Etusivu Uudet autot Dacia - Uudet autot Kattavasti varusteltu järkimaasturi - Dacia Duster - Ajankohtaista Wetterillä

Kattavasti varusteltu järkimaasturi - Dacia Duster

Kattavasti varusteltu järkimaasturi - Dacia Duster

Älä maksa turhasta – Go Duster.

Usko tai älä - Duster mallisto alk. 15 999 € (sis. toimituskulut)

Nyt rajoitettuun erään Dustereita talvirengaspaketti 0 € vain Wetteriltä! Kysy lisää myyjiltämme. Tarjous voimassa 30.4.2019 saakka.

Uudessa Dacia Dusterissa on kaikki tarvittava, järkevään hintaan. Valitse etuveto tai neliveto – 21 cm:n maavaralla varustettu Duster kulkee mainiosti niin kylällä ja kaupungissa kuin maastossakin. Uusi Duster tarjoaa entistä enemmän mukavuutta ja turvallisuutta, ja tietysti reilusti tilaa sekä matkustajille että matkatavaroille. Go Duster!

Toisen sukupolven Dacia Duster on ulkoa ja sisältä täysin uusi. Se on edeltäjäänsä mukavampi ja hiljaisempi, minkä lisäksi Dusteriin on saatavissa paljon Daciassa ennen näkemättömiä varusteita. Nelivetoa on kehitetty entisestään. Myös maastoajoelämystä on parannettu uusilla toiminnoilla. Ennallaan on vain auton hintataso: järkimaasturi Duster tarjoaa rahalle nyt entistä enemmän vastinetta.

Dusterin huolella harkittu uusi muoto on jykevä ja korostaa auton monipuolisuutta eri käyttötarkoituksiin. Dacia Dusterin tarina alkoi seitsemän vuotta sitten, kun mullistavan edullinen katumaasturi esiteltiin ja tämän jälkeen sekä Dacian että Dusterin suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Dusterin maailmanlaajuinen myynti Daciana ja Renaultina onkin ylittänyt jo kahden miljoonan auton rajan. Toisen sukupolven Dacia Duster jatkaa yhtiön järkevällä linjalla. Uuden Dusterin korin muotoilu ja sisustus ovat täysin uusiaja linjat ovat tarkkaan harkitut. Auto on entistä jykevämmän näköinen ja siitä huomaa heti, että se sopii vaativaankin käyttöön.

 

Katso video: TÄYSIN UUSI DACIA DUSTER

 

VARAA KOEAJO

 

Dacia Duster -mallisto alkaen: Duster SCe 115 4x2 Access, 15 999 €. Neliveto alkaen: Duster SCe 115 4x4 Comfort, 20 599 €. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Duster SCe -malliston CO2-päästöt 152–190 g/km, WLTP-yhd.5,8–8,4 l/100 km. Kuvan auto erikoisvarustein.

Dacia - Heti toimitukseen -uudet autot