Etusivu Uudet autot Ford - Uudet autot Koe uusi Ford Fiesta!

Koe uusi Ford Fiesta!

Ford Fiesta

Koe uusi Ford Fiesta!

Edistykselliset Fiesta EcoBoost Hybrid -kevythybridit tarjoavat nopeasti reagoivaa suorituskykyä ja hauskaa ajettavuutta, sekä vaikuttavaa polttoainetaloudellisuutta pienemmin CO2-päästöin.

Päät kääntävä uusi ulkomuoto tekee ikonisesta pikkuautosta tyylikkään ja muodikkaan näköisen missä tahansa ajatkin. Samalla edistykselliset teknologiat, kuten täysin uusi interaktiivinen digitaalinen mittaristo, tarjoavat sinulle entistäkin taloudellisemman ja nautinnollisemman ajokokemuksen.

 

Katso Ford Fiesta hinnasto.

 

Mallissa vakiovarusteina mm.

  • älykkäät LED-ajovalot
  • aktiivinen pysäköintiavustin
  • aktiivinen vakionopeudensäädin
  • kaistavahtijärjestelmä
  • liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä
  • parkkitutkat auttavat arvioimaan auton ja sen ympärillä olevan esteen välistä välimatkaa.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Ford myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Ford Fiesta

Viiden tähden turva suojanasi

Ford Fiestassa on lukuisia edistyksellisiä teknologioita, jotka suojaavat kuljettajaa, matkustajia ja autoa onnettomuustilanteessa. Tärkeitä toimintoja ovat törmäyksenestoavustin, hätäjarrutusjärjestelmä ja perävaunun vakautusjärjestelmä. Fiestassa on myös monia muita turvajärjestelmiä, joista jotkut jopa ennaltaehkäisevät onnettomuuksia.

 

Hätäjarrujärjestelmä

Auttaa autoa saavuttamaan parhaan jarrutustehon hätätilanteissa. Sitä hallitsee automaattisesti ajovakaudenhallintajärjestelmä, joka tunnistaa, kuinka voimakkaasti olet painanut jarrupoljinta, ja lisää jarrutuspainetta tarvittaessa.

 

Ajovakauden hallintajärjestelmä

Järjestelmä käyttää ABS-jarrujen ja luistonestojärjestelmän antureita. Järjestelmä havaitsee, kun Fiestasi on menettämässä pitoa ja välittää automaattisesti jarruvoimaa yksittäisiin pyöriin auttaen vakauttamaan auton.

 

Viiden tähden turvaa suojanasi

Euro NCAP on Euroopan johtava riippumaton testiohjelma, joka arvioi uusien autojen turvallisuutta tiukoilla mittareilla. Fordin sitoutumisesta turvallisuuteen kertoo se, että Fiestalle on myönnetty täydet viisi tähteä.

 


 

Ford Fiesta

Ford Fiestan ajo-ominaisuudet

Uusi Fiesta on täynnä älykkäitä ominaisuuksia ja järjestelmiä, kuten uudet älykkäät LED-ajovalot, aktiivinen pysäköintiavustin, aktiivinen vakionopeudensäädin, kaistavahtijärjestelmä, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä ja paljon muuta (vakiona tai valinnaisvarusteena). Kun tutustut hyödyllisiin teknologioihin, ihmettelet, miten olet pärjännyt ilman niitä.

 

Kaistavahti

Eteenpäin suunnatut kamerat havaitsevat, jos autosi on vahingossa ajautumassa väärälle kaistalle. Järjestelmä varoittaa tärisyttämällä ohjauspyörää, ja se voi jopa auttaa ohjauksessa, jotta pääset takaisin oikealle kaistalle. Suunniteltu monikaistaisille teille. Kytkeytyy automaattisesti pois päältä alle 65 km/h:n ajonopeuksissa, ja sen voi myös poistaa käytöstä manuaalisesti.

 

Älykäs nopeudenrajoitin ja liikennemerkkien tunnistus

Mahdollistaa halutun maksiminopeuden asettamisen. Järjestelmä skannaa myös liikennemerkit ja tiemerkinnät paikallisten nopeusrajoitusten tunnistamiseksi. Jos jompikumpi näistä rajoista ylittyy, järjestelmä varoittaa sinua mittariston kautta. Väärän suunnan varoitus varoittaa myös, jos ohitat kielletty ajosuunta -liikennemerkin.

 

Etäisyyden ilmaisin

Auttaa seuraamaan etäisyyttä edellä kulkevaan ajoneuvoon. Mittaristossa näkyvä kolmivärinen, koodattu grafiikka kertoo, kuinka lähellä olet – harmaa ilmaisee suurimman etäisyyden ja punainen lyhimmän etäisyyden sinun ja edessä olevan ajoneuvon välillä.

 

Parkkitutkat

Parkkitutkat auttavat arvioimaan auton ja sen ympärillä olevan esteen välistä välimatkaa. Havaitessaan esteen ne laukaisevat merkkiäänen, joka voimistuu, kun estettä lähestytään.

Ford - Heti toimitukseen - uudet autot