Etusivu Uudet autot Citroën Citroën Jumper

Citroën Jumper

Citroën Jumper

Citroën Jumper

Kattava mallisto

Neljä eripituista ja kolme erikorkuista korimallia käsittävästä tavara-automallistosta löytyy sopiva vaihtoehto kaikenlaisiin tarpeisiin. Suurin kuormauskapasiteetti on 17 m3. Saatavana on umpikoriversioita, avolavamalleja ja alustamalleja.

Katso Citroën Jumper hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Citroën-myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 

Citroën Jumper

Citroën Jumperin ominaisuudet

Laatu

Korkean laadun ansiosta ammattilaisten luottamuksen arvoinen: takana on yli neljä miljoonaa teknisten ominaisuuksien testikilometriä. Autossa on myös useita uudistuksia, kuten tuulilasin suojalista, saranoinnit ja ovet.

 

Takaovet

Takapariovien korkeus on 2,03 m ja pyöränkotelojen välinen leveys puolestaan kyseisen kokoluokan suurin 1 422 mm. Näin pääset hyödyntämään koko kuormaustilaa optimaalisella tavalla. 270° avautuvat takaovet helpottavat käyttöä entisestään (vakio- tai lisävaruste).

 

Sivuovet

Suuret sivuliukuovet ovat leveydeltään 1,25 m. Kuormauspituus on enimmillään jopa 4,07 m.

 

Kosketusnäyttö

Uuden 5-tuumaisen kosketusnäytön ansiosta radion käyttö on vaivattoman helppoa. Siihen voidaan myös yhdistää navigointijärjestelmä. Tekstiviestien ääneenlukutoiminto ja Connecting Box takaavat rennon ja miellyttävän ajon.

 

Peruutuskamera

Uusi peruutuskamera ja kuormanvalvontatoiminto (kamera kytkeytyy päälle takaovien avaamisen yhteydessä).

 

Älykäs luistonesto

Alamäkihidastin (HDC), optimoitu vetoluiston hallinta ja mäkilähtöavustin helpottavat ajamista ja takaavat optimaalisen pidon kaikissa tilanteissa.

 

Rengaspainevalvonta

Rengaspainevalvonta ja kaistavahti (AFIL) auttavat säilyttämään auton hallinnan.

 

Kulutus

Polttoaineenkulutuksen ja CO2-päästön suhteen tämä myös e-HDi-mikrohybriditeknologiaa hyödyntävä auto kuuluu luokkansa parhaimmistoon: kulutus on alimmillaan 6,6 l / 100 km ja CO2-päästö 175 g/km.

 

Citroën Jumper

Suorituskyky

Autolle on tehty useita erityistestejä:

  • Korirakenteet, mukavuus ja kestävyys on testattu ajamalla 30 000 ajokilometriä huonokuntoisilla teillä tavaratila tyhjänä ja täyteen kuormattuna
  • Rakenteiden tiiviys on testattu tekemällä 1 000 kahluupaikan ylitystä 10 cm syvässä vedessä ja korroosionkestävyys puolestaan erityisillä koeajoilla suolavesiroisketunnelissa parin senttimetrin syvyisessä vedessä
  • Ajo-ominaisuudet on testattu ajamalla yli 500 testisykliä ratapinnoilla, joissa on heikko pito
  • Oville ja luukuille on tehty 500 000 avaus-/sulkutestijaksoa, jotka vastaavat kymmenen vuoden aikaista vaativaa käyttöä.

 

Eri korimalleja

CITROËN Jumperin suunnittelussa on hyödynnetty merkin asiantuntijoiden parasta tietotaitoa. Ensiluokkainen erityisosaaminen näkyy rakenteissa, ergonomiassa (liitettävyys ja mukavuus), turvallisuudessa ja taloudellisuudessa.

Tämä vankka tavara-auto huokuu luotettavuutta. Se takaa ensiluokkaisen käyttömukavuuden ja vaivattoman ajon arjen eri tilanteissa. Jumper on täydellinen kumppani ammattikäyttöön.

CITROËN on yhdistänyt ainutlaatuisen designin ja erinomaisen mukavuuden lukuisiin hyödyllisiin tekniikoihin, ja kokonaisuuden kruunaavat edulliset käyttökustannukset.

CITROËN Jumperissa käytetään perusrakennetta, johon on saatavana kattava valikoima erilaisia korivaihtoehtoja. Tavara-autosta on tarjolla neljä eripituista korimallia (L1, L2, L3, L4), jotka voidaan yhdistää kolmeen eri akselivälivaihtoehtoon (3 m; 3,45 m; 4,4 m) ja kolmeen eri korikorkeuteen (H1, H2, H3). Kaiken kaikkiaan CITROËN Jumper muuntuu kahdeksaksi eri tavara-autoversioksi, joiden kuormaustilavuus on 8 – 17 m3.