Etusivu Uudet autot Dacia - Uudet autot Nyt myynnissä uusi Duster - myös automaattina!

Uudistunut Dacia Duster nyt myynnissä

Uusi Dacia Duster

Nyt myynnissä uusi Duster - myös automaattina! 

Tyylikäs ja taloudellinen. Duster-mallisto kasvaa täysin uudella etuvetoisella automaattivaihteisella Dusterilla. Dacian filosofian mukaisesti Duster tarjoaa reilusti vastinetta rahalle. Niin tekee myös uudistettu Dacia Duster, joka on entistäkin näyttävämpi. Dusterin keulan ja perän muotoilu on uusittu kokonaan, Duster on varustettu tehokkain ja taloudellisin LED-ajovaloin ja siinä on uudesta Dacia Sanderostakin tuttu uusi, Y-kirjaimen muotoinen valokuvio niin edessä kuin takanakin. Muotoilua on uusittu aerodynamiikan parantamiseksi, mikä tarkoittaa entistä pienempiä päästöjä ja parempaa taloudellisuutta.

 

Maantie, mökkitie, metsätie… – Duster kulkee. Turbomoottorilla, 1500 kg:n vetokyvyllä ja 21 cm:n maavaralla varustettu järkimaasturi Duster etenee vaivatta haastavammissakin olosuhteissa ja paikoissa.

 

Katso uudistuneen Dacia Dusterin hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää Dacia -myynnistäämme!

 

Duster kulkee niin maastossa kuin kaupungissakin

Dusterin erinomaiset neliveto- ja maasto-ominaisuudet on pidetty ennallaan – Nelivedon voi lukita käyttöön helposti keskikonsolissa sijaitsevasta kytkimestä. Auto-tilassa Duster ottaa nelivedon käyttöön aina tarpeen tullen ja polttoaineen säästämiseksi kuljettaja voi halutessaan valita käyttöön 2WD-tilan, jolloin auto on koko ajan etuvetoinen. Dusterin nelivetoversioissa on vakiona alamäkihidastin, joka toimii myös peruutettaessa.

 

Uutuutena nyt myös automaatti

Moottorivalikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja: etuvetoisena mallistossa on 90, 130 ja 150 hevosvoiman teholla varustetut bensiiniturbomoottorit, joista tehokkaimman, 150-hevosvoimaisen yhteydessä on nyt saatavilla odotettu automaattivaihteisto. Nelivetona löytyy niin bensiiniturbo (150 hv) kuin turbodieselkin (115 hv). Nelivetoversioissa on 6-portainen käsivalintainen vaihteisto.

 

 


 


 

Sisätilojen mukavuus

Ohjaamossa mukavuutta on lisätty monella tavalla. Kaikki verhoilumateriaalit ovat uusia ja aiempaa hienostuneempia. Etuistuimien pääntuet tukevat entistä paremmin ja samalla niiden uusi muotoilu parantaa näkyvyyttä niin edestä taaksepäin kuin takaa eteen.

 

Kattavasti varusteltu järkimaasturi

Lisää uutta ilmettä Dusterille tuovat uusi oranssi metalliväri sekä uudet vanteet. Myös vakiovarustelua on parannettu entistä kattavammaksi: Vakiona on LED-valojen ohella aina ilmastointi, Bluetooth-toiminnoilla varustettu radio, ajotietokone, lämmitettävät etuistuimet, vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin, mäkilähtöavustin sekä peruutustutka.

 

Uusi etusäleikkö

  • LED-ajovalot ja uusi etusäleikkö tuovat Dusterille uutta ilmettä.

8-tuumainen multimedianäyttö

  • Entistä suurempi kosketusnäyttö on saatavilla ylemmillä varustetasoilla.

Uudet valot ja vanteet

  • Uutta ilmettä antavat myös uudet takavalot sekä vanteet.

 

 

 

Tieto-viihdejärjestelmän perustaso on Plug & Music, jossa on radio, MP3-soitin, USB ja Bluetooth. Kojelaudassa on uusi suurempi 8-tuumainen kosketusnäyttö kahta uutta tieto-viihdejärjestelmää varten. Niistä Media Displayhin voi liittää älypuhelimen Apple CarPlayn tai Android Auton perinteisesti datakaapelin avulla, ja kokonaisuuteen kuuluvat äänikomennot. Media Navissa sen sijaan älypuhelimen peilaus tapahtuu langattomasti WiFin avulla ja lisäksi siinä on nimensä mukaisesti integroitu navigointi. Järjestelmä voi kerätä tietoja ajotavasta ja nelivetoisissa 4x4-monitori näyttää maastoajossa hyödyllisiä tietoja, kuten kallistuskulmat ja kompassin.

 

 

TUTUSTU DACIA MALLISTOON

 

Dacia - Heti toimitukseen -uudet autot