Etusivu Uudet autot Dacia - Uudet autot Dacia Duster – myös nelivetona

Dacia Duster – myös nelivetona

Wetteriltä erään Dustereita talvirenkaat aluvantein veloituksetta

Tatsia ajoon – myös nelivetona

Autoja nopeaan toimitukseen!

Älä maksa turhasta. Dacia Dusterissa on kaikki tarvittava, järkevään hintaan. Se on jämäkkä, näyttävä, mukava ja helppokäyttöinen järkimaasturi – aina nelivedon kytkimestä suomenkieliseen multimedia- ja navigointijärjestelmään.

1500 kg:n vetokyvyllä ja 21 cm:n maavaralla varustettu Duster sopii mainiosti suomalaisille teille
ja se etenee vaivatta haastavammissakin olosuhteissa ja paikoissa.

Katso Dacia Duster hinnasto.


Soita ja kysy lisää Dacia -myynnistäämme!

 

VARAA KOEAJO

 

 

 


 

Dacia Duster

Itsevarma etenijä - uusilla turbomoottoreilla

 

Älä maksa turhasta. Dacia Dusterissa on kaikki tarvittava, järkevään hintaan. Se on jämäkkä, näyttävä, mukava ja helppokäyttöinen järkimaasturi - aina nelivedon kytkimestä suomenkieliseen multimedia- ja navigointijärjestelmään. 1500 kg:n vetokyvyllä ja 21 cm:n maavaralla varustettu Duster sopii mainiosti suomalaisille teille ja se etenee vaivatta haastavammissakin olosuhteissa ja paikoissa.

 

Duster on nyt myynnissä myös uudella, yhteistyössä Daimlerin kanssa kehitetyllä TCe-bensiinimoottorilla, jonka voit valita joko 130- tai 150-hevosvoimaisena, etu- tai nelivetoiseen Dusteriin - tietysti edulliseen Dacia-hintaan! Tervetuloa järkikaupoille!

 

Toisen sukupolven Dacia Duster on ulkoa ja sisältä täysin uusi. Se on edeltäjäänsä mukavampi ja hiljaisempi, minkä lisäksi Dusteriin on saatavissa paljon Daciassa ennen näkemättömiä varusteita. Nelivetoa on kehitetty entisestään. Myös maastoajoelämystä on parannettu uusilla toiminnoilla. Ennallaan on vain auton hintataso: järkimaasturi Duster tarjoaa rahalle nyt entistä enemmän vastinetta.

 

Dusterin huolella harkittu uusi muoto on jykevä ja korostaa auton monipuolisuutta eri käyttötarkoituksiin. Dacia Dusterin tarina alkoi seitsemän vuotta sitten, kun mullistavan edullinen katumaasturi esiteltiin ja tämän jälkeen sekä Dacian että Dusterin suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Dusterin maailmanlaajuinen myynti Daciana ja Renaultina onkin ylittänyt jo kahden miljoonan auton rajan. Toisen sukupolven Dacia Duster jatkaa yhtiön järkevällä linjalla. Uuden Dusterin korin muotoilu ja sisustus ovat täysin uusiaja linjat ovat tarkkaan harkitut. Auto on entistä jykevämmän näköinen ja siitä huomaa heti, että se sopii vaativaankin käyttöön.

 

 
*Rahoitusesimerkki DACIA Duster TCe 130 4x2 Comfort: Auton hinta 18 999,03 € (sis. toimituskulut 600 €), käsiraha 1 889,90 €, avausmaksu 190 €, rahoitusosuus 17 289,13 €, käsittelymaksu 9 €/erä, sopimusaika 72 kk, maksuväli 1 kk, korko 1,90 %, todellinen vuosikorko 3,51 %, kk-erä 263,26 €, luottokustannukset yhteensä 1 855,87 €, todellinen luottohinta 19 145 €. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen.

Dacia - Heti toimitukseen -uudet autot