Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot Täysin uusi BMW 1-sarja - BMW EasyLease alk. 399 €/kk - Ajankohtaista Wetterillä

Täysin uusi BMW 1-sarja - BMW EasyLease alk. 399 €/kk

Täysin uusi BMW 1-sarja - BMW EasyLease alk. 399 €/kk

The One.

Herättää intohimoja: Uusi BMW 1-sarja on tullut vetääkseen kaikki katseet puoleensa. Sen ainutlaatuinen muotoilu ja edistyksellinen muotokieli erottavat sen massasta jo ensisilmäyksellä. Saman vaikutuksen tekee myös sisätila, jonka yleisilme on laadukas ja avoin. Tehokkaat moottorit, ensimmäistä kertaa uudessa BMW 1-sarjassa käytettävä etuveto ja uusimmat alustateknologiat takaavat dynaamiset ja ketterät ajoelämykset. Innovatiiviset teknologiat ja kuljettajan avustinjärjestelmät huolehtivat siitä, että aina saavut turvallisesti ja mukavasti perille.

 

Nämä kohokohdat ylittävät kaikki odotukset:

Tutustu BMW 1-sarjan muotoiluun, ajodynamiikkaan ja teknisiin kohokohtiin.

  • Muotoilu: Edistyksellistä urheilullisuutta - alkaen keulasta, jossa on kookkaat ilmanottoaukot, joustavaan siluettiin ja uudenlaisen Hofmeister kinkin omaavaan hartiaosaan saakka: BMW 1-sarjan ulkopuolen kaikki yksityiskohdat ja tarkat linjat osoittavat dynaamisuutta ja ajamisen iloa.
  • Sisätila: Kaikki ajonautintoa varten: korkealaatuiset materiaalit, ergonomisesti optimoidut varusteet ja edistykselliset teknologiat. BMW 1-sarjan sisätilassa huomiota herättää korkean toiminnallisuuden lisäksi sen premium-vaikutelma sekä avoin ja avara tilantuntu.
  • Digitaalinen avain: Käytännöllinen avaintapahtuma: Kun sinulla on Digital Key -avain, voit jättää BMW:si avaimet tästä lähtien kotiin. BMW 1-sarjan auton avaaminen, lukitseminen ja käynnistäminen käy mukavasti älypuhelimella*. Halutessasi voit antaa digitaalisen autonavaimen BMW Connected -sovelluksella helposti ja turvallisesti enintään viidelle henkilölle. *Toiminto on käytettävissä vain tiettyjen Samsung-mallien yhteydessä.


"Uusi BMW 1-sarja on nuori, cool, urbaani. Kompaktit mittasuhteet, sulava kattolinja ja voimakkaat dynaamiset linjat lupaavat jo ensi silmäyksellä käsittelyn ketteryyttä ja ajamisen iloa. Sisätilan suunnittelu on moderni ja selkeästi jäsennelty, ja se tarjoaa matkustajille enemmän tilaa kuin koskaan aikaisemmin."
- Domagoj Dukec, BMW:n muotoilujohtaja.


Linjakkaan itsetietoinen. BMW 1-sarjan urheilullinen ulkopuolen ja sisätilojen muotoilu.

Suvereenisuus, jonka näkee heti: Uuden BMW 1-sarjan suunnittelu tekee voimakkaan vaikutuksen sekä ulko- että sisäosien suhteen. Sen aloittaa jo dynaaminen, suurella jäähdyttimen säleiköllä ja leveällä etuhelmalla varustettu keula. Omaleimaiset linjat kulkevat rinnan joustavan kattolinjan kanssa lujaan perään saakka. BMW 1-sarjan erityisen laadun huomaa heti myös sisätilassa: Matkustajia odottaa avara ja avoimelta vaikuttava ilmapiiri, johon liittyy hyvänolontunne. Modernissa ohjaamossa on erityistä ergonomisesti optimoitu varustus, lisävarusteena saatavat suuret digitaalinäytöt ja johdonmukainen kuljettajakeskeisyys.

 

VARAA KOEAJO

 

Täysin uusi BMW 1-sarja EasyLease tasaerin alkaen 399 €/kk. Kysy lisää myyjiltämme!

Täysin uusi BMW 1-sarja EasyLease tasaerin alkaen 399 €/kk (36 kk/30 tkm). Leasing-vuokrat (erät 1-36) yhteensä 14.364 € (sis. alv.) sisältää auton käyttöoikeuden, täyden huolenpidon kuluvine osineen, takuun, sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi, BMW liikkuvuusturvan koko sopimusajan sekä BMW Talvirengaspaketin. CO2-päästö 136 g/km ja kulutus 6,0 l/100 km (WLTP-päästömittaustapa).  (BMW 118i Business F40). Lue lisää osoitteesta BMW.fi. 

BMW - Heti toimitukseen -uudet autot