Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot Valikoituihin X3 sekä 5-sarjan Sedan -ja Touring -malleihin talvirengassarja 490 €

Valikoituihin X3 sekä 5-sarjan Sedan -ja Touring -malleihin talvirengassarja 490 €

Valikoituihin X3 sekä 5-sarjan Sedan -ja Touring -malleihin talvirengassarja 490 €

Valikoituihin X3 sekä 5-sarjan Sedan -ja Touring -malleihin talvirengassarja 490 €

Wetteriltä nyt valikoituihin X3 LCI sekä 5-sarjan Sedan -ja Touring -malleihin (530e xDrive Sedan/Touring) talvirengassarja 490 €.

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

Oulu  

Rovaniemi

Risto Heikkinen 044 7814 637

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

 

VARAA KOEAJO
 

 

BMW X3

BMW X3

Saatavana kevythybridinä, ladattavana hybridinä, ladattavana plug-in hybridinä sekä täyssähköisenä.

BMW X3:n vaikuttavan muotoilun parina ovat edistyksellisimmät tekniset innovaatiot, kuten osittainen avustava itseajaminen ja nerokas xDrive-neliveto, jolla liikut haastavemmillakin teillä. Se tarjoaa kokoluokkansa ylellisimmän ajonautinnon. Uudessa BMW X3 MHEV-kevythybridissä hyödynnetään ajon aikana varastoitua jarrutusenergiaa. Se vähentää polttoaineen kulutusta, joten tankillinen riittää entistäkin pidemmälle.


BMW X3 PHEV-lataushybridi tarjoaa sekä poltto- että sähkömoottorin parhaat puolet – urheilullisen kiihtyvyyden ja sähköistä ajamisen iloa. 2000 kg:n vetokyky vetokoukulla on omaa luokkaa. Plug-In Hybridin sähköinen toimintamatka on jopa 50 km.

 

BMW X3 huokuu atleettisuutta ja dynaamisuutta. Nerokkaan kevytrakenteisuuden ja tarkasti yhteen sovitettujen aerodynamiikkatoimenpiteiden ansiosta se reagoi kaikissa ajotilanteissa vaikuttavan ketterästi ja vahvasti vääntäen. Autossa on ainutlaatuinen jäähdyttimen säleikön Active Air Stream -ilmaläppäohjaus – kun jäähdytysilmaa tarvitaan vähemmän, ilmaläppä suljetaan automaattisesti, mikä parantaa aerodynamiikkaa entisestään.

BMW X3 on rajattomien mahdollisuuksien sekä aidon läsnäolon ja vapauden ilmentymä. Jo ensi näkemältä auto tekee vaikutuksen atleettisuudellaan ja antaa lupauksen kiehtovasta ajokokemuksesta. Osittainen avustava itseajaminen ja nerokas BMW xDrive -neliveto merkitsevät erinomaista ajamisen mukavuutta niin teillä kuin maastossa. Tämä auto on jälleen kerran esikuva kokoluokassaan ja erottuu edukseen perille pääsemisen vaivattomuudessa.

 

Tutustu lisää BMW X3 -malliin.

 


 

BMW 5-sarjan Sedan ja Touring

BMW 5-sarjan Sedan ja Touring

 

BMW 5-sarjan Sedan on sporttisen bisnesauton ruumiillistuma. Jo ensimmäisellä silmäyksellä se välittää aitoa sporttisuutta, joka ilmenee ennen kaikkea dynaamisessa siluetissa ja pelkistetyssä muotokielessä. Selkeät pinnat ja tarkat linjat antavat elegantille ulkomuodolle modernin ja teknisen ilmeen. Ajoneuvon ylväs ja toiminnallinen sisätila viimeistelee innovatiivisen kokonaisuuden uraauurtavilla teknologioillaan ja sporttisilla varusteluillaan. Vaikuttavan ajodynamiikan ja innovatiivisten teknologioiden yhdistelmällään BMW 5-sarjan Sedan tarjoaa niin lyhyillä kuin pitkilläkin matkoilla mukavuutta, suvereeniutta ja ennen kaikkea ajamisen iloa korkeimmalla tasolla.

 

Tutustu lisää BMW 5-sarjan Sedan -malliin.

 

Innovatiivinen ja tehokas BMW 5-sarjan plug-in hybridi-Touring.

Äärimmäisen edistyksellinen ja erittäin toiminnallinen. Ensimmäinen BMW 5-sarjan Touring plug-in hybridi vakuuttaa tehokkaalla bensiinimoottorilla, korkeajänniteakulla sekä BMW eDrive -teknologian sähkömoottorilla. Sen suorituskyky on vaikuttava, samalla kun polttoaineen kulutus ja CO₂-päästöt ovat tavallista vähäisempiä. BMW ConnectedDriven Charging Assistant -latausavustin ja älykäs energianhallinta tukevat ajoneuvon lataamista ja alhaista energiankulutusta. BMW Connected Charging tuo samalla lisäetuja tehokkaan bisnes-Touringin kuljettajalle.

Johtajalta vaaditaan juuri oikeanlainen sekoitus ideoita, joiden juuret lepäävät vahvasti osaamisessa, visiossa ja kunnianhimossa. Siihen kaivataan hybridiajattelua: kykyä yhdistää tunnetta taitoon ongelmia ratkaistaessa. Näin syntyy 5-sarja, joka viimeisen kymmenen vuoden aikana on ollut segmenttinsä suunnannäyttäjä. Se, jota seurataan. Se, josta puhutaan. Se, johon verrataan.

Uudet BMW 5-sarjan Sedan ja Touring ovat valittavissa nyt ladattavina hybrideinä sekä xDrive -nelivedolla. Muut mallit ovat varustettuja kevythybriditekniikalla. Sen avulla 5-sarja on huomattavasti vähäpäästöisempi kuin ennen – sekä kuljettaja, että auto tulevat johtamaan esimerkillään. Aivan kuten hyvän johtajan pitääkin. 

 

Tutustu lisää BMW 5-sarjan Touring -malliin.

BMW - Heti toimitukseen -uudet autot