Etusivu Uudet autot Citroën Citroën Berlingo Van

Citroën Berlingo Van

Citroën Berlingo Van

Citroën Berlingo Van

Monitaituri, kuten sinäkin!

Ikoninen Citroën Berlingo lanseerattiin vuonna 1996 ja sitä on tähän saakka valmistettu yli 1,5 miljoonaa kappaletta. Nyt on aika uudelle sukupolvelle! Uusi Berlingo Van on uudistunut tyyliltään, varustelultaan sekä muunneltavuudeltaan.

Paras, kuten sinäkin! Uusi Citroën Berlingo Van on valittu vuoden hyötyajoneuvoksi 2019.

Katso Citroën Berlingo Van hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Citroën-myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 

Citroën Berlingo Van

Ominaisuudet

Uusi Citroën Berlingo on energinen ulkoiselta muotoilultaan olematta kuitenkaan aggressiivinen.

  • Citroëniksi tunnistettava keulailme muistuttaa isoveljeään Citroën Jumpya: korkea ja lyhyt keula, isot ajovalot.
  • Sulavalinjainen Citroën Berlingo Van tarjoaa käytännöllisyyttä sekä runsaasti tilaa.
  • Uusi Citroën Berlingo Van sopii ammattikäyttöön tarjoten mukautuvia ratkaisuja: saatavilla on eri kokoversioita, korimalleja ja varusteita.

 

Surround Rear Vision

Uusi Citroën Berlingo Van ravistelee segmenttiään 20:llä ajoavustinjärjestelmällään ja yhteydenpitoteknologioillaan. Se tarjoaa uusia innovaatioita: Surround Rear Vision –teknologia tarjoaa näkyvyyttä vailla vertaa. 5” värillinen näyttö taustapeilin tilalla näyttää kuvaa kahdesta kamerasta (yksi matkustajan puoleisen sivupeilin alaosassa ja toinen takaovien yläosassa).

3 valittavaa näkymää:

  • Takanäkymä: näkymä ajoneuvon takaosan ympäriltä, jotta ajoympäristöä on helpompi hahmottaa
  • Sivunäkymä: näkymä matkustajan puoleiselta sivulta, jotta kuolleilta kulmilta vältytään
  • Peruutusnäkymä: lähikuva ajoneuvon takaa, jotta peruuttaminen olisi helpompaa.

 

Mittatilauksena tarpeen mukaan

Uudessa Berlingo Vanissa on kaksi eri pituutta: 4,40 metrin pituinen M ja 4,75 metrin pituinen XL. Valitse itsellesi ja omiin tarpeiseesi sopivin vaihtoehto.

 

The Extenso® -matkustamo: 3 istuinta ja muunneltavuutta

Extenso® -matkustamo on helposti muunneltavissa tarpeen mukaan. Reunimmainen matkustajan istuin voidaan taittaa pitkiä esineitä kuljettaessa (maksimipituus 3,09 m versiossa M ja 3,40 m versiossa XL).

1. Extenso® -matkustamossa on istuimet kolmelle hengelle

2. Keskimmäinen, taitettava istuin toimii kirjoitusalustana esim. kannettavaa tietokonetta tai tablettia varten.

3. Uloimman istuimen voi taittaa ja näin saada lisää tilaa pitkien esineiden tai arkojen tavaroiden kuljettamiseksi.

Extenso® -matkustamossa on lukittavaa lisätilaa keskimmäisen istuimen alla.

 

Citroën Berlingo Van

Suorituskyky

Moottorit

Uusi kevyt alusta sekä tehokkaat moottorit takaavat dynaaminen tieotteen, ajomukavuuden ja optimaalisen kulutuksen. Tarjolla eri 4 moottorivaihtoehtoa:

  • PureTech 110
  • BlueHDi 100
  • BlueHDi 130
  • BlueHDi 130 EAT8 Automaatti

Uuden sukupolven 8-portainen EAT8 –automaattivaihteisto nopeilla ja jouhevilla vaihteensiirroilla tarjoaa todellisen ajonautinnon.

 

Citroën Berlingo Van

Yksityiskohdat

Energinen ja moderni design

Pitkälle eteen viedyn tuulilasin ja korkeammalle sijoitetun aiempaa lyhyemmän keulan ansiosta uusi Berlingo Van on sukunäköinen muiden Citroën-hyötyajoneuvojen kanssa.

Citroën Berlingo Van on linjakas muodoiltaan. Leveät sivuliukuovet huokuvat käytännöllisyyttä.

 

Matkustusmukavuutta ja mielenrauhaa

Uusi Citroën Berlingo Van suodattaa eri ajo-olosuhteiden mukanaan tuomat haasteet. Korkea ajoasento, erinomainen jousitus ja huippuhyvä äänieristys varmistavat optimaalisen ajomukavuuden. Istuinten suunnitteluun on kiinnitetty erityistä huomiota.

Kaikkein pisimmätkin käyttäjät hyötyvät siitä, että istuimissa on sekä korkeus- että ristiseläntuen säätö. Ne on varustettu myös kyynärnojilla ja istuinlämmityksellä.

 

Liikkuva toimisto

Citroën Berlingo Vanin matkustamo on suunniteltu liikkuvaksi toimistoksi, jossa työskentely on vaivatonta. Tietokoneen lataaminen onnistuu 220V pistokkeella ja sitä voi säilyttää ketseilta piilossa Top Box -hansikaslokerossa. Työskentelyn Extenso -matkustamossa tekee vieläkin helpommaksi keskimmäisen istuimen taittaminen kirjoitusalustaksi.

 

Navigointi

Citroën Berlingo Vanissa on suomenkielinen käyttöliittymä ja navigointi*.

Mirror Screen -järjestelmän* avulla voit siirtää kaikki älypuhelimesi sovellukset 8″ kosketusnäytölle. Apple CarPlay, Mirror Link ja Android Auto yhteensopivuus. Toimiakseen Mirror Screen vaatii kolmannen osapuolen julkaiseman sovelluksen lataamisen älypuhelimeen.

*Lisävaruste.

 

Vetokykyä kaikissa olosuhteissa

Citroën Berlingo Van voidaan varustaa Grip Control -luistonestojärjestelmällä ja Hill Assist Descent -alamäkihidastimella liukumisen estämiseksi jyrkissä mäissä.

Varusteisiin kuuluu myös 30mm korotettu maavara, suojapanssari moottorin alla, suurikokoiset pyörät, joden halkaisija on 690mm, sekä Mud&Snow -renkaat ja vastaavanlainen vararengas.

 

Runsaasti säilytystiloja

Käytännöllisyys on ollut yksi avaintekijöistä Citroën Berlingo Vania suunniteltaessa. Kaikille tavaroille, niin pienille kuin kaikkein suurimmillekin, on omat tilansa. Kuljettajan istuimen alta tai etumatkustajan istuimen alta* löytyy säilytystilaa. Top Box -säilytyslokero, hansikaslokero, isokokoiset säilytystilat ovikoteloissa, mukitelineet jne. Ergonomisia ja vaivattomasti käden ulottuvilla olevia säilytystiloja on kaikkiaan 113 litran verran.

 

Ammattilaisen kumppani jo 100 vuoden ajan

Citroën-hyötyajoneuvojen historia ulottuu 1900-luvulle. Tarina alkoi vuonna 1928 C4 Van -mallista, jota seurasi legendaarisen ”rättisitikan” pohjalle rakennettu 2CV pikkupaku vuonna 1950.

Vuonna 1978 Acadiane korvasi 2CV Fourgonette –mallin.

Todellinen läpimurto tapahtui kuitenkin 1980-luvulla, kun Citroën C15 –mallia myytiin yli 1,18 miljoonaa kappaletta 22 tuotantovuotensa aikana.

1900-luvun lopun vallankumous oli Berlingo. 1. sukupolvi lanseerattiin kesäkuussa 1996, joka mullisti segmentin erottuvuudellaan ja mukavuudellaan. Berlingon nimestä muodostui jopa tietyillä markkinoilla viittaus koko segmentin ajoneuvoihin!