Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot Uuteen BMW X3- ja BMW 4-sarjan Gran Coupé -malleihin metalliväri 0 € - Ajankohtaista Wetterillä

Uuteen BMW X3- ja BMW 4-sarjan Gran Coupé -malleihin metalliväri 0 €

Uudistuneeseen BMW X3 -malliin ja BMW 4-sarjan Gran Coupé nyt saatavilla metalliväri erikoishintaan 0eur.

Uudistuneeseen BMW X3 -malliin ja BMW 4-sarjan Gran Coupé -malliin metalliväri erikoishintaan 0 €

 

Wetteriltä nyt uudistuneeseen BMW X3 -malliin ja BMW 4-sarjan Gran Coupé nyt saatavilla metalliväri erikoishintaan 0 €.

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

Oulu  

Rovaniemi

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

 

VARAA KOEAJO
 
 

 

Uudistuneeseen BMW X3 -malliin nyt saatavilla metalliväri veloituksetta sekä talvirengassarja asiakashintaan 490€.

BMW X3

Saatavana kevythybridinä, ladattavana hybridinä, ladattavana plug-in hybridinä sekä täyssähköisenä.

BMW X3:n vaikuttavan muotoilun parina ovat edistyksellisimmät tekniset innovaatiot, kuten osittainen avustava itseajaminen ja nerokas xDrive-neliveto, jolla liikut haastavemmillakin teillä. Se tarjoaa kokoluokkansa ylellisimmän ajonautinnon. Uudessa BMW X3 MHEV-kevytyhbridissä hyödynnetään ajon aikana varastoitua jarrutusenergiaa. Se vähentää polttoaineen kulutusta, joten tankillinen riittää entistäkin pidemmälle.


BMW X3 PHEV-lataushybridi tarjoaa sekä poltto- että sähkömoottorin parhaat puolet – urheilullisen kiihtyvyyden ja sähköistä ajamisen iloa. 2000 kg:n vetokyky vetokoukulla on omaa luokkaa. Plug-In Hybridin sähköinen toimintamatka on jopa 50 km.

Täysin uusi BMW iX3 – kaikki mitä odotat BMW:ltä, mutta täysin sähköisenä. Aktiiviharrastajille avara 510 litran tavaratila mahdollistaa helpon kuljettamisen. Täyssähköisen iX3:n toimintamatka on jopa 459 kilometriä.

 

BMW X3 huokuu atleettisuutta ja dynaamisuutta. Nerokkaan kevytrakenteisuuden ja tarkasti yhteen sovitettujen aerodynamiikkatoimenpiteiden ansiosta se reagoi kaikissa ajotilanteissa vaikuttavan ketterästi ja vahvasti vääntäen. Autossa on ainutlaatuinen jäähdyttimen säleikön Active Air Stream -ilmaläppäohjaus – kun jäähdytysilmaa tarvitaan vähemmän, ilmaläppä suljetaan automaattisesti, mikä parantaa aerodynamiikkaa entisestään.

BMW X3 on rajattomien mahdollisuuksien sekä aidon läsnäolon ja vapauden ilmentymä. Jo ensi näkemältä auto tekee vaikutuksen atleettisuudellaan ja antaa lupauksen kiehtovasta ajokokemuksesta. Osittainen avustava itseajaminen ja nerokas BMW xDrive -neliveto merkitsevät erinomaista ajamisen mukavuutta niin teillä kuin maastossa. Tämä auto on jälleen kerran esikuva kokoluokassaan ja erottuu edukseen perille pääsemisen vaivattomuudessa.

 

Tutustu lisää BMW X3 -malliin.

 


 

Uusi BMW 4-sarjan Coupé

BMW 4-sarjan Gran Coupé

 

Urheilullinen coupé-siluetti ja ainutlaatuinen muotoilu keulan pystymunuaisineen korostavat auton klassista, mutta samalla innovatiivista ilmettä. Keveyden voi tuntea saumattomana ajonautintona. Vaikuttava ohjattavuus ja hämmästyttävä suorituskyky saavat adrenaliinin varmasti virtaamaan. BMW 4-sarjan Coupé yhdistää lyömättömän ajodynamiikan ilmeikkääseen ulkoasuun.

 

Ilmaisuvoimakas design, urheilullinen ohjattavuus ja paljon tilaa arkikäyttöön: Uusi BMW 4-sarjan Gran Coupé ihastuttaa kautta linjan. Tämä elegantti 5-ovinen Gran Coupé on täydellinen kumppani jokaiseen tilanteeseen erinomaisella ajomukavuudellaan, viidellä istuimellaan ja tilavuudellaan sekä suurella tavaratilallaan.

 

Saumaton ajoelämys

In-Car -sovellukset, älykäs puhekäyttöavustin tai Smartphone Integration: ultramodernit kuljettajan avustinjärjestelmät ja innovatiiviset digitaaliset palvelut takaavat uudessa BMW 4-sarjan Coupéssa poikkeuksellisen verkotetun ajoelämyksen.

  • 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti.
  • Driving Assistan Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa.
  • Parking Assistan Plus helpottaa auton pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista.
  • Smartphone Integration ominaisuuden avulla autosi tukee Apple CarPlayta ja Android Autoa.
  • Pidä autosi päivitettynä Remote Software Upgrade -etpäivitystoiminnolla. Päivitykset asennetaan Over the Air, aivan kuten älypuhelimien päivitykset.

 

Tutustu lisää BMW 4-sarjan Gran Coupe -malliin.

 

 

BMW - Heti toimitukseen -uudet autot