Etusivu Uudet autot Citroën Citroën ë-Berlingo

Citroën ë-Berlingo

Citroën ë-Berlingo

Citroën ë-Berlingo

Mukavuutta ja vapautta

Todellinen tila-autojen edelläkävijä jo vuodesta 1996. Nyt tarjolle tulee uusi täyssähköinen Berlingo muunneltavine matkustamoineen ja poikkeuksellisin suurine tavaratiloineen. Uusi Citroën ë-Berlingo on suunniteltu aktiivista elämää viettäville, niille, joille iästä riippumatta ympäristöarvojen huomioiminen on tärkeää. Monikäyttöinen ja käytännöllinen kumppani vapaa-ajan viettoon.

 • Jopa 280 km toimintamatka

Katso Citroën ë-Berlingo hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Citroën-myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 

Citroën ë-Berlingo

Tärkeimmät ominaisuudet

100% sähköinen

Uuden sähköisen Citroën ë-Berlingon tärkeimmät lisäedut ovat:

 • 100% tehokas sähköinen ajo: jouhevaa, hiljaista ja värinätöntä
 • Helppo ja kätevä lataus: Käytön helppoutta käytännöllisten latausvaihtoehtojen ansiosta, jopa 280 km toimintamatka (WLTP-mittaustavalla)
 • Edullisuus: Alhaiset käyttökustannukset, edullisempi vaihtoehto kuin bensiini- tai dieselmoottorinen Berlingo
 • CO2-päästöt 0: Vastuullista liikkumista “0-päästöisenä”, pääsy kaupunkien nollapäästöisille alueille
 • Sähköiset palvelut: sähköisille ajoneuvoille tarkoitettuja erikoispalveluita mielenrauhan varmistamiseksi.

 

Sähköisyyttä vailla kompromisseja

Citroën ë-Berlingossa on kaikki Berlingon tutut ominaisuudet: avarat sisätilat, muunneltavuus ja käytännöllisyys. Kuljettajan ja matkustajien mukavuuden varmistamiseksi autossa on kolme erillistä takaistuinta ja Modutop®. Citroën ë-Berlingo on varustettu 18 teknologia- ja ajoavustinjärjestelmällä sekä neljällä liitettävyysratkaisulla.

 

Omaleimainen design

Sähköisyyttä kuvastava “ë” -tunniste on sijoitettu uuden Citroën ë-Berlingon etusäleikköön. Se löytyy myös takaluukusta, auton nimen edestä. Sähköinen versio erottuu myös sumuvalojen ympärille ja Airbump® -kolhusuojiin sijoitettujen “Anodised Blue” -väristen tehosteiden ansiosta.

 

Intuitiivista teknologiaa

Uusi Citroën ë-Berlingo on varustettu ë-Toggle -vaihteenvalitsimella, jolla hallinnoidaan vaihteistoa ja valitaan tilanteeseen sopiva ajotapa, sekä lisäksi kahdella uudella varusteella:

 • 8” kosketusnäytöllä ja Energy-valikolla, jolla voidaan hallinnoida auton sähköisiä ominaisuuksia kuten energiavirtausta ja kulutustilastoja sekä aktivoida viivästettyä latausta ja matkustamon esilämmitystä.
 • 10” teräväpiirtodigitaalimittaristolla, joka varmistaa optimaalisen laadun sekä nopeasti toimivan navigointihaun tai ajoavustinjärjestelmät.

 

Citroën ë-Berlingo

Suorituskyky

Täyssähkömoottori: kolme ajotapaa

Kaikki on huomioitu, jotta uusi Citroën ë-Berlingo olisi helposti käsiteltävä. Keskikonsolista löytyy kolme eri ajoasetusta:

 • Normal, joka varmistaa optimaalisen toimintamatkan ja suorituskyvyn yhdistelmän
 • Eco, joka optimoi energian kulutuksen
 • Power, joka asettaa suorituskyvyn, maksimaalisen voiman ja väännön etusijalle
 • Sähkömoottori toimii valitun ajotavan sekä vallitsevien ajo-olosuhteitten mukaan. 100 kW (136 hp) /260 Nm teho, tuloksena 135 km/h maksiminopeus valitusta ajotavasta riippumatta.

 

Automaattivaihteisto, uusi ë-Toggle -vaihteenvalitsin

Keskikonsoliin sijoitettu ë-Toggle -vaihteenvalitsin kontrolloi automaattivaihteiston toimintaa (R, N ja D) oikean vaihteen valitsemiseksi (peruutus, neutral tai ajo). Sen yhteydessä on myös kaksi painiketta, P ja B:

 • P: pysäköintitoiminnon aktivoimiseksi
 • B: Jarrutustoiminnon aktivoimiseksi ja jarrutusenergian talteenottamiseksi jarrutettaessa tai nopeuden hidastuessa

 

Citroën ë-Berlingo

Yksityiskohdat

Sähköistä liikkuvuutta ë-Comfort -luokassa

Entistäkin parempi mukavuus, optimaalinen toimintamatka alhaisin kustannuksin. Uudessa Citroën ë-Berlingossa on kaksi käytännöllistä toimintoa:

 • Akun latauksen ajoittaminen energiahinnaltaan edullisimpiin tunteihin
 • Matkustamon lämpötilan esilämmitys. Mikä mukavampaa kuin lähteä matkaan valmiiksi lämmitetyllä autolla ja samalla maksimoida toimintamatka.