Etusivu Uudet autot Dacia - Uudet autot Uusi Duster Extreme - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi Duster Extreme

Dacia Duster Extreme 4x4

Uusi Duster Extreme

Äärimmäinen ja rajoitettu erä

Duster Extreme on Dusterin kaikilla herkuilla varustettu uusi erikoismalli. Sen vakiovarusteluun kuuluu reilusti käytännöllisiä toimintoja: mm. automaatti-ilmastointi, MultiView-kamera, älyavainkortti ja Media Nav -multimediajärjestelmä, jossa on 8” kosketusnäyttö sekä langaton Android Auto / Apple Carplay -tuki. Lisää särmää Duster Extremeen tuovat sen 17” mustat kevytmetallivanteet, Extreme-erikoisverhoilu oranssilla tikkauksella ja oranssit yksityiskohdat niin auton sisätiloissa kuin ulkopuolellakin. Tämä auto erottuu edukseen!

 

Katso Dacia Duster Extreme hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää Dacia -myynnistäämme!

 


 

Dacia Duster Extreme 4x4 takaa

Oletko valmis seikkailuun?

Duster Extreme on saatavilla vain nelivetoisena, moottorivaihtoehtoina 150 hv bensaturbo tai 115 turbodiesel. Koriväreistä voit valita mieluisesi: valkoinen, musta metalliväri, Arizona oranssi -metalliväri tai kuvan Urban harmaa -erikoisväri.

Duster Extreme 4x4 alk. 26 499 € (sis. toimitusukulut 600 €)

 

Oransseja yksityiskohtia

Oranssit yksityiskohdat näkyvät tässä erikoismallissa sekä sisä- että ulkopuolella, tuoden auton ilmeeseen särmää ja tyyliä.

Verhoilu

Istuimissa on mukava kangas ja tyylikäs TEP-verhoilu oranssilla tikkauksella.

Kevytmetallivanteet

Mustat 17" Tergan-kevytmetallivanteet täydentävät Duster Extremen modernin ja rohkean muotoilun.

Mukavuus

Maksimaalista mukavuutta automaattisella ilmastoinnilla, korkealla keskikonsolilla jossa käsinoja, kahdella USB-liittimellä ja handsfree-laitteella.

Multimediajärjestelmä

Media Nav -multimediajärjestelmä 8-tuumaisella kosketusnäytöllä, navigointijärjestelmä sekä langaton älypuhelinpeilaus Apple- ja Android-laitteille.

Peruutuskamera

Tiedosta ympäristöäsi paremmin vakiona tulevalla MultiView -peruutuskameralla, joka näyttää näkymät auton eteen, sivuille ja taakse. Lisäksi Duster Extremessä on katvealueen valvonta.

 

 
Dacia Duster Extreme alk. 26 499 € (sis. toimituskulut 600 €) CO2-päästöt 154 g/km (WLT), yhd. kulutus 6,8 l/km, käytöetu 415 €, vapaa autoetu 580 €.

Dacia - Heti toimitukseen -uudet autot