Etusivu Uudet autot Dacia - Uudet autot Dacia Dokker Van - Aito pakettiauto - Ajankohtaista Wetterillä

Dacia Dokker Van - Aito pakettiauto

Dacia Dokker Van

Aito pakettiauto.

Todellinen moniosaaja. Dacia Dokker Van on kevyt tavara-auto, joka on erityisen käytännöllinen jakelutyössä tai esimerkiksi rakennustarvikkeiden kuljetuksissa. Lastaustilan koko, ajo-ominaisuudet ja sisätilojen helppokulkuisuus sekä käytettävyys tekevät Dacia Dokker Vanista hyvän tavara-auton. Saat kaikkea hieman enemmän… esimerkiksi 3,3 m3* tavaratilaa 2,5 kuutioisen hinnalla. Dacia Dokkerin pienet polttoainekulut ovat ammattilaisen mieleen… eikä 90-hevosvoimainen 1.5 dCi -dieselmoottori jää kilpailijoista jälkeen ainakaan suorituskykynsä puolesta!

Tekniset varusteet ja sisätilan suunnittelu takaavat, että Dacia Dokker Van kestää sekä katseet että kovan käytön työmaasta riippumatta. Dacian nimi velvoittaa: luotettavuus ja lujatekoisuus vakuuttavat! Dacian perinteiseen tapaan Dokker Van tarjoaa nerokasta käytännöllisyyttä ja laadukkuutta edulliseen hintaan. Dokker Vanissa on 3 vuoden / 100 000 km:n Dacia-takuu.

* Vakiovarustelulla. Dacia Easy Seat -varusteoptiossa tavaratilan koko voi olla jop 3,9 m3.

Suuri, suurempi... oviaukko.

Dokker Van on todellinen monikäyttöauto suurikokoisen lastaustilansa ja oviaukkojen muotoilun ansiosta. Kaikentyyppisen kuorman lastaus sujuu helposti, sillä Dokker Vanissa on joko yksi tai kaksi sivuliukuovea*, joiden 703 mm:n lastausleveys on markkinoiden suurin tässä kokoluokassa. Takana on kaksi epäsymmetrisesti avautuvaa takaovea, joiden lastausaukon leveys on 1,08 m. Avoimet ovet ja avoimet tilat: helppokäyttöisyyttä jokaiseen työhön, jokaisena työpäivänä!

* Vasen sivuliukuovi lisävarusteena.

Suuret lastaustilat järkihintaan.

Määrääkö lastaustilan koko ajoneuvosi hankinnan? Dacialla tämä on otettu huomioon: halusimme nähdä asiat vähän laajemmasta perspektiivistä, ja teimme Dokker Van -tavara-auton. Hyötykuorma 695 kg*, hyötytilavuus 3,3 m3, kuljetettavan esineen korkeus jopa 1,27 m… Dokker Van täyttää vaativankin ammattilaisen toiveet. Tavaratilassa on 8 kuormansidontarengasta lattiassa **. Niiden avulla kulkevat myös herkästi särkyvät esineet turvallisesti ja tiukasti kiinnitettyinä. Lastaustila myös pysyy hyvässä kunnossa ja siistinä, sillä Dokker Vaniin on saatavana lujatekoinen tavaratilan vanerointi seiniin ja lattiaan.

Dacia Dokker Van mukautuu moniin käyttötarkoituksiin. Väliseiniä on saatavana kahta eri tyyppiä: ikkunallinen kiinteä väliseinä ja avattava metallinen verkkoväliseinä (Dacia Easy Seat -istuimen kanssa). Sivuliukuovet ja takaovet on saatavana joko ikkunattomina tai ikkunallisina. Ominaisuuksia, joista on etua kaikissa töissä!

* TCe Ambiance-varustetasolla. ** Kaikissa versioissa. Ambiance-varustetasolla lisäksi 5 kuormansidontarengasta sivulla.

Muuntautuu moneen käyttötarkoitukseen.

