Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW X6 Exclusive Edition - Ajankohtaista Wetterillä

BMW X6 Exclusive Edition

BMW X6 Exclusive Edition

BMW X6 EXCLUSIVE EDITION.

Paras pääosan esittäjä: BMW X6. Energisen läsnäolonsa ansiosta tämä Sports Activity Coupé herättää huomiota kaikkialla. Missä roolissa se esiintyy, sen päätät Sinä. Design Pure Extravagance -varustepaketti on täynnä ainutlaatuisia yksityiskohtia. M Sport -paketti puolestaan saa BMW X6:n näyttämään entistä atleettisemmalta. BMW Individual -varusteet taas tuovat autoon ainutlaatuista luksusta. Voit yksilöidä autoa myös alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla.

Exclusive Edition -varusteet:

  • Dakota-nahkaverhoilu
  • Urheiluistuimet edessä
  • Etuistuinten sähkösäätö
  • Navigointijärjestelmä Professional

Pure Extravagance -varustepakettien ansiosta BMW X6 -mallin itsenäisen luonteen tunnistaa heti − katselukulmasta riippumatta. Sen varmistavat mm. ylelliset Cerium Grey -väriset yksityiskohdat, ulkopuolen tarkat geometriset muodot ja jäähdyttimen BMW-säleikkö. Sisätilassa tämä tunnelma jatkuu laadukkaiden väri- ja materiaaliyhdistelmien muodossa.

Pure Extravagance -ulkovarustepaketti.

Pure Extravagance -ulkovarustepaketti tekee BMW X6 -mallin ulkonäöstä vieläkin tyylikkäämmän. Voimakkaat 20" kevytmetallivanteet 597 V-spoke luovat vahvan korostuksen. Pilarien katteet ja peilikolmio ovat korkeakiiltoisen mustat, kun taas lukuisat yksityiskohdat sivulasien kehyksistä ja ulkopeilin koteloista aina BMW-jäähdyttimen säleikköön ja takaluukun tehostukseen on toteutettu värillä Cerium Grey, joka korostaa väkevän crossover-mallin olemusta. Myös kaikkien ovien kynnyslistat sopivat pinnaltaan ja väriltään kokonaisuuteen, edessä ne ovat valaistut ja BMW tekstilogon koristamat. Alumiiniset astinlaudat ja optinen jaloteräksinen alleajosuoja edessä ja takana, jotka myös ovat väriltään Cerium Grey, ovat muotoilullinen viittaus Offroad-segmenttiin. LED-tekniikkaa hyödyntävien hightech-sumuvalojen värilämpötila muistuttaa päivänvaloa. Vaihtoehtoisesti on tarjolla monenlaisia kevytmetallivanteita, joiden koko on 19'' tai 20''.

Pure Extravagance -sisävarustepaketti

Pure Extravagance -sisävarustepaketti luo BMW X6 -mallin sisätilaan erityisen ylellisen ilmapiirin. Heti kun avaat etuovet, katse havaitsee valaistut, BMW-tekstilogon koristamat kynnyslistat. Huippuluokan tyylikkyyttä huokuvat ylelliset, laajennetut kaksiväriset Ivory White/Black-nahkaverhoilut ja harmaat kontrastiompeleet. Myös ovipaneelit ovat saaneet sopivat Walknappa-nahkaverhoilut Black. Kojelaudan alaosan väri on Ivory White, ja jalopuiset American Oak -sisäkoristelistat luovat harmonisen, laadukkaaseen nahkaan sointuvan korostuksen.
Sisäkoristelistoista on vaihtoehtoisesti tarjolla jalopuuversiot Fineline Pure pintakuvioitu, Fineline Stripe tai Poplar Grain sekä alumiini hienohiottu ja BMW Individual -versioista jalopuumalli Ash Vulcano Brown, jalopuumalli Sen Light Brown tai Piano Finish Black. BMW-auton ulkopuolellakaan huipputyylikäs Pure Extravagance -sisätila ei pääse unohtumaan, sillä siitä muistuttaa ylellinen auton avain, jossa on näppäimet ja koristeosa Pearl Chrome. Pure Extravagance -sisävarustepaketti voidaan yhdistää upeasti M Sport -pakettiin.

Exclusive Edition -varustelun saat BMW X6 -malleihin ilman lisähintaa. Hinnat alkaen 109.608,68 € (X6 xDrive30d A Exclusive Edition).

BMW - Heti toimitukseen -uudet autot