saatavilla metalliväri veloituksetta sekä talvirengassarja asiakashintaan 490€.

 

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

Oulu  

Rovaniemi

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

 

VARAA KOEAJO
 
 

 

Uudistuneeseen BMW X3 -malliin nyt saatavilla metalliväri veloituksetta sekä talvirengassarja asiakashintaan 490€.

BMW X3

 

Saatavana kevythybridinä, ladattavana hybridinä, ladattavana plug-in hybridinä sekä täyssähköisenä.

BMW X3:n vaikuttavan muotoilun parina ovat edistyksellisimmät tekniset innovaatiot, kuten osittainen avustava itseajaminen ja nerokas xDrive-neliveto, jolla liikut haastavemmillakin teillä. Se tarjoaa kokoluokkansa ylellisimmän ajonautinnon. Uudessa BMW X3 MHEV-kevytyhbridissä hyödynnetään ajon aikana varastoitua jarrutusenergiaa. Se vähentää polttoaineen kulutusta, joten tankillinen riittää entistäkin pidemmälle.


BMW X3 PHEV-lataushybridi tarjoaa sekä poltto- että sähkömoottorin parhaat puolet – urheilullisen kiihtyvyyden ja sähköistä ajamisen iloa. 2000 kg:n vetokyky vetokoukulla on omaa luokkaa. Plug-In Hybridin sähköinen toimintamatka on jopa 50 km.

Täysin uusi BMW iX3 – kaikki mitä odotat BMW:ltä, mutta täysin sähköisenä. Aktiiviharrastajille avara 510 litran tavaratila mahdollistaa helpon kuljettamisen. Täyssähköisen iX3:n toimintamatka on jopa 459 kilometriä.

 


 

BMW X3 huokuu atleettisuutta ja dynaamisuutta. Nerokkaan kevytrakenteisuuden ja tarkasti yhteen sovitettujen aerodynamiikkatoimenpiteiden ansiosta se reagoi kaikissa ajotilanteissa vaikuttavan ketterästi ja vahvasti vääntäen. Autossa on ainutlaatuinen jäähdyttimen säleikön Active Air Stream -ilmaläppäohjaus – kun jäähdytysilmaa tarvitaan vähemmän, ilmaläppä suljetaan automaattisesti, mikä parantaa aerodynamiikkaa entisestään.

BMW X3 on rajattomien mahdollisuuksien sekä aidon läsnäolon ja vapauden ilmentymä. Jo ensi näkemältä auto tekee vaikutuksen atleettisuudellaan ja antaa lupauksen kiehtovasta ajokokemuksesta. Osittainen avustava itseajaminen ja nerokas BMW xDrive -neliveto merkitsevät erinomaista ajamisen mukavuutta niin teillä kuin maastossa. Tämä auto on jälleen kerran esikuva kokoluokassaan ja erottuu edukseen perille pääsemisen vaivattomuudessa.

 

Tutustu lisää BMW X3 -malliin.

 

 

BMW X3 xDrive30e A Charged Edition alk. 62.758,51 €, sis. autoveron ja toimituskulut. EU-yhd. kulutus 2,0 l/100 km, CO2-päästöt 45 g/km. Sähköinen toimintamatka on jopa 49 km. Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kuvan auto erikoisvarustein.

BMW - Heti toimitukseen -uudet autot