Voit lisätä Dokker Vanin kuljetuskapasiteettia monitoimisen Dacia Easy Seat -istuimen ansiosta. Muunneltava istuin voidaan myös poistaa ajoneuvosta kokonaan. Kun istuin on poistettu, lastauspituus kasvaa 1,9 metristä 3,11 metriin ja hyötytilavuus kasvaa 3,3 kuutiosta 3,9 kuutioon. Taittamalla selkänojan eteen istuimesta saadaan käytännöllinen pöytätaso. Monikäyttöautosta löytyy apu tilanteeseen kuin tilanteeseen!

Moderni ja tehokas.

Ajamisen helppous ja käytännön mukavuus olivat etusijalla, kun Dokker Vanin teknistä varustelua kehitettiin. Dokker Vanissa on ajanmukaiset perusvarusteet: Dacia Plug & Radio*, etusumuvalot* ja ESC- ajovakauden hallintajärjestelmä. Ilmastointilaite* takaa miellyttävän sisälämpötilan vuodenajasta riippumatta.

Matkustusmukavuutta parantavat edelleen Dokker Vanin Media Nav -multimediajärjestelmä** ja kojelaudan keskelle asennettu suurikokoinen, halkaisijaltaan 7-tuumainen (18 cm) kosketusnäyttö. Käyttöominaisuuksiltaan intuitiivisessa laitteessa on radio ja Bluetooth® -liitäntä, jonka avulla voit soittaa handsfree-puheluja tai kuunnella musiikkia kannettavasta laitteesta langattomasti suoratoistona. GPS-navigointijärjestelmä opastaa sinua sekä 2D- että 3D-näkymässä (Birdview). Järjestelmään kuuluvat myös etupaneeliin integroitu USB- ja AUX-liitäntä sekä ohjauspyörässä olevat käyttökytkimet.

Ohjaamossa on runsaasti käytännöllistä säilytystilaa: säilytyshylly tuulilasin yläpuolella* ja kojelaudan säilytyslokero, jossa on riittävästi tilaa kannettavalle tietokoneelle ja A4-kokoisille dokumenteille. Ovikoteloissa on tilaa isolle juomapullolle.

* Vakiona Ambiance-varustetasolla. ** Lisävaruste Ambiance-varustetasolla.

Lujatekoinen ja luotettava tavara-auto.

Dacian perinteiden mukaisesti Dokker Van on lujatekoinen ja luotettava tavara-auto. Valmistusvaiheessa kaikille mekaanisille osille on tehty erittäin vaativan hyötyajoneuvospesifikaation mukaiset ja äärimmäisen tiukat testit. 1,9 miljoonan testikilometrin pohjalta kehitettiin kaiken tyyppisille teille ja kaikkiin ilmasto-olosuhteisiin sopivat jarrut ja pyöräntuenta. Renault-konsernin valmistamat moottorit ovat tunnettuja luotettavuudestaan. Voit luottaa Dokker Vaniin kaikissa olosuhteissa.

Dynaaminen ja taloudellinen... todellinen ammattilainen.

Alhainen polttoaineenkulutus ja pienet CO2 -päästöarvot: Dokker Vanin kolmen taloudellisen ja suorituskykyisen moottorimallin käyttökustannukset ovat edulliset. Dokker Van on saavuttanut luokkansa parhaat kulutusarvot – ilman monimutkaista ja kallista moottoriteknologiaa. Dokker Vaniin on saatavana suorituskykyinen dieselmoottori, 90-hevosvoimainen 1.5 dCi, jonka polttoaineenkulutus on ainoastaan 4,5 l / 100 km*. Renault-konsernin ensimmäinen suorasuihkutusturbo on 115-hevosvoimainen 1.2 TCe -bensiinimoottori, jonka polttoaineenkulutus on 6,2 l / 100 km*. Dokker Vaniin on saatavana myös 82-hevosvoimainen 1,6 litran MPI-moottori.

* Yhdistetty kulutus.

Dacia Dokker Van alk. 18 999 €. CO2-päästöt 136 g/km, WLTP-yhd. 5,2 l/100 km. Dacia Dokker Van Navi Edition alk. 19 299 €. CO2-päästöt 136 g/km, WLTP-yhd. 5,2 l/100 km.