Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot Uusi BMW 3-sarjan Touring Plug-In Hybrid - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi BMW 3-sarjan Touring Plug-In Hybrid

BMW 3-sarjan Touring PLUG-IN HYBRID Wetteriltä

Uusi BMW 3-sarjan Touring Plug-In Hybrid

BMW 330e ja BMW 330e xDrive ovat ensimmäiset hybridivoimanlähteellä varustetut BMW Touring -lataushybridit, joissa yhdistyvät huippuluokan ajonautinto ja huomattavasti alhaisemmat hiilidioksidipäästöt. Tutustu BMW eDriven uraauurtavaan konseptiin, jossa sähkömoottori, akku ja älykäs energianhallinta varmistavat yhdessä lähes äänettömän ja päästöttömän ajonautinnon jopa 59 km toimintamatkalla. Älykäs hybriditila laskee, milloin on aika vaihtaa voimanlähdettä.

Polttomoottorin kanssa järjestelmän teho on jopa 225 kW (292 hv)1 . Urheilullinen ajokokemus on vertaansa vailla matalammillakin kierroksilla. Palkittu infotainment-järjestelmä tekee jokaisesta matkasta elämyksen.

 

BMW 3-sarja on ollut ajamisen ilon edelläkävijä jo yli neljä vuosikymmentä. Sen seitsemäs sukupolvi jatkaa edeltäjiensä osoittamalla tiellä turvallisesti, sillä 3-sarja sai täydet viisi tähteä Euro NCAP -törmäystestistä. Monipuoliset Sedan ja Touring ovat nyt saatavana myös ladattavana Plug-in Hybridinä ja kevythybridinä sekä älykkäällä xDrive-nelivedolla.

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

Oulu  

Rovaniemi

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

 


 

Lisätietoa lataushybridistä:

  • Xtraboost-toiminto adrenaliinia tihkuvaan ajonautintoon.
  • Tavaratilan koko jopa 1 420 litraa, kun selkänojat on taitettu alas.
  • Neljännen sukupolven akkuteknologia.
  • Vetokoukku saatavana lisävarusteena molempiin malleihin.
  • Tilaa BMW 3-sarjan Touring lataushybridinä jälleenmyyjältämme jo tänään.


1135 kW (184 hv) polttomoottorilla ja jopa 83 kW (113 hv) sähköllä.

 

Lataa kotona

Auton voi ladata mukana toimitettavalla erityisellä latausjohdolla tai Wallbox-seinälatausasemalla mukavasti kotona. Akku latautuu täyteen noin 2 tunnista 50 minuutista (Wallbox) 4 tuntiin 30 minuuttiin. Ympäristön vaikutuksilta suojattu latausliitäntä sijaitsee auton vasemmassa etulokasuojassa kannen alla.

Lataaminen matkan varrella

BMW Charging mahdollistaa kuljettajalle helpon, mukavan ja turvallisen lataamisen julkisissa latauspisteissä. Sopivat latauspisteet löydät niin kotimaassa kuin ulkomailla CHARGE NOW -verkkosivustolta, CHARGE NOW -sovelluksesta tai myös suoraan navigointijärjestelmän kautta. Voit ladata auton helposti ja kätevästi ilman käteistä BMW Charging -kortilla tai tunnistautumalla sovelluksen kautta. Veloitus tapahtuu kuukausittain.

 


 

eDrive

Innovatiivinen plug-in hybridikäyttövoimajärjestelmä yhdistää tehokkaan polttomoottorin ja suorituskykyisen sähkömoottorin. Näin saavutettava erittäin suuri järjestelmäteho tarjoaa polttomoottorin toimintamatkamukavuuden ja samalla mahdollisuuden ajaa paikallisesti päästöttömästi.

Älykäs energianhallinta

BMW eDrive -konseptin keskeisiin pilareihin kuuluu älykäs energianhallinta. Tämä järjestelmä koordinoi kaikkien BMW-voimansiirtokomponenttien yhteistoiminnan sähkömoottorin kanssa, jotta saavutetaan paras mahdollinen tehotaloudellisuus ja erinomainen ajamisen dynamiikka.

eDrive-käyttötilat

eDrive-mallissa käytettävissä ovat käyttötilat HYBRID, ELECTRIC ja BATTERY CONTROL. Käyttötilat valitaan omilla näppäimillään. Siten plug-in hybridimallin toiminta on helppo valita erilaisten ajotilanteiden mukaisesti. Liikkeelle lähdettäessä valittuna on aina HYBRID-käyttötila, jonka myötä polttomoottori ja sähkömoottori toimivat optimaalisesti yhdessä.

eDrive Remote Services

Riittääkö akuston lataustila keskustassa käymiseen? Onko tässä lähellä latauspistettä? eDrive Remote Services -etätoiminnoilla voit tarkastaa asian kätevästi älypuhelimeesi asennetun BMW Connected -sovelluksen avulla. Etätoiminnoilla voit säätää autosi sisälämpötilan, lukita keskuslukituksen tai tarvittaessa kytkeä kaukovalovilkun päälle.

Kevythybriditeknologia

Kevythybriditeknologia ottaa talteen jarrutusenergiaa ja tukee polttomoottoria kiihdytysten aikana sähköisellä käyttövoimalla. Tämä pienentää kulutusta ja päästöjä, ja voit samalla nauttia myös auton dynamiikan lisääntymisestä. Kevythybriditeknologian ansiosta automaattinen Start/Stop-toiminto toimii entistäkin nopeammin ja mukavammin.

 

BMW - Heti toimitukseen -uudet autot