Ford Kuga

Ford Kuga

Ford Kuga

Jätä kaupunki taustapeiliin.

Seikkailu alkaa tästä. Tehokas ja suorituskykyinen Ford Kuga ladattava hybridi on myös taloudellinen. Nauti poikkeuksellisesta mukavuudesta ja uuden sukupolven yhteysominaisuuksista. Saatavana myös itselataavana täyshybridinä tai EcoBoost-bensiinimoottorilla.

  • Sähköinen toimintamatka jopa 64km täysi lataus 3,5 tunnissa

 

Katso Ford Kuga hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Ford myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Ford Kuga

Ford Kuga suorituskyky ja taloudellisuus

 

Tehokas, taloudellinen ja monipuolinen. Saatavana on valikoima hybridi-, bensiini- ja dieselvaihtoehtoja, joten löydät varmasti tarpeisiisi sopivan Kugan. Edistyksellinen Kuga ladattava hybridi tarjoaa saumattoman yhdistelmän bensiini- ja sähkövoimaa, Kuga Hybrid tarjoaa puolestaan itselatautuvan hybridivaihtoehdon.

Vaivatonta lataamista

Jos valintasi on Kuga ladattava hybridi, niin sen mukana tulee yleislatauskaapeli normaalia kotilatausta varten. Maksullisena lisävarusteena on saatavana erillinen latauskaapeli julkisia latausasemia varten.

Edistyksellistä itselataavaa teknologiaa

Kuga ladattavan hybridin akku voidaan ladata ulkoisesta latauspisteestä, ja lisäksi akku myös latautuu ajon aikana. Jarrutuksessa ja hidastaessa otetaan talteen energiaa, joka menee tavallisesti hukkaan, ja tämä energia varastoidaan akkuun. Myös bensiinimoottori palauttaa energiaa hybridiakkuun. Kaikki nämä eri tavat auttavat pitämään akun jatkuvasti ladattuna ja maksimoimaan taloudellisuuden.

Auto-start-stop-järjestelmä pienentää polttoaineenkulutusta

Kun pysähdyt esimerkiksi liikennevaloihin tai ruuhkaan, tämä teknologia voi sammuttaa moottorin automaattisesti. Se antaa kuitenkin edelleen virtaa tärkeille toiminnoille. Auto-Start-Stop on erityisen tehokas kaupunkiajossa, jossa se voi vähentää polttoaineenkulutusta jopa 10 % (kaupunkiajo).

 


 

Valitse hyvistä vaihtoehdoista!

 

Ladattava hybridi

Kugan edistyksellinen ladattava hybriditeknologia yhdistää akkukäyttöisen sähkömoottorin 2,5-litraiseen bensiinimoottoriin. Hybridiakun voi halutessaan ladata kotona tai julkisilla latausasemilla. Jarrutuksen aikana talteen otettu energia lataa akkua ajaessasi. Täyteen ladattuna Kuga ladattavan hybridin toimintamatka täysin sähköisessä ajossa on jopa 56 km, ja toimintamatka hybridiajossa jopa 748 km. Kuga ladattava hybridi on tilattavissa.

 

Itse lataava hybridi

Itselataava Kuga Hybrid AWD on nyt saatavilla polttoainetaloudellisella 2.5 litran bensiinimoottorilla, johon on yhdistetty akkukäyttöinen sähkömoottori. Auton hybriditeknologia hyödyntää energiaa, joka yleensä menee hukkaan hidastaessa vauhtia tai kun jarrutetaan. Suurempi akku voi varastoida enemmän energiaa, joten tuloksena on parempi polttoainetaloudellisuus ja lyhyet matkat voidaan ajaa pelkällä sähköllä.

 

Ecoblue-diesel

Ford Kugaan on saatavilla 1,5 tai 2,0 litran EcoBlue-dieselmoottori, jossa hyödynnetään uusinta teknologiaa tehon, väännön ja polttoainetaloudellisuuden parantamiseksi, sekä päästöjen pienentämiseksi.

 

Ecoboost-bensiini

Kugan 1,5 litran Ford EcoBoost -bensiinimoottori hyödyntää polttoaineen suoraruiskutusta, turboahdinta ja sylinterin lepuutusteknologiaa, joten tuloksena on erinomainen tehokkuus ja polttoainetaloudellisuus. 150 ja 182 hv:n moottorivaihtoehdot tarjoavat tinkimättömän suorituskyvyn pienemmällä polttoaineenkulutuksella ja matalemmilla CO2-päästöillä.

 


 

Sisätilat

Kuljettajan ja etumatkustajan istuimet ovat lämmitettävät. Lämmitettävä ohjauspyörä puolestaan pitää kätesi lämpiminä talvisina pakkasaamuina. Jos Kugassasi on automaattivaihteisto, voit FordPass-sovelluksen avulla etäkäynnistää moottorin, jotta jää ja huuru on poistettu tuulilasista ja auto on lähtövalmiina silloin kun sinäkin.

Monipuolisuutta jokaiseen päivään

Haluatko lisää tavara-tai jalkatilaa? Joustavoen takaistuinvaihtoehtojen avulla voit mukauttaa tiloja mielesi mukaan. Sulavat linjat, selkeä muotoilu: Kugan joakinen design-ominaisuus on suunniteltu mukavuus edellä.

 

 

Ford - Heti toimitukseen - uudet autot