Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW X5 Plug-In Hybridi - Ajankohtaista Wetterillä

BMW X5 Plug-In Hybridi

BMW X5 ladattava hybridi vakuuttaa itsevarmuudellaan ja jopa 88 km:n sähköisellä toimintamatkalla.

BMW X5 Plug-In Hybridi

Joukon johtaja. BMW X5 ladattava hybridi vakuuttaa itsevarmuudellaan ja jopa 88 km:n sähköisellä toimintamatkalla. Tämän on mahdollistanut BMW iPerformance -konsepti, jossa älykkäällä energianhallinnalla on keskeinen rooli. Tällöin esimerkiksi navigoinnin tietoja käytetään ajettavan reitin laskentaan siten, että sähkömoottorin käyttö ja korkeajänniteakun lataaminen saadaan parhaiten suunniteltua. Akun lataaminen onnistuu helposti BMW i Wallbox -seinälatausasemaa tai matkan varrella olevaa julkista latauspistettä käyttäen.

Katso BMW X5 hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

Oulu  

Rovaniemi

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

 

VARAA KOEAJO

 


 

BMW X5 Plug-In Hybridi esittely

BMW X5 xDrive45e Plug-in hybridissä yhdistyvät sähköinen BMW eDrive -voimansiirtoteknologia ja tehokas BMW-polttomoottori. Yhdessä ne tuottavat äärimmäisen joustavan ajokokemuksen – ajotilan mukaan paikallisesti päästöttömästi ja lähes äänettömästi tai vahvavääntöisesti ja myös pitkille ajomatkoille riittävällä toimintasäteellä.

Halusitpa ajaa pelkällä sähköllä töihin tai voimakasta ja dynaamista suorituskykyä viikonloppureissuja varten – BMW X5 xDrive45e:n jopa 88 kilometrin sähköinen toimintasäde pitää sinulle kaikki mahdollisuudet avoinna. Tien päällä älykkäät ajotilat varmistavat poltto- ja sähkömoottorin optimaalisen yhteispelin joka tilanteessa.

 

Kokonaishiilijalanjälki 

Ladattavat hybridit eivät ole hyvä valinta ainoastaan siksi, että niiden ajonaikaiset hiilidioksidipäästöt ja polttoaineen kulutus ovat pienemmät. Osana kokonaisvaltaista ympäristötyötämme olemme tutkineet ladattavien hybridiemme kokonaishiilijalanjäljen koko niiden elinkaaren ajalta raaka-aineiden valmistuksesta ja autojen tuotannosta aina käyttövaiheeseen ja kierrätykseen. *Tulokset osoittavat, että BMW X5 xDrive45e on uusiutuvien energialähteiden ansiosta jopa 70 prosenttia pienemmät hiilidioksidipäästöt kuin BMW X5 xDrive 40i.

 


 

BMW X5: Täydellinen vetopito xOFFROAD-paketilla

  • xSand: Offroad-ajotilassa ”xSand” ovat asetettuna seuraavat parametrit: maavaran korotus 20 mm, Offroad-ABS kytkettävissä päälle nopeudesta 10 km/h alkaen, hyvin hallittavissa oleva kaasupolkimen vaste. Tulos: optimaalinen vetopito myös päällystämättömillä teillä.
  • xGravel: Kun kytket päälle xGravel-ajotilan, käyttöön otetaan seuraavat parametrit: maavaran korotus 20 mm, Offroad-ABS heti päälle kytkettävissä, mukava kaasupolkimen vaste. Tulos: täydellinen suvereeniuden ja turvallisuuden tasapaino irtonaisella ja kivikkoisella alustalla.
  • xRocks: Offroad-ajotilassa ”xRocks” ovat käytössä seuraavat parametrit: maavaran korotus 40 mm, Offroad-ABS kytkettävissä päälle nopeudesta 10 km/h alkaen, hyvin hallittavissa oleva kaasupolkimen vaste. Tulos: johdonmukainen eteenpäin liikuttava voima ja reilusti tilaa auton alla.
  • xSnow: Kun alusta on jäinen ja liukas, voidaan kytkeä päälle Offroad-ajotila ”xSnow”, jossa ovat käytössä seuraavat parametrit: DSC kytketään päälle, ilmajousitus asetetaan normaalitasolle, käynnistys kakkosvaihteella. Tulos: riittävä pito jopa liukkailla tienpinnoilla.

 


 

BMW X5 liitettävyys

Digitaaliset palvelut ja älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät

BMW X5:ssä käytetään BMW:n Connectivity-teknologioiden uusinta sukupolvea. Älykkäät digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät takaavat maksimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden, sillä ne ovat saumattomasti yhteydessä ulkomaailmaan ja koska niiden käyttö sujuu vaistonvaraisesti.

  • Driving Assistant Professional: Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi muun muassa ohjaus- ja kaistanpitoavustimen laajennetuilla toiminnoilla, kaistanvaihto- ja pysähdyksiinjarrutusavustimen sekä kaistanpitoavustimen aktiivisella sivutörmäyssuojalla.
  • Connected Navigation: Haluatko löytää pysäköintipaikan läheltä kohdetta? Se on helppoa pysäköintipaikka-avustimen avulla. Se ehdottaa sinulle vapaita paikkoja pysäköintitaloista tai kadulta ja löytää valintasi avulla parhaan reitin, jolla on suurin todennäköisyys löytää pysäköintipaikka. Voit maksaa pysäköinnin ilman käteistä PARK NOW -toiminnolla. Palvelun voimassaoloaika on kolme vuotta.
  • Remote Software Upgrade: Remote Software Upgrade huolehtii siitä, että BMW-autossasi on aina uusin ohjelmistoversio. Sen avulla autosi on aina ajan tasalla. Voit ladata päivitykset helposti My BMW -sovelluksen kautta tai autoon integroidun SIM-kortin avulla ja sen jälkeen asentaa ne. Näin myös muut saatavilla olevat toiminnot aktivoituvat BMW-autossasi.
  • BMW Intelligent Personal Assistant: BMW Intelligent Personal Assistantin avulla voit viestiä BMW-autosi kanssa. Voit antaa sille luonnollisesti puhuen komentoja auton lukuisien eri toimintojen käyttämiseksi. Se voi myös kertoa sinulle autoon liittyvistä eri aihealueista ja auttaa sinua oppimaan tuntemaan autosi paremmin.

 


 

X-mallin viehätysvoima: ulkopuolen ja sisätilan kohokohdat

Tyypillistä BMW X5:lle – jokainen yksityiskohta on statement. Jo auton keula, jota hallitsevat kookas, yksiosainen ja hieman kuusikulmiomainen jäähdyttimensäleikkö, huomiota herättävät ajovaloyksiköt ja suuret ilmanottoaukot, paljastaa mistä on kyse: päättäväisyydestä 22-tuumaisilla kevytmetallivanteilla. Sisätila näyttää parhaat puolensa Sky Lounge -panoraamalasikattoluukun ansiosta. Hienostuneet lasikoriste-elementit luovat ylellisyyttä ja Ambient-tunnelmavalaistus viihtyisän ilmapiirin. Ilmapiirin, jota voi yksilöidä Ambient Air -paketin neljällä luonnollisella tuoksulla. Erinomaisen äänentoiston ajomatkojen seuraksi tuottaa Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä.

 

VARAA KOEAJO

 
 
EU-yhd. kulutus 1,2 l/100 km, CO2-päästöt 27 g/km. Sähköinen toimintamatka 88 km. (X5 xDrive45e A Charged Edition). *Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kuvan auto erikoisvarustein.

BMW - Heti toimitukseen -uudet autot