Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot Täysin uusi BMW X1 Plug-In Hybrid - Ajankohtaista Wetterillä

Täysin uusi BMW X1 Plug-In Hybrid

Täysin uusi BMW X1 Plug-In Hybrid.

Ensi kertaa BMX X1 on saatavilla ladattavana hybridinä.

BMW X1 xDrive25e Plug-In Hybridissä yhdistyvät sekä poltto- että sähkömoottorin parhaat puolet: matala polttoaineen kulutus ja päästöt sekä dynaaminen ajamisen ilo. BMW xDrive -nelivedolla pärjäät turvallisesti säällä kuin säällä. Tarjolla kattavasti varustellut Charged Edition xLine tai Sport -mallit, mm. nahkainen urheiluohjauspyörä, 18” kevytmetallivanteet ja LED-valaistus etuovien verhoilussa. Sähköinen toimintamatka on 52 km.

BMW X1 xDrive25e A Charged Edition xLine tai Sport alk. 47.489,30 €.

 

BMW X1 Plug-In Hybrid

Toimintamatka

BMW eDrive -teknologia mahdollistaa pelkällä sähköllä ajaessa jopa 57 kilometrin toimintamatkan sekä huomattavasti pienemmän C02 -päästöt.

Plug-In Hybrid käyttövoima

Plug-In Hybridin käyttövoimajärjestelmä yhdistää tehokkaan polttomoottorin sekä suorituskykyisen sähkömoottorin.

Auton yleiskonsepti

BMW X1 Plug-In Hybrid täyttää käyttövoimansa ansiosta korkeimmatkin ajodynamiikka- sekä tehokkuusvaatimukset. Pelkällä sähköllä ajettaessa autolla voi ajaa jopa ilman paikallisia päästöjä.

Kokonaishiilijalanjälki

Ladattavat hybridit eivät ole hyvä valinta ainoastaan siksi, että niiden ajonaikaiset hiilidioksidipäästöt ja polttoaineen kulutus ovat pienemmät. Osana kokonaisvaltaista ympäristötyötämme olemme tutkineet ladattavien hybridiemme kokonaishiilijalanjäljen koko niiden elinkaaren ajalta raaka-aineiden valmistuksesta ja autojen tuotannosta aina käyttövaiheeseen ja kierrätykseen. Tulokset osoittavat, että BMW X1 xDrive 25e on uusiutuvien energialähteiden ansiosta jopa 55 prosenttia pienemmät hiilidioksidipäästöt kuin BMW X1 xDrive25i.

 

VARAA KOEAJO

 

BMW X1 xDrive25e A Charged Edition xLine tai Sport alk. 47.489,30 €. Autoveroton hinta 45.300 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 1.589,30 €. EU-yhd. kulutus 1,8 l/100 km, CO2-päästöt 41 g/km (WLTP). Vapaa autoetu 870 €/kk, käyttöetu 705 €/kk. (X1 xDrive25e Charged Edition xLine tai Sport). Kuvan auto erikoisvarustein.

BMW - Heti toimitukseen -uudet autot