Etusivu Uudet autot Dacia - Uudet autot Uusi Duster Extreme - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi Duster Extreme

Dacia Duster Extreme 4x4

Uusi Duster Extreme

Äärimmäinen ja rajoitettu erä - nelivetoisen Duster Extremen toimitus jopa tälle talvelle! 

Duster Extreme on Dusterin kaikilla herkuilla varustettu uusi erikoismalli. Sen vakiovarusteluun kuuluu reilusti käytännöllisiä toimintoja: mm. automaatti-ilmastointi, MultiView-kamera, älyavainkortti ja Media Nav -multimediajärjestelmä, jossa on 8” kosketusnäyttö sekä langaton Android Auto / Apple Carplay -tuki. Lisää särmää Duster Extremeen tuovat sen 17” mustat kevytmetallivanteet, Extreme-erikoisverhoilu oranssilla tikkauksella ja oranssit yksityiskohdat niin auton sisätiloissa kuin ulkopuolellakin. Tämä auto erottuu edukseen!

 

Katso Dacia Duster Extreme hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää Dacia -myynnistäämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Dacia Duster Extreme 4x4 takaa

Oletko valmis seikkailuun?

Duster Extreme on saatavilla vain nelivetoisena, moottorivaihtoehtoina 150 hv bensaturbo tai 115 turbodiesel. Koriväreistä voit valita mieluisesi: valkoinen, musta metalliväri, Arizona oranssi -metalliväri tai kuvan Urban harmaa -erikoisväri.

Duster Extreme 4x4 alk. 26 499 € (sis. toimitusukulut 600 €)

 

Oransseja yksityiskohtia

Oranssit yksityiskohdat näkyvät tässä erikoismallissa sekä sisä- että ulkopuolella, tuoden auton ilmeeseen särmää ja tyyliä.

Verhoilu

Istuimissa on mukava kangas ja tyylikäs TEP-verhoilu oranssilla tikkauksella.

Kevytmetallivanteet

Mustat 17" Tergan-kevytmetallivanteet täydentävät Duster Extremen modernin ja rohkean muotoilun.

Mukavuus

Maksimaalista mukavuutta automaattisella ilmastoinnilla, korkealla keskikonsolilla jossa käsinoja, kahdella USB-liittimellä ja handsfree-laitteella.

Multimediajärjestelmä

Media Nav -multimediajärjestelmä 8-tuumaisella kosketusnäytöllä, navigointijärjestelmä sekä langaton älypuhelinpeilaus Apple- ja Android-laitteille.

Peruutuskamera

Tiedosta ympäristöäsi paremmin vakiona tulevalla MultiView -peruutuskameralla, joka näyttää näkymät auton eteen, sivuille ja taakse. Lisäksi Duster Extremessä on katvealueen valvonta.

 

 
Dacia Duster Extreme alk. 26 499 € (sis. toimituskulut 600 €) CO2-päästöt 154 g/km (WLT), yhd. kulutus 6,8 l/km, käytöetu 415 €, vapaa autoetu 580 €.

Dacia - Heti toimitukseen -uudet autot