Etusivu Uudet autot Dacia - Uudet autot Dacia Duster uudistuu

Dacia Duster uudistuu

Dacia Duster uudistuu

Dacia Duster on todellinen menestystarina – tällä suositulla järkiautolla on maailmanlaajuisesti jo yli kaksi miljoonaa käyttäjää. Vuoden 2024 alkupuoliskolla myyntiin tulee täysin uusi 3. sukupolven Duster, joka vakuuttaa niin muotoilullaan kuin maastokyvyilläänkin ja on tietysti – Dusterin tapaan – käytännöllinen ja monikäyttöinen! Dacia Dusterin kolmas sukupolvi esitellään virallisesti keväällä. Tämän hetken arvion mukaan ensimmäiset autot saadaan Suomeen kesällä 2024.

  • 140 hv täyshybridi (vain etuvetoisena)
  • 4x4 ja ajotilan valitsin
  • 6 YouClip -varusteiden kiinnityskohtaa
  • 10" kosketusnäyttö

 


 

Dacia Duster mallistossa myös Hybridi

Duster-mallistoon saadaan uutuutena hybridi, joka on automaattivaihteinen ja latautuu kätevästi ajon aikana. Duster HYBRID on aina etuvetoinen.

HYBRID 140 on Dacia Joggeristakin tuttu 140 hevosvoiman tehoinen nykyaikainen täyshybrid-voimalinja. Nauti mukavasta ja helposta ajamisesta ilman lataamisen vaivaa - Duster HYBRID 140:n ajoakku latautuu itsestään ajon aikana. Taajama-ajossa Duster HYBRID 140 kulkee sähköllä jopa 80 % ajasta, jolloin polttoaineen säästö vastaavaan bensiinimoottoriin verrattuna on jopa 40 %.

 

Taloudellinen HYBRID 140 -voimalinja tuo etuvetoiseen Dusteriin seuraavat ominaisuudet:

  • Helppoa ja mukavaa ajamista
  • Automaattivaihteisto
  • Liikkeellelähtö sähkön voimin
  • Jopa 80 % sähköistä liikkumista taajamassa
  • Polttoainetehokkuus ja entistä alhaisemmat CO2-päästöt

 


 

Aito maasturi 

Huippuluokan maastokyvyt, kuten aina ennenkin. Suuri 217 mm maavara ja yli 30° lähestymiskulma, sekä nelivedon mainio etenemiskyky tekevät Dacia Dusterista aidon järkimaasturin. Käytännöllisyys korostuu myös materiaalivalinnoissa: Dusterin pinnat ovat materiaalia, joissa naarmut eivät heti näy. Rengaskaarien suojat on valmistettu täysin uudesta kierrätysmateriaalista nimeltä Starkle®.

Neliveto on saatavilla TCe 130 -bensiiniturbomoottorin ja 6-portaisen manuaalivaihteiston yhteydessä.

 

Tehty maastoon

Nelivetoinen Duster kulkee kaikkialle – nelivetokytkimessä on valittavana entistä enemmän eri olosuhteisiin tarkoitettuja toimintoja.

 

TUTUSTU DACIA MALLISTOON

 


 

Dacia - Heti toimitukseen -uudet autot