Etusivu Uudet autot Dacia - Uudet autot Uudet Dacia Logan MCV ja Logan MCV Stepway - Ajankohtaista Wetterillä

Uudet Dacia Logan MCV ja Logan MCV Stepway

Markkinoiden edullisin cross country - Dacia Logan MCV Stepway

Markkinoiden edullisin cross country - Dacia Logan MCV Stepway

Vihdoin varustelu, tilat ja hinta kohtaavat! Dacia Logan MCV Stepway -farmarissa on korotettu maavara, XXL-koon tavaratila, Media Nav -multimediajärjestelmä suomenkielisellä navigoinnilla, peruutustutka, vakionopeudensäädin, ilmastointi ja kattokaiteet. Nämä kaikki siis vakiona tällä hinnalla – sisältää myös toimituskulut! Tervetuloa tutustumaan!

Dacia Logan MCV -mallisto alk. 10 999 €. Dacia Logan MCV Stepway -mallisto alk. 14 999 €. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Dacia Logan MCV -malliston CO2-päästöt 120–167 g/km. WLTP-yhd. 4,6–7,4 l/100 km. Kuvan auto erikoisvarustein.

 

Uudistuneen muotoilunsa ansiosta uusi Dacia Logan MCV on auto, jota on yhtä mukava katsella kuin ajaa. Tyylikkäisiin uutuusominaisuuksiin kuuluvat muun muassa uudet alumiinivanteet, etusumuvalot, entistä näyttävämpi etumaski ja uudistetut kattokaiteet. Niiden ansiosta Dacia Logan MCV:n ilme on entistäkin modernimpi ja dynaamisempi. Ihastut siihen taatusti ensi silmäyksellä. Tilavassa ja muunneltavassa matkustamossa on viisi reilunkokoista istumapaikkaa ja tavaratilan tilavuus on 573 litraa ja takapenkit alas taitettuina peräti 1 518 litraa.

Uusi Dacia Logan MCV Stepway – vihdoin maavara, tilat ja hinta kohtaavat! Uudessa vetovoimaisessa Dacia Logan MCV Stepway -farmarissa on korotettu maavara, tummanharmaat muotovanteet, XXL-koon tavaratila, Media Nav -multimediajärjestelmä suomenkielisellä navigoinnilla, peruutustutka, vakionopeudensäädin, miellyttävän tuntuinen ja tyylikäs Soft Feel -päällysteinen ohjauspyörä, kattokaiteet, kromatut puskureiden alaosat, leveämmät mustat rengaskoteloiden kaaret ja kynnyslistat. Nämä kaikki siis vakiona!

Kuten kaikissa Dacia-ajoneuvoissa, myös Logan MCV ja Logan MCV Stepwayssä on 3 vuoden tai 100 000 km:n* takuu. Takuun voimassaolon aikana on veloituksetta käytössä lisäturvana myös 24 h Tiepalvelu. Modernien moottoreiden ja ECO-ajotoiminnon ansiosta uusi Logan MCV ja Logan MCV Stepway ovat polttoainetaloudellisia ja tarkkoja myös CO2-päästöjen suhteen. Taloudellinen, lujatekoinen ja hinnaltaan edullinen – Dacia Logan MCV:stä ja Dacia Logan MCV Stepwaystä saat pitkän, yhteisen tien kulkijan!

* Sen mukaan, kumpi ehdoista täyttyy ensin.

Tavaratilan koko: XXL – Siihen mahtuu kaikki tarpeellinen (ja vähän ylimääräistäkin) 

Joissain elämäntilanteissa tarvitset enemmän tilaa: kun autat kavereita muutossa, viet koiran lenkille vähän kauemmas kotoa, kuljetat polkupyörät mukana lomalle… Dacia Logan MCV:n ja uuden Dacia Logan MCV Stepwayn tavaratilat on suunniteltu monenlaisia kuljetustarpeita varten. Kun ajoneuvon viisi istumapaikkaa on käytössä, tavaratilan tilavuus on 573 litraa, mikä riittää reilusti arkipäivän tarpeisiin.

Tarvitsetko vielä enemmän lastaustilaa? Tavaratilaa saadaan jopa 1 518 litraa, kun käytössä on kaksi istumapaikkaa. Pitkien ja tilaa vievien tavaroiden kuljetus onnistuu myös! Logan MCV:n ja Logan MCV Stepwayn suuret sisämitat ja käytännöllinen muunneltavuus tekevät autostasi hyvän yhteistyökumppanin moneen menoon.

Tilaa riittää: ole matkalla kuin kotonasi.

Dacia Logan MCV:ssä ja Logan MCV Stepwayssä on tilaa myös isommalle perheelle. Viidellä mukavalla ja reilunkokoisella istumapaikalla jokainen matkustaja tuntee olevansa kotonaan. Tällainen on todellinen perheauto! Avarat sisätilat, matkustamon värit ja materiaalit sekä käytännölliset säilytystilat tasapuolisesti jokaiselle matkustajalle… Logan MCV -perhefarmarissa ja Logan MCV Stepway cross country tilafarmarissa viihtyvät kaikki. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kuljettajan mukavuuteen monipuolisten istuinsäätöjen ja ohjauspyörän korkeussäädön avulla*. Ajoitpa sitten lyhyen työmatkan, pitkän etapin lomalle, retkelle tai minne vain – jokainen matka on nautinto!

Turvallisuutta, luotettavuutta ja taloudellisuutta.

Turvallisuutesi on meille aina etusijalla, joten emme ole tinkineet Dacia Logan MCV:n ja uuden Dacia Logan MCV Stepwayn aktiivisen ja passiivisen turvallisuuden varustelusta. Vahvistettu korirakenne antaa matkustajille parhaan mahdollisen suojan. Hätäjarrutustehostimella (EBA) varustetut lukkiutumattomat ABS-jarrut, ESC-ajovakaudenhallintajärjestelmä ja ASR-luistonestojärjestelmä takaavat tehokkaan jarrutuksen ja parantavat ajovakautta. Varusteluun kuuluvat myös etu- ja sivuturvatyynyt, mäkilähtöavustin ja peruutustutka, turvaistuimen ISOFIX-kiinnikkeet takaistuimen reunapaikoilla, molemmilla etuistuimilla ja takapenkin kaikilla istuinpaikoilla on 3-pisteturvavyöt. Näiden ominaisuuksien ansiosta matkasi taittuu aina turvallisesti ja huolettomasti.

Dacia Logan MCV Hinta alkaen vain 11 399 €