Etusivu Uudet autot Dacia - Uudet autot Dacia Lodgy ja Lodgy Stepway - Tila-auto seitsemälle - Ajankohtaista Wetterillä

Dacia Lodgy ja Lodgy Stepway - Tila-auto seitsemälle

Dacia Lodgy ja Lodgy Stepway

Tila-auto seitsemälle.

Lodgy on nyt entistäkin muunneltavampi - kolmannen rivin uusien erillisistuinten ansiosta käytössä on tarpeen mukaan 5, 6 tai 7 istuinpaikkaa! Nyt saatavilla uusi SCe 100 -bensiinimoottori sekä uusi Blue dCi 115 -dieselmoottori.

Perhe aina etusijalla - niin autossakin.

Dacia Lodgy- ja Lodgy Stepway -tila-autot on suunniteltu täyttämään modernin perheen vaatimukset – näissä 7-paikkaisissa perheautoissa on reilusti tilaa jokaiselle matkustajalle. Kolmannella istuinrivillä matkustaa mainiosti aikuinenkin ja mukavuutta lisäävät sisätilojen huoliteltu verhoilu ja muotoilu, matkustamon modernit ja käytännölliset varusteet sekä yksi kokoluokan suurimmista tavaratiloista.

Lodgyssä ja Lodgy Stepwayssä on Isofix-kiinnikkeet keskimmäisellä penkkirivillä kaikilla paikoilla. Kätevää isommallekin perheelle tai jos vaikkapa mummokin otetaan takapenkille kyytiin, kun aikuisen ei tarvitse kömpiä keskipaikalle reunapaikoilla olevien turvaistuinten yli, sillä turvaistuimet voidaan sijoittaa reuna- ja keskipaikoille ja mummo mahtuu reunapaikalle.

Dacia-merkin perinteiden mukaisesti Lodgyn ja Lodgy Stepwayn tuntomerkkejä ovat luotettavuus ja kestävyys. Sekä Dacian dieselmoottori että bensiinimoottori tekevät Lodgysta ja Lodgy Stepwaystä myös taloudellisen valinnan, joissa polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt pysyvät hallinnassa. Mukavuus, reilut sisätilat, käytännölliset varusteet, taloudelliset moottorivaihtoehdot ja 3 vuoden tai 100 000 km:n takuu tekevät Lodgysta ja Lodgy Stepwaystä ison auton kaikilta ominaisuuksiltaan… paitsi hinnaltaan!

100-prosenttisesti hyödyllistä tekniikkaa.

Nyt voit lähteä huoletta matkaan. Perheiden erilaiset tarpeet on otettu huomioon Dacia Lodgy ja Lodgy Stepway tila-autoissa myös varusteiden osalta. Lodgy Stepwayssä on vakiona kojelautaan integroitu Media Nav Evolution -multimediajärjestelmä (suurikokoinen 7″ (18 cm) kosketusnäyttö, navigaattori, radio, AUX- ja USB-liittimet sekä Bluetooth musiikin suoratoistolla ja puhelintoiminnoilla, kaukosäädin). Suomenkielinen navigointijärjestelmä opastaa sinua sekä 2D- että 3D-näkymässä (lintuperspektiivi).

Dacia Lodgy Comfortissa on vakiona tyylikäs Dacia Plug&Radio 2DIN (suurikokoinen näyttö, käyttökytkimet ohjauspyörän yhteydessä, radio, CD/mp3 -soitin, etupaneelin USB- ja AUX-liittimet sekä Bluetooth musiikin suoratoistolla ja puhelintoiminnoilla. Voit nauttia ensiluokkaisesta äänentoistosta niin työmatkoilla kuin perheen kanssa lomaillessakin.

Lodgy Stepwayssä on vakiona myös peruutustutka ja vakionopeudensäädin, joka tekee ajamisesta mukavampaa ja helpompaa etenkin maantieajossa. Peruutustutka helpottaa pysäköimistä ja Lodgy Stepwayn voi lisäksi halutessaan varustaa kätevällä ja selkeällä peruutuskameralla, jonka ansiosta näinkin ison auton peruuttaminen parkkiruutuun on hyvin helppoa.

Avarat tilat kutsuvat mukaan.

