Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot Uusi BMW 5-sarjan Touring hybrid - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi BMW 5-sarjan Touring hybrid

Innovatiivinen ja tehokas BMW 5-sarjan plug-in hybridi-Touring.

UUSI BMW 5-SARJAN Touring hybrid

Johtajalta vaaditaan juuri oikeanlainen sekoitus ideoita, joiden juuret lepäävät vahvasti osaamisessa, visiossa ja kunnianhimossa. Siihen kaivataan hybridiajattelua: kykyä yhdistää tunnetta taitoon ongelmia ratkaistaessa. Näin syntyy 5-sarja, joka viimeisen kymmenen vuoden aikana on ollut segmenttinsä suunnannäyttäjä. Se, jota seurataan. Se, josta puhutaan. Se, johon verrataan.

Uudet BMW 5-sarjan Sedan ja Touring ovat valittavissa nyt ladattavina hybrideinä sekä xDrive -nelivedolla. Muut mallit ovat varustettuja kevythybriditekniikalla. Sen avulla 5-sarja on huomattavasti vähäpäästöisempi kuin ennen – sekä kuljettaja, että auto tulevat johtamaan esimerkillään. Aivan kuten hyvän johtajan pitääkin. 

 

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

 

VARAA KOEAJO

 


 

Innovatiivinen ja tehokas BMW 5-sarjan plug-in hybridi-Touring.

BMW 5-sarjan Touring Plug-in hybrid

Innovatiivinen ja tehokas BMW 5-sarjan plug-in hybridi-Touring.

Äärimmäisen edistyksellinen ja erittäin toiminnallinen. Ensimmäinen BMW 5-sarjan Touring plug-in hybridi vakuuttaa tehokkaalla bensiinimoottorilla, korkeajänniteakulla sekä BMW eDrive -teknologian sähkömoottorilla. Sen suorituskyky on vaikuttava, samalla kun polttoaineen kulutus ja CO₂-päästöt ovat tavallista vähäisempiä. BMW ConnectedDriven Charging Assistant -latausavustin ja älykäs energianhallinta tukevat ajoneuvon lataamista ja alhaista energiankulutusta. BMW Connected Charging tuo samalla lisäetuja tehokkaan bisnes-Touringin kuljettajalle.

 

Voimansiirto- ja alustakomponentit.

Kaikki asetukset ajomukavuuteen. Erityisen taloudellisesta nelisylinterisestä dieselmoottorista aina kierrosherkkään ja vahvasti vetävään kuusisylinteriseen bensiinimoottoriin: BMW 5-sarjan Touring on aina sporttisesti liikenteessä. Täydellisesti toisiinsa sovitetut käyttö- ja ajoalustateknologiat, kuten adaptiivinen alusta, aktiiviohjaus etu- ja takapyörille tai älykäs xDrive-nelivetojärjestelmä, pitävät huolen siitä, että pito on optimaalinen ja ajamisen ilo paras mahdollinen.

 

Kuusisylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

Erinomainen teho, sametinpehmeä käynti ja ihastuttava käyntiääni ovat ominaisuuksia, joista uuden BMW EfficientDynamics -moottorisukupolven 6-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori tunnetaan. Kaksois-VANOSin, Valvetronicin, High Precision -ruiskutuksen ja TwinScroll-pakokaasuahtimen ansiosta moottorin teho on 245 kW (333 hv).

 

Nelisylinterinen BMW TwinPower Turbo -dieselmoottori.

Uuden sukupolven 2,0-litraiset nelisylinteriset BMW TwinPower Turbo -dieselmoottorit ovat teholuonteeltaan temperamenttisia ja kaasupolkimeen jo pienillä kierroksilla spontaanisti reagoivia. Pakokaasuahtimen muuttuvan turbiinigeometrian eli säätyvien johdinsiipien ja Common Rail -suoraruiskutuksen ansiosta nämä moottorit ovat sekä taloudellisia että vähäpäästöisiä.

 


 

xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, suuntavakautta ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.

 

Aktiiviohjaus etu- ja takapyörille.

Etu- ja takapyörien aktiiviohjauksessa etupyörien kääntämisen määrä vaikuttaa myös takapyörien kääntämiseen. Hitaissa ajonopeuksissa takapyörät kääntyvät päinvastaiseen suuntaan kuin etupyörät, minkä ansiosta auto kääntyy tiukemmin. Ajonopeudesta noin 60–80 km/h alkaen takapyörät kääntyvät samaan suuntaan kuin etupyörät, mikä lisää ajovakautta ja mukavuutta.

 

Adaptiivinen alusta.

Adaptiivinen alusta mukauttaa auton iskunvaimennuksen luonteen optimaaliseksi kulloiseenkin ajotilanteeseen ja lisää siten auton vierintämukavuutta ja parantaa ajo-ominaisuuksia. Mukavuuspainotteisen oletusasetuksen COMFORT lisäksi tarjolla on asetus SPORT, jonka valitsemisen myötä iskunvaimennus toimii urheilullisesti.

 

Taka-akselin ilmajousitus ja korikorkeuden säätely.

Taka-akselin ilmajousitus ja korikorkeuden säätely takaavat kaikilla kuormilla tasaisen ajomukavuuden. Raskaillakin kuormilla tasaisena pysyvä ajoneuvon maavara lisää myös ajoturvallisuutta.

 

Kevythybriditeknologia.

Kevythybriditeknologia ottaa talteen liike-energiaa jarrutuksissa ja tukee polttomoottoria kiihdytysten aikana. Tämä pienentää kulutusta ja päästöjä, ja voit samalla nauttia auton dynamiikan lisääntymisestä. Kevythybriditeknologian ansiosta automaattinen Start/Stop-toiminto toimii entistäkin nopeammin ja mukavammin.

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot