Etusivu Uudet autot Citroën Citroën ë-Berlingo Van

Citroën ë-Berlingo Van

Citroën ë-Berlingo Van

Citroën ë-Berlingo Van

100% sähköinen

Toimintamatka jopa 275 km. Citroën ë-Berlingo Vanin 50 kWH lithium-ion-akku mahdollistaa jopa 275 km pituisen toimintamatkan. WLTP-testit suoritetaan n. 50 % sallitusta hyötykuormasta. Akulla on 70 prosentin kapasiteettitakuu 8 vuodeksi tai 160 000 km:ksi. Toimintamatka riippuu ajotyylistä, tieolosuhteista, ulkolämpötilasta, lämmityksestä/ilmastointista ja esilämmityksestä.

Katso Citroën ë-Berlingo Van hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Citroën-myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 

Citroën ë-Berlingo Van

Teho - hiljaista matkantekoa

• 136 hv (100 kW) moottoriteho ja 260 Nm vääntömomentti saatavilla välittömästä liikkeelle lähdössä
• lähes äänetön moottori
• ei vaihteistoa

Valitse kolmesta ajotilasta: Normal, Eco ja Power. Huippunopeus on 130 km/h kaikissa tiloissa. Lisäksi autossa on Brake-tila, jossa jarrutusenergiaa kerätään talteen, kun jarrutat tai hidastat. Näin voit kasvattaa toimintamatkaa jopa 10 prosenttia.

 

Lataus

Kuljettajalla on kolme eri vaihtoehtoa ladata Citroën ë-Berlingo Vania. Latausportti löytyy auton vasemmasta takalokasuojasta. ë-Berlingo Van on kokoluokkansa nopeimmin ladattavia autoja.

1. Hidas lataus: lataus type-2 -kaapelilla (lataamiseen kotona, työpaikalla tai pysäköintialueella)
• Yhteensopiva 8A standardipistokkeen tai vahvistetun 16A -pistokkeen kanssa
• Akun lataus täyteen alle 15 tunnissa tai 5,5 tunnissa 100 km toimintamatkaa varten.

2. Perus lataus: Nopeampi lataus latausasemasta
• 3,7 – 22 kW latausasema (esim. Wallbox)
• Latausaika 0 – 100% 5 tuntia (Wallbox 11 kW 3-vaihevirta).

3. Pikalataus julkisella latauspisteellä (latauskaapeli valmiina latauspisteessä)
• 100 kW asti
• 50 kWh:n akku latautuu 0 – 80% 30 minuutissa

Kumppanimme auttaa sinua löytämään oikean latausratkaisun ja asentamaan sen puolestasi. Kysy lisää Citroën-myyjältäsi.

 

Citroën ë-Berlingo Van

Mitat

Kaksi kokovaihtoehtoa

ë-Berlingo Vanissa on tilat kahdelle tai kolmelle. Kokovaihtoehtoja on kaksi:
• M: 4,40 m
• XL: 4,75 m

 

Kuormaus

Kompaktin kokoinen ja käsiteltävyydeltä ketterä ë-Berlingo Van on ohjaamon taitettavan Extenso-istuimen ansiosta kuormatilaltaan huomattavan pitkä: 3,09 metriä M-versiossa ja 3,44 metriä XL-versiossa.

Tavaratilassa pyöränkaarien välinen leveys on 1,23 m, joten ë-Berlingo Vaniin mahtuu kaksi Euro-kuormalavaa peräkkäin. Lastaustilavuus on polttomoottoriversioiden kanssa identtinen 3,3 m3 (M-pituus) ja jopa 4,4 m3 (XL-pituus).

Kantavuus on jopa 728 kg ja vetomassa 750 kg kaikissa versioissa.

 

Korkeus

1,84 metrin korkeus mahdollistaa ë-Berlingo Vanille pääsyn käytännössä kaikkiin pysäköintitiloihin ja halleihin.

 

Citroën ë-Berlingo Van

Mukavuus

Helppokäyttöinen

Citroën ë-Berlingo Van on kooltaan kompakti, muunneltavuudeltaan, ergonomialtaan, sisätiloiltaan ja säilytystiloiltaan sekä kuormattavuudeltaan optimaalinen, tuloksena ihanteellinen ammattilaisen työväline.

 

Muunneltavuus

ë-Berlingo Vaniin on tarjolla Citroënin Extenso®-ohjaamo. Ohjaamo koostuu kolmesta istuimesta, joista keskimmäinen on normaalia leveämpi. Muunneltavuus on huippuluokkaa ja erilaiset käyttötarpeet huomioiva.

Ohjaamon ja tavaratilan välinen seinä on varustettu avattavalla luukulla pitkien tavaroiden kuljettamiseksi. Matkustajan istuin on nostettavissa ylös lisätavaratilan aikaansaamiseksi. Keskimmäisen istuimen selkänoja voidaan taittaa alas liikkuvan toimiston työtasoksi ja kirjoitusalustaksi. ë-Berlingo Vanista löytyy lisäksi nerokkaita ja ergonomisia säilytystiloja 113 litran verran, eri puolille matkustamoa sijoitettuina.

 

Kolme ajotilaa

Voit valita kolmesta ajotilasta:

• Normal – 80 kW/ 210 Nm: tarjoaa parhaan tasapainon toimintamatkan ja suorituskyvyn välillä.
• Eco – 60 kW/190 Nm: minimoi energiankulutuksen keventäen lämmitystä ja ilmastointia, mutta pitäen ne edelleen käytössä samoin kuin rajoittaen moottorin vääntöä ja tehoa.
• Power – 100 kW/260 Nm: tarjoaa suorituskykyä ja käyttömukavuutta maksimikantavuuden ollessa käytössä

Ajotavan valitsin sijaitsee automaattivaihteiston konsolissa.

 

Automaattivaihteisto

Uudessa vaihteenvalitsimessa on kolme asentoa: R (peruutus), N (vapaa) ja D (ajo). Lisäksi siinä on kaksi painiketta taustavalolla:

• P: pysäköintitilan aktivoimiseen
• B: tehostettu jarrutusenergian talteenotto, jotta hidastusvaiheessa saadaan talteen enemmän energiaa

 

Citroën ë-Berlingo Van

Teknologia

My Citroën: ë-ëtäohjain

Kosketusnäytön tai My Citroën -sovelluksen avulla lataamisen voi ajastaa tapahtuvaksi tiettynä kellonaikana, esimerkiksi yöllä edullisempien sähkön hintojen hyödyntämiseksi.

 

Matkustamon esilämmitys/-jäähdytys

Nauti optimaalisesta mukavuudesta heti, kun istut autoosi, ulkolämpötilasta riippumatta. Auton kosketusnäytöltä (navigoinnin yhteydessä) tai MyCitroën sovelluksen avulla voit esilämmittää tai -jäähdyttää ë-Berlingo Vanin matkustamon – oli autosi latauksessa tai ei. Jos ajoneuvosi on kytkettynä laturiin, jäljellä oleva toimintamatka ja akkusi latauksen tila eivät vähene.

 

My Citroën -sovelluksella:
• näet autosi jäljellä olevan toimintamatkan ja latauksen tilan
• voit hallita auton latausta
• voit hallita matkustamon esilämmitystä- ja jäähdytystä etänä

 

Ajoavustimet

Best In Class – ë-Berlingo Van on varustettu 18 hyödyllisellä teknologialla, jotka varmistavat turvallisen ajettavuuden jokapäiväisessä ajossa: avaimeton sisäänpääsy ja käynnistys, värillinen tuulilasinäyttö (ainoana kokoluokassaan), mäkilähtöavustin, pysäköintiavustin edessä, Surround Rear Vision – peruutuskamera, automaattisesti vaihtuvat ajovalot, sähkötoiminen käsijarru sekä ylikuorman varoitin (ainoana kokoluokassaan). Lisäturvaa tuo Active Safety Brake -hätäjarrutustoiminto, kaistavahti, katveavustin, törmäysvaroitin, peräkärryn vakauden valvonta, pidon hallintaa avustava Grip Control ja alamäkihidastin sekä laajennettu liikennemerkkien tunnistus. Osa edellä mainituista teknologioista on saatavissa lisävarusteina.

 

Liitettävyyspalvelut

Connect Assist. Kuljettajan ja matkustajien turvaamiseksi uusi Citroën ë-Berlingo Van on varustettu hätäpuhelupalveluilla. Hätätilanteessa voidaan autosta soittaa hätäpuhelu joko automaattisesti tai itse SOS -painiketta painamalla. Puhelu yhdistyy suoraan hätänumeroon ja ajoneuvon sijaintitiedot lähetetään automaattisesti. Connect Assist mahdollistaa etäältä pääsyn auton tietoihin, kuten lataustilanne, toimintamatka, viivästetty lataus, sisätilojen esilämmitys, pysäköinnin sijainti, kilometrilukema tai seuraavan huollon ajankohta. Yhteyden palveluun sekä tietoihin saa My Citroën -sovelluksen välityksellä.

Connect navigointi (saatavissa lisävarusteena). Myös ääniohjauksella toimiva Connect Nav -järjestelmä liittää käyttäjän reaaliaikaisesti ohjattuun navigointijärjestelmään ja sallii vuorovaikutuksen puhelimen ja radion sekä TomTom Trafficin palveluihin, joiden avulla kuljettajan käytettävissä on ajantasaistatietoa liikenteestä, sijainnista, polttoaineen hinnoista ja säätilasta parhaan ajoreitin valinnan helpottamiseksi.

Connect Play (saatavissa lisävarusteena). Apple CarPlay™ ja Android Auto -sovelluksiin yhteensopiva Mirror Screen -toiminto mahdollistaa älypuhelimeen ladattujen sovellusten peilaamisen kosketusnäytölle. Näin kuljettaja voi turvallisesti hyödyntää älypuhelimensa multimediasisältöä, käyttää puhelintaan ja sen sovelluksia auton kosketusnäytöltä.