Kun avaat auton oven, havaitset välittömästi, miten käytännölliset Dacia Lodgyn ja Lodgy Stepwayn tilat ovat. Avarassa matkustamossa riittää tilaa koko perheelle ja käytännölliset säilytystilat ovat jokaisen matkustajan ulottuvilla. Tilafarmarissa on 7 täysimittaista istuinpaikkaa: 3. istuinrivin ennätyksellisen suuret polvitilat ja pääntila tekevät Lodgysta ja Lodgy Stepwaystä yhden kokoluokkansa tilavimmista perheautoista.

Lodgyssä ja Lodgy Stepwayssä jokainen matkustaja tuntee olonsa rentoutuneeksi ja mukavaksi, pienintä ja suurinta matkustajaa myöten. Pitkiäkään matkustajia ei ole unohdettu, sillä istuimia voi liu’uttaa siten, että matkustamon takaosassa mahtuu istumaan mukavasti. Matkustusmukavuutta lisäävät lentokonetyyppiset taittopöydät toisella istuinrivillä, kuljettajan kyynärnoja ja ylimääräinen matkatavaraverkko edessä. Toisen ja kolmannen istuinrivin paikkoja varten on 12 V:n latauspistokkeet puhelimille ja muulle viihde-elektroniikalle. Tehokkaan ilmastointi- ja lämmityslaitteen avulla voit säätää lämpötilan miellyttäväksi eri puolilla matkustamoa.

Monimuotoinen siten kuin haluat.

Dacia Lodgy ja Lodgy Stepway mukautuvat lähes kaikkeen. Tarvitsetko lisää tavaratilaa? Vain pieni hetki… ja tarvittava tila on käytössäsi. Toisen istuinrivin istuimen selkänoja taittuu suhteessa 1/3-2/3* ja toinen ja kolmas istuinrivi voidaan taittaa kokonaan eteen. Voit siis ottaa tarvittaessa 2–7 istuinpaikkaa käyttöön tai vaikka poistaa 3. istuinrivin autosta kokonaan. Kolmannen rivin istuimet ovat nyt taitettavissa ja irrotettavissa myös erikseen, mikä tuo autoon entistä enemmän muunneltavuutta.

Dacia Lodgyssa ja Lodgy Stepwayssä on ennätyksellisen suuri tavaratila, 7:llä istuinpaikalla se on 207 litraa ja 2:lla istuinpaikalla tavaratila on peräti 2 617 litraa. Lisäksi matala lastauskynnys helpottaa suurikokoisten matkatavaroiden käsittelyä. Enää sinun ei tarvitse valita istuinpaikkojen ja tavaratilan välillä: Lodgyssa ja Lodgy Stepwayssä saat käyttöösi molemmat! Dacia Lodgyn ja Lodgy Stepwayn käytännölliset ominaisuudet eivät jää tähän – yhteensä 30 litraa käytännöllistä säilytystilaa* on jaettu eri puolille matkustamoa, kojelaudan yläosassa on suurikokoinen ja helposti käden ulottuvilla oleva säilytyslokero.

*Version mukaan.

Turvaa ja säästöä koko perheelle.

Turvallisuus ennen kaikkea – niin myös Lodgyssa ja Lodgy Stepwayssä, joissa on 4 turvatyynyä (edessä 2 sivuturvatyynyä), lukkiutumattomat ABS-jarrut ja hätäjarrutustehostin, ajovakauden hallintajärjestelmä (ESC), vakionopeudensäädin*, peruutustutka*, lastenistuimen ISOFIX-kiinnitysjärjestelmä jokaisella 2. istuinrivin paikalla. Kaikki mahdollinen on otettu huomioon, jotta sinulle tärkeimmät ihmiset matkustavat turvallisesti. Jotta matkustaminen perheen kanssa olisi entistäkin huolettomampaa, Dacia Lodgy-  ja Lodgy Stepway -tila-autossa on taloudelliset moottorit: uusi Blue dCi 115 kuluttaa versiosta riippuen vain 5,2/5,3 litraa sadalla kilometrillä (WLTP-mitattu yhdistetty kulutus).

Uskomattoman edullinen.

7-paikkainen Dacia Lodgy alkaen 16 899 €.

 

VARAA KOEAJO

 

Dacia - Heti toimitukseen -uudet autot