Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW X5 Plug-In Hybridi - Ajankohtaista Wetterillä

BMW X5 Plug-In Hybridi

BMW X5 ladattava hybridi vakuuttaa itsevarmuudellaan ja jopa 88 km:n sähköisellä toimintamatkalla.

BMW X5 Plug-In Hybridi

Joukon johtaja – BMW X5 ladattava hybridi vakuuttaa itsevarmuudellaan ja jopa 88 km:n sähköisellä toimintamatkalla. Tämän on mahdollistanut BMW iPerformance -konsepti, jossa älykkäällä energianhallinnalla on keskeinen rooli. Tällöin esimerkiksi navigoinnin tietoja käytetään ajettavan reitin laskentaan siten, että sähkömoottorin käyttö ja korkeajänniteakun lataaminen saadaan parhaiten suunniteltua. Akun lataaminen onnistuu helposti BMW i Wallbox -seinälatausasemaa tai matkan varrella olevaa julkista latauspistettä käyttäen.

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

Oulu  

Rovaniemi

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

 


 

Esittely

Ladattava BMW X5 -plug-in-hybridi vie sinut kohti uusia horisontteja, sillä pelkällä sähköllä ajamisen toimintamatka on nykyään 87 kilometriä. Tämän on mahdollistanut BMW Plug-In Hybrid -konsepti, jossa älykkäällä energianhallinnalla on keskeinen rooli. Se koordinoi kaikkien voimanlähdekomponenttien yhteistoiminnan ja optimoi hybridivoimanlähteen hyötysuhteen ennakoivalla käyttöstrategialla. Tällöin esimerkiksi navigoinnin tietoja käytetään ajettavan reitin laskentaan siten, että sähkömoottorin käyttö ja korkeajänniteakun lataaminen saadaan parhaiten suunniteltua. BMW X5 xDrive45e -autossa on lisäksi erilaisia käyttötiloja, joilla kuljettaja voi vaikuttaa merkittävästi todelliseen polttonesteen kulutukseen. Korkeajänniteakun lataaminen onnistuu helposti, Wallbox -seinälatausasemaa tai matkan varrella olevaa julkista latauspistettä käyttäen.

Kokonaishiilijalanjälki 

Ladattavat hybridit eivät ole hyvä valinta ainoastaan siksi, että niiden ajonaikaiset hiilidioksidipäästöt ja polttoaineen kulutus ovat pienemmät. Osana kokonaisvaltaista ympäristötyötämme olemme tutkineet ladattavien hybridiemme kokonaishiilijalanjäljen koko niiden elinkaaren ajalta raaka-aineiden valmistuksesta ja autojen tuotannosta aina käyttövaiheeseen ja kierrätykseen. *Tulokset osoittavat, että BMW X5 xDrive45e on uusiutuvien energialähteiden ansiosta jopa 70 prosenttia pienemmät hiilidioksidipäästöt kuin BMW X5 xDrive 40i.

 


 

Esittelyssä voimansiirto- ja alustakomponentit

BMW X5, jossa on xDrive, lisävarusteena saatavana xOffroad-paketti ja adaptiivinen kaksiakseli-ilmajousitus, on oikea valinta vaikeisiin maastoihin – se tarjoaa huippuluokan X-fiilistä.

 

Digitaaliset palvelut ja älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät

Täydellisesti verkotettu, edellä muita: BMW X5:ssä käytetään BMW:n Connectivity-teknologioiden uusinta sukupolvea. Älykkäät digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät takaavat maksimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden, sillä ne ovat saumattomasti yhteydessä ulkomaailmaan ja koska niiden käyttö sujuu vaistonvaraisesti.

 

Mallit ja varusteet

Valitsitpa perusmallin, Business xLinen tai Business M Sportin: BMW X5 tekee aina vaikutuksen voimakkaalla läsnäolollaan. Tutustu upeisiin varusteversioihin ja muokkaa BMW X5:n ulkopuoli ja sisätila täysin toiveitasi ja tarpeitasi vastaavaksi. Hyödynnä myös lukuisia innovatiivisia digitaalisia palveluita ja kuljettajan avustinjärjestelmiä, jotka takaavat parhaan verkottuneisuuden sekä maksimaalisen turvallisuuden ja mukavuuden.

 

X-mallin viehätysvoima: ulkopuolen ja sisätilan kohokohdat

Tyypillistä BMW X5:lle – jokainen yksityiskohta on statement. Jo auton keula, jota hallitsevat kookas, yksiosainen ja hieman kuusikulmiomainen jäähdyttimensäleikkö, huomiota herättävät ajovaloyksiköt ja suuret ilmanottoaukot, paljastaa mistä on kyse: päättäväisyydestä 22-tuumaisilla kevytmetallivanteilla. Sisätila näyttää parhaat puolensa Sky Lounge -panoraamalasikattoluukun ansiosta. Hienostuneet lasikoriste-elementit luovat ylellisyyttä ja Ambient-tunnelmavalaistus viihtyisän ilmapiirin. Ilmapiirin, jota voi yksilöidä Ambient Air -paketin neljällä luonnollisella tuoksulla. Erinomaisen äänentoiston ajomatkojen seuraksi tuottaa Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä.

 

BMW X5 Plug-in Hybrid, alk. 87.453,04 €, sis. autoveron ja toimituskulut. *EU-yhd. kulutus 1,2 l/100 km, CO2-päästöt 28 g/km. Sähköinen toimintamatka 88 km. (X5 xDrive45e A Charged Edition). *Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kuvan auto erikoisvarustein.

BMW - Heti toimitukseen -uudet autot