Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot Ensimmäinen BMW iX3 täyssähköauto - Ajankohtaista Wetterillä

Ensimmäinen BMW iX3 täyssähköauto

The iX3.

Ensimmäinen BMW iX3 täyssähköauto.

BMW iX3 aloittaa päästöttömän ajamisen ilon uuden aikakauden. Tutustu ensimmäiseen täyssähköiseen BMW Sports Activity Vehicleen, joka yhdistää kahden maailman parhaat puolet: BMW X3:n ajodynamiikan ja premium-laadun sekä viidennen sukupolven BMW eDrive -tekniikan loistavan suorituskyvyn ja tehokkuuden. Toimintamatka on jopa 459 kilometriä* ja sähkönkulutus on alimmillaan 18,5 kWh/100 km*, joten BMW iX3 asettaa uusia mittapuita. Loppuun asti kehitetty ja täyssähköinen: BMW iX3 tarjoaa jo tänään tulevaisuuden sähköistävää läsnäoloa.

*Tiedot on laskettu WLTP-mittausmenetelmän mukaisesti.

 

"Uusi BMW iX3 innostaa selkeällä ja fokusoidulla muotoilulla, tinkimättömän tehokkaalla voimansiirrolla ja puhtaalla ajamisen ilolla, yhdistettynä SAV-auton kaikkiin etuihin. Se täydentää X3-perhettä ja täyttää näin BMW:n lupauksen ”Power of Choice”."

Arno Keller, BMW:n keskikokoluokan sähköistämisyksikkö

 


Katso video: BMW iX3

 

BMW iX3:n muotoilu.

Ulkopuolen ja sisätilan upeat designvarusteet.

BMW iX3:ssa yhdistyvät innovatiivisuus ja vahvailmeisyys. Selkeät, voimakkaat muodot antavat sille modernin ja puristisen olemuksen, ja ilmeikkäät BMW i -tehosteet korostavat tämän ensimmäisen täyssähköisen Sports Activity Vehiclen ainutlaatuisuutta.

Näyttävä keula tekee heti ensi vilkaisulla vaikutuksen ennen kaikkea BMW i:lle tunnusomaisella jäähdyttimen säleiköllään, jossa on ritiläkennomainen rakenne ja vaakasuuntaiset koristepalat. Uudelleen muotoillut 20" aerodynamiikkavanteet ja BMW i Blue -värisillä koristeosilla varustettu diffuusori jatkavat erityistä muotokieltä johdonmukaisesti auton perään asti.

Sisätilan moderni ja elegantti tunnelma muodostuu yksilöllisistä yksityiskohdista, kuten BMW i -kynnyslistoista ja vakiovarusteena olevasta Ambient-tunnelmavalaistuksesta, jonka oletusvärinä on BMW i Blue. Sähköiseen käyttövoimaan täydellisesti mukautetut mittariston ja monitoiminäytön näytöt korostavat yhdessä keskikonsolissa olevan hienostuneen BMW iX3 -tunnuksen kanssa auton ainutlaatuisuutta. Tämä kaikki ilmentää BMW iX3:n tinkimättömän sähköistävää luonnetta.

 

 

BMW iX3: kysymyksiä ja vastauksia.

 

Milloin BMW iX3 tulee saataville?

BMW iX3 -auton voi nyt konfiguroida ja tilata Wetteriltä. Ota yhteyttä BMW-myyntitiimeihimme ja kerromme lisää!

 

Miten pitkä sähköinen toimintamatka BMW iX3:ssa on?

Sähköinen toimintamatka on 460 km* (WLTP)

 

Mitä tapahtuu, jos navigointijärjestelmään syöttämäni kohde on pidemmällä kuin mihin auton sähköinen toimintasäde yltää?

Navigointijärjestelmä ilmoittaa sinulle reitilläsi tai sen lähellä olevista latausmahdollisuuksista.

 

Mitä latausmahdollisuuksia on saatavilla ja kuinka kauan auton lataaminen kestää?

Suurin mahdollinen latauskapasiteetti on 11 kW (3-vaiheinen AC) tai 150 kW (DC). Pikalatausasemilla (DC) akku voidaan ladata 80 prosentin kapasiteettiin vain 35 minuutissa.

BMW - Heti toimitukseen -uudet autot