Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot THE 2 Edition – BMW 2-sarjan Gran Coupé - Ajankohtaista Wetterillä

THE 2 Edition – BMW 2-sarjan Gran Coupé

THE 2 Edition – BMW 2-sarjan Gran Coupé alk. 34 242€.

THE 2 Edition – BMW 2-sarjan Gran Coupé

The 2 Edition –mallissa vakiona on urheilullinen ja näyttävä Sport –varustelu. The 2 Edition varustepaketit sisältävät mm. Connected Professional ja life Cocpit Plus –varusteet. 

 

Connected-paketti 0 €

Comfort-pakett erikoishintaan 890 €, asiakasetusi jopa 900 €

 

Katso BMW 2-sarjan Gran Coupé hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

Oulu  

Rovaniemi

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

 

VARAA KOEAJO

 


 


Katso video: Täysin uusi BMW 2-sarjan Gran Coupé

 

2-sarjan Gran Coupé

Ei tyypillinen Coupé vaan uskomaton elämys: ensimmäinen BMW 2-sarjan Gran Coupé tuo kompaktiluokkaan uuden vahvaluonteisen suvereeniuden muodon. Se tekee pyrkimyksensä selviksi ennen kaikkea tinkimättömän suorituskykypainotteisella estetiikallaan. Ei elegantti vaan ekstravagantti. Ei tavanomainen vaan yksilöllinen. Ei arkinen – vaan poikkeuksellinen. Huipputeknologioiden ja täydellisesti sovitettujen ajodynamiikkaominaisuuksien ansiosta BMW 2-sarjan Gran Coupé erottuu massasta helposti ja kulkee omia teitään.

 

Muotoilu

BMW 2-sarjan Gran Coupé on tullut asettamaan uusia mittapuita. Näyttävästä keulasta loivasti alas kaartuvan kattolinjan ja kehyksettömien ovien kautta aina urheilulliseen, LED-takavaloilla varustettuun perään – eleganssi kohtaa ekstravaganssin. Myös sisätila tekee yhtä voimakkaan vaikutuksen ainutlaatuisilla designyksityiskohdilla, laadukkailla materiaaleilla sekä haluttaessa täysin digitaalisella ohjaamolla ja keskusnäytöllä, joiden kummankin näyttökoko on 10,25''. Erilaiset varusteet, kuten panoraamalasikatto, tuovat lisäksi urheilulliseen sisätilaan poikkeuksellista tilan tuntua.

 

BMW 2-sarjan Gran Coupén innovatiiviset kuljettajan avustinjärjestelmät ja teknologiat

BMW 2-sarjan Gran Coupé on myös teknisesti edistyksellinen pienintä yksityiskohtaa myöten. Innovatiiviset kuljettajan avustinjärjestelmät, kuten peruutusavustin, tukevat sinua ajon aikana. BMW Intelligent Personal Assistent vie kuljettajan ja auton välisen viestinnän seuraavalle tasolle, ja Digital Key -avaimen avulla voit avata ja lukita auton ovien lukituksen entistä mukavammin älypuhelimella.

BMW - Heti toimitukseen -uudet